• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet ben kendimi kandırmışım...

Ne hakkınız var buna ?
Onun düğünüme üç beş gün kala evimi basıp rezillik çıkarıp bayramda yapılmamış bir kahve için bundan gelin olmaz ayrılsınlar herkes düğün günü ayrılır demeye anneme hakaretler savunmaya birde bana kafa tutup bana gerekirse ben ayırırım demeye ne kadar hakkı varsa o kadar hakkı var bana iyi niyetle yaklaşan insanların gerekirse evladı olurum ama onlara hiçbirşey olmam bu olayda seyirci gibi davranan kaynanam ve diğerleri bunu haketti.

Yalnız senin söylediğin beddua da az değil
Biri senin teyzene annene böyle söylese ortalığı yikarsin
Oturup amin mi dersin
Ne kadar kötü olurlarsa olsun
Bayramda yapılmamış bir kahve için teyzem bir yuvayı bozmaya kalkamaz kalksaydıda ilişkimi keserdim.Kaynanam gibi seyirci olmazdım izlemezdim.

Kendinize hiç suç bulmuyorsunuz... Konularınıza baktım, Eşinizin teyzesinin siz ayrılın demek için kapınıza gelmesi 1.5 yıllık meseleymiş... Hala bunu konuşuyorsunuz.
Evlenmişssiniz daha 1 ay olmadan buraya kaç tane sorun açmışsınız.. Belki de eşinizin teyzesi haklıydı ayrılın mutlu olamayacaksınız derken?

Evet seçim sunularsa ailesini seçecek bir adamla yaşıyorum çünkü hiçbir zaman o seçimi ben sunmam onlar sunarlarsada bütün vebali yüklenirler sıkıntı yok.
Cool bir duruş sergilediğini sanıyorsun ama,ağaçta titreyen sonbahar yaprağı gibisin,ne zaman düşeceği belli olmayan.İlk kez burada duyduğum bir söz var."Allah el kınamaz ayrılığı versin" diye.Sen bunu bekliyorsun.Senden bilinmesin istiyorsun.Ama yine senden bilinecek ne yapsan da.Şahsen terkedilen olmaktansa,uçurum görününce arabadan atlamayı tercih ederim,ama kendi seçimleri kendi sonuçları herkesin.Ruhunda sonsuz bir inat var senin,hayata,herşeye.
İnat bazen iyidir,ama "BAZEN"

Kendinize hiç suç bulmuyorsunuz... Konularınıza baktım, Eşinizin teyzesinin siz ayrılın demek için kapınıza gelmesi 1.5 yıllık meseleymiş... Hala bunu konuşuyorsunuz.
Evlenmişssiniz daha 1 ay olmadan buraya kaç tane sorun açmışsınız.. Belki de eşinizin teyzesi haklıydı ayrılın mutlu olamayacaksınız derken?
Bizim kişisel bir sorunumuz yok ki bugün olmuş kendi aramızda tekbir problem olmamış bu teyze kaynanamın teyzesi eşimin değil ki kendi teyzesi olsada farketmez nikahımız kıyılmışken eşimle benim aramda sorun yokken ne hakla konuştu anlamıyorum.Benim suçum var hiçbirşeye tepki vermedim suçum bu onlar oynadı ben izledim ve ağladım çünkü en güzel günlerim bozulmasın istedim sustum ki onlarda sussun Rabbim biliyor herşeyi artık ona havale.

Cool bir duruş sergilediğini sanıyorsun ama,ağaçta titreyen sonbahar yaprağı gibisin,ne zaman düşeceği belli olmayan.İlk kez burada duyduğum bir söz var."Allah el kınamaz ayrılığı versin" diye.Sen bunu bekliyorsun.Senden bilinmesin istiyorsun.Ama yine senden bilinecek ne yapsan da.Şahsen terkedilen olmaktansa,uçurum görününce arabadan atlamayı tercih ederim,ama kendi seçimleri kendi sonuçları herkesin.Ruhunda sonsuz bir inat var senin,hayata,herşeye.
İnat bazen iyidir,ama "BAZEN"
Bu coollukla ilgisi yok çünkü sorun çıkaran huzur bozan ben değilim hep onlar hep onlar hiçbirşeyden korktuğumda yok onlar vebalden korksunlar.

İşte kişisel bi meseleniz yoklen sen bütün bu ailesinin yaptıklarını eşinle senin aranda problem haline getiriyorsun... Daha yolun başındasın geri dön bundan bi beş seneye kadar pişman olsan da düzeltemiyeceksin... Boş ver ailesi ne yaptıysa yaptı
Bizim kişisel bir sorunumuz yok ki bugün olmuş kendi aramızda tekbir problem olmamış bu teyze kaynanamın teyzesi eşimin değil ki kendi teyzesi olsada farketmez nikahımız kıyılmışken eşimle benim aramda sorun yokken ne hakla konuştu anlamıyorum.Benim suçum var hiçbirşeye tepki vermedim suçum bu onlar oynadı ben izledim ve ağladım çünkü en güzel günlerim bozulmasın istedim sustum ki onlarda sussun Rabbim biliyor herşeyi artık ona havale.

Ohoooo,o yaştakilerin imzası bile kabul edilmiyor,devlet vasi tayin ediyor,sen bu kadının mı sözünü kaale alıyorsun:D Höh desen kalpten gider o:D

Ohoooo,o yaştakilerin imzası bile kabul edilmiyor,devlet vasi tayin ediyor,seonun bu kadının mı sözünü kaale alıyorsun:KK70: Höh desen kalpten gider o:KK70:
Bizde büyük ara yapar sıkıntı varsa onu çözer bu nasıl büyük nasıl zihniyeti anlamadım o kahve o gün sorun olmamıştı bizden kalkıp ona ziyarete gidilecekti demek ki kaynanam yetiştirmiş gerçekten ayrılık olsa mahkemede ne diyeceklerdi acaba iki suçumuz var biri gelin bohçasını beğenmemek biri kahve yapmamam ha birde nişanda çerezi almadılar alıp kendi tarafımıza dağıttık kaynanam günlerce uyuyamamış bu ya biz neler sayardık acaba
...

Ailesine kötü söz etmedim annesinin teyzesine dedim ben ki düğüne günler kala gelip resmen rezillik çıkarmış gerekirse ben ayırırım sizi demiş bir insan
tereliye, eşinin annesi, teyzesi hakkında açtığın konularda yazmış mıydım hatırlamıyorum ama şu yorumuna istinaden yazıyorum, sadece sana değil, evli olupta kocasına toz kondurmayıp kocasının ailesine laf edenlerin hepsine, bir erkek karısı ve ailesinin arasındaki dengeyi kuramıyor, bir tarafın terazisinin ayarını kaçırıyorsa o evlilikte huzur olmaz, eşin ailesine saygısını elden bırakmadan senin yanında dimdik dursaydı düğüne bilmem kaç gün kala ne annesi ne teyzesi rezillik çıkarmaya cesaret edemezdi, kadın kendi ailesiyle kocası arasındaki, erkekte ailesi ve eşinin arasındaki dengeyi sağlayacak, sağlayamıyorsa suçlu eştir, eşin ailesi değil, herkes şahane bir kayınvalideye, muhteşem bir aileye gelin olmuyor, herkesin kendince sıkıntıları oluyor ama iş eşte biter.

Kimse bir kadın mutsuz olsun istemez, sitedekiler de senin mutsuz olmanı istemiyor ama yapıcı eleştirileri, verilen tavsiyeleri elinin tersiyle itiyorsun, çoğumuz senden tecrübeliyiz, evlilikte dengeler nasıl sağlanır, ne yapmak gerekir az çok biliyoruz, biraz kulak ver bize.

Çalışmam çalışan kadın vs diyordun, ben senin yerinde olsam hazır çocuğum da yok, bir işe girer çalışırım, bu evliliği yürütmek mi istiyorsun, işe girip biraz kendimi doğrultunca kocama bu evden çıkıyoruz, başka ev tutuyoruz, hadi bakalım topla eşyaları derim, dedesinin eviymiş, oymuş buymuş dinlemem, hatta bir süre çocuk falan da yapmam, kocaya derim ki sen maaşınla kirayı faturaları ödeyeceksin, ben de mutfak masrafını karşılayacağım, maaşımdan arttırabildiğim kadarını da kenara atarım güvencem olur.

Eşin zaten dengeleri kuramayan bir adam ama en azından sen o evde oturmaktan vazgeçersen daha ağır sözlere katlanmak zorunda da kalmazsın, ben sana diyeyim eşinle ailesi konusunda zıtlaşırsan oturduğun evi bile başına kakacak.

Eğer bunu yapmazsam abimden yana işler çok değişir kimse kardeşinin üzülmesini istemez ki bizim aramızdaki bağ çok farklı ben babam gibi biliyorum onu

]Abimle aram zaten mükemmel değildi ve evet değdi çünkü onun zihniyeti bozulmuş durumda iyi günler

Hangisi doğru? İki abiniz mi var? Anlayamadım.

Bizde büyük ara yapar sıkıntı varsa onu çözer bu nasıl büyük nasıl zihniyeti anlamadım o kahve o gün sorun olmamıştı bizden kalkıp ona ziyarete gidilecekti demek ki kaynanam yetiştirmiş gerçekten ayrılık olsa mahkemede ne diyeceklerdi acaba iki suçumuz var biri gelin bohçasını beğenmemek biri kahve yapmamam ha birde nişanda çerezi almadılar alıp kendi tarafımıza dağıttık kaynanam günlerce uyuyamamış bu ya biz neler sayardık acaba
...
Ya inan ki bak seni eleştirmek için falan yazmıyorum ve iyi olmanı çok isterim... Hala nişan bohçasıydı nişan çereziydi.... O kadar küçük şeyleri dert atmışsın ki içine... Bütün bir evlilik hayatı boyunca bunları içinde mi tutacaksın?

Sen ne yaptın,
Ara aklıma geliyorsun
Ben kıvranıyorum. En doğru kararı vermek için ince eleyip sık dokuyorum . Sonrasinda alip konusucam soru işaretlerimi.gidermek benim için çabalamak istiyorsa aile terapisi almayi teklif edicem hayir yok derse herkes kendi yoluna artık kendimi hasta ettim sıkıntıdan

...
Öyle akıllı büyük bulursan bize de gönder:D
Büyük eltim eşiyle anlaşmazlığa düşüp biraz kendine çekidüzen versin diye annesine gittiğinde,kayınvalidem,ee hazır gitmişken ayrılsınlar madem,tartışıyorlar bazen,öyle evlilik mi olur demiş.Ki,kendisi kayınpederimin ensesinde boza pişirmiş bir insan.
Bizlerdekiler de günde 3 öğün mutluluğumuza duacı değil.
Allahtan eşimin abisi aklını başına aldı da ,evliliğini kurtardı.

Böyle insanları nerden buluyorsunuz nasıl bu kadar değer verip bi taraflarını kaldırıyorsunuz. İnsan hiç annesi üzülmesin diye bosanmaktan vazgeçer mi ?desen ki benim cesaretim yok ayrılamıyorum onu anlarım.annem üzülmesin diye kendi hayatının içine etmek kendine bu psikolojik işkenceyi normallestirmek en hafif tabiriyle aptallık. .yıllar geçip yaslandiginizda arkanızda bıraktığınız mutsuzluk dolu kavga gürültülü günler için çok üzülürsünüz.

tereliye, eşinin annesi, teyzesi hakkında açtığın konularda yazmış mıydım hatırlamıyorum ama şu yorumuna istinaden yazıyorum, sadece sana değil, evli olupta kocasına toz kondurmayıp kocasının ailesine laf edenlerin hepsine, bir erkek karısı ve ailesinin arasındaki dengeyi kuramıyor, bir tarafın terazisinin ayarını kaçırıyorsa o evlilikte huzur olmaz, eşin ailesine saygısını elden bırakmadan senin yanında dimdik dursaydı düğüne bilmem kaç gün kala ne annesi ne teyzesi rezillik çıkarmaya cesaret edemezdi, kadın kendi ailesiyle kocası arasındaki, erkekte ailesi ve eşinin arasındaki dengeyi sağlayacak, sağlayamıyorsa suçlu eştir, eşin ailesi değil, herkes şahane bir kayınvalideye, muhteşem bir aileye gelin olmuyor, herkesin kendince sıkıntıları oluyor ama iş eşte biter.

Kimse bir kadın mutsuz olsun istemez, sitedekiler de senin mutsuz olmanı istemiyor ama yapıcı eleştirileri, verilen tavsiyeleri elinin tersiyle itiyorsun, çoğumuz senden tecrübeliyiz, evlilikte dengeler nasıl sağlanır, ne yapmak gerekir az çok biliyoruz, biraz kulak ver bize.

Çalışmam çalışan kadın vs diyordun, ben senin yerinde olsam hazır çocuğum da yok, bir işe girer çalışırım, bu evliliği yürütmek mi istiyorsun, işe girip biraz kendimi doğrultunca kocama bu evden çıkıyoruz, başka ev tutuyoruz, hadi bakalım topla eşyaları derim, dedesinin eviymiş, oymuş buymuş dinlemem, hatta bir süre çocuk falan da yapmam, kocaya derim ki sen maaşınla kirayı faturaları ödeyeceksin, ben de mutfak masrafını karşılayacağım, maaşımdan arttırabildiğim kadarını da kenara atarım güvencem olur.

Eşin zaten dengeleri kuramayan bir adam ama en azından sen o evde oturmaktan vazgeçersen daha ağır sözlere katlanmak zorunda da kalmazsın, ben sana diyeyim eşinle ailesi konusunda zıtlaşırsan oturduğun evi bile başına kakacak.

Mune Mune sen buna inanıyor musun kuşum :işsiz:
Öyleyse sen hakikaten insanları tanımadan bu yasa gelmişsin,ama Allah korumuş saf kalbinden dolayı :kahve:
Bu morsever calisir mi allasen ?
Güldürme beni .
Biliyorsun ki çalışmak erkeğin görevi
O calisacak
Morsever akşama kadar annesinde duracak
Oturup oturup nisandaki çerezi düşünüp akşam adamı darlayacak :63:
Rica ederim gerçekçi ol
Öptüm :KK45:

Mune Mune sen buna inanıyor musun kuşum :işsiz:
Öyleyse sen hakikaten insanları tanımadan bu yasa gelmişsin,ama Allah korumuş saf kalbinden dolayı :kahve:
Bu morsever calisir mi allasen ?
Güldürme beni .
Biliyorsun ki çalışmak erkeğin görevi
O calisacak
Morsever akşama kadar annesinde duracak
Oturup oturup nisandaki çerezi düşünüp akşam adamı darlayacak :63:
Rica ederim gerçekçi ol
Öptüm :KK45:
witch,
çalışır çalışmaz orası onu ilgilendirir, ben tavsiyemi verir gerisini karşıdakine bırakırım, doğru bir yanım saftır cidden ama yorumum karakterini bilmemekle alakalı değil, ben olsam zaten hayatta kimse beni dedesinin ana babasının evinde oturtamaz da, yine ben olsam elimde mesleğim bile olmasa yer paspaslarım, gündeliğe giderim çatır çatır paramı kazanırım, ben olsamı yazdım :))) tereliye kendi dilediği gibi davranmakta özgür, tercihler kişisel seçimdir.

witch,
çalışır çalışmaz orası onu ilgilendirir, ben tavsiyemi verir gerisini karşıdakine bırakırım, doğru bir yanım saftır cidden ama yorumum karakterini bilmemekle alakalı değil, ben olsam zaten hayatta kimse beni dedesinin ana babasının evinde oturtamaz da, yine ben olsam elimde mesleğim bile olmasa yer paspaslarım, gündeliğe giderim çatır çatır paramı kazanırım, ben olsamı yazdım :))) tereliye kendi dilediği gibi davranmakta özgür, tercihler kişisel seçimdir.

Sen herkese yorum yapmazsın
Zira buna vaktin yok.
Parmaklarını yorup yazmışsın
Sanmam ki ciddiye alsın..
Kendi tercihi tabi
Banane:)

Back
X