• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet ben kendimi kandırmışım...

Sen çünkü piremsesssiiiinnn...! Biz niyr unutmayalım.. Bir senin mi duyguların var şu hayatta.? İnsanlar neler yaşıyor.. Tabi senin burnun kaf dağında olduğu için göremezsin.. Unut diyen yok.. Ama işte bööööööyle temcit pilavı kıvamına getirirsen adam da yürü git der.. Sana diyoruz ki adama ailesini "artık" kötüleme.. Zaten diyeceğini demişsin... Napsın adam.. Ailesini yok mu saysın.. Ağaç kovuğundan mı çıktı bu? Unutma.. Sevme.. Kin de duy.. Ama sus.. Sus.. Çok basit sus.. Adamı :KK19:boğma..
Kiz seni yerim ne seker biseysin sen, valla sarilasim geldi :KK19::KK200: bence bu hatun acik ve net anlatmis

Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Yav sen nasıl bir aileye düşmüşsün... Hani ayırmaya çalışan annesi okur ablası olur anlarım da annesinin teyzesi nedir ya... Bak bunların önünü alacak bir tek senin eşin... Eşin de hiç bir şey yapmıyorsa sen bunlarla sabredip kendince savaşamasın... Her geçen gün kötüye gidecek... Annen üzülür diye düşünme anne bilmiyor mu burda mutsuz olduğunu.. Mutsuz olduğunu biliyorsa üzülmeyecektir... Ayroca diğer konularını zı bilmiyorum kaç senelik evlisiniz

Eşim ailesini kusursuz düşündüğü zamanlar aynen böyle vırvırvır oluyorum herkesin yaptığı ortada neden inkar ediliyor neden benim uzak durmama anlam verilemiyor kusura bakmayın bana yapılsa sadece geçer giderdi ki öyle oldu düğüne kadar düğünde aileme ve akrabalarıma yapılan terbiyesizlik ve nezaketsizliği ben unutsam ailem unutmuyor ailem unutsa akrabam unutmuyor akrabalarımla olduğum heran onların beş para etmediğini duymak zorunda değilim bizde tatsızlık anlaşmazlık olsa bile o güzel günlerin hatrına kimse ses çıkarmaz bunlar resmen sahneye çıkıp gösteri yapmaya kalktılar kusura bakmayın siz bunları sindirebilirsiniz ama ben sindiremem her güzel günümde suratları beş karış olan o insanlara katlanamam üzgünüm.
:))Eşin bu davaya bakamaz,çünki tarafsızlığını kaybetti,kan bağı var ve onların kusursuz olduğunu düşünüyor peşin peşin,öyleyse onu azlet,azad et,adam da kurtulsun,sen de.Boşan demiyorum,adamı artık hakem tayin etme.Demiştin ya,iki taraftan birini seçmek zorunda kalsa ailesini seçecek diye,buna razı olan bir adamla gerçekten yaşayabiliyormusun,yarın ne olacağın belli değil.
Eskiler der ki,evlenmeden önce gözünü dört aç,evlenince birini kapat,sebebini şimdi daha iyi anlıyorum...

Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Yahu sabah sabah sinirlerim bozuldu sen nasıl bu adamla evli kaliyosun karektarsiza bak karısına ne diyor ailesini çok seviyosa topla onun valizini gönder ailesine ezdirme ya kendini analar neliklerle doğurup büyütüyor bu sahsiyetsizlere ezdirme icinmi kendi gebersin hayret bişi ya defet şunu hayatindan sensiz bırak düşünsün kimin ağır bastigina karar versin eğer ailesiyle bırak defolsun anasinin koynunda yatsın kişiliksiz herif

O bedduadan önce zaten aramız bozulmuştu tüm meseleyi yazmadım ben ona kimse üç maymunu oynayamaz öyle bir dünya yok ki ben eşimle mutlu olmak için oynamayı bile teklif ettim istemedi kendi bilir.
Gerekirse ihtiyaç dahili eşimle konuşmam çocuğum olmaz ama onlara inat benden yana bu evlilik bitmez.
boşayamayacağın adamın ve ailesinin yüzüne tükürmeyeceksin, beddua etmeyeceksin.

adam istese seni boşar. sen kuru inat yaptığınla kalırsın.

boşayamayacağın adamın ve ailesinin yüzüne tükürmeyeceksin, beddua etmeyeceksin.

adam istese seni boşar. sen kuru inat yaptığınla kalırsın.
Eskiden okuduğum bir kitapta şu hikaye vardı.Adamın birinin demirci dükkanı varmış.Orada çalışırken birden kara bir yılan çıkmış köşeden,adamın bacağına sarılmış.Adam can havliyle elindeki eğeyle vurarak kuyruğunu koparmış,yılan gözden kaybolmuş.Gece olunca,yılan,saklandığı delikten çıkmış,demircinin eğesini bulmuş.Benim kuyruğumu koparan buydu,bende onu ısırıp parçalayacağım diyerek eğeyi ısırmaya başlamış.Ağzından akan kanları gördükçe,oh canını yakıyorum,cezasını buluyor diye seviniyormuş.Sabah olup güneş doğduğunda farketmiş ki,eğeyi ısıra ısıra kendi dişlerini törpüleyerek yok etmiş,akıttığı kendi kanı,acıttığı kendi canıymış.
Konu sahibi de onlara inat evlilik bitmez diyor ama,huzur için de yaptığı bir şey yok,
giden kendisinden gidiyor haberi yok...

Eskiden okuduğum bir kitapta şu hikaye vardı.Adamın birinin demirci dükkanı varmış.Orada çalışırken birden kara bir yılan çıkmış köşeden,adamın bacağına sarılmış.Adam can havliyle elindeki eğeyle vurarak kuyruğunu koparmış,yılan gözden kaybolmuş.Gece olunca,yılan,saklandığı delikten çıkmış,demircinin eğesini bulmuş.Benim kuyruğumu koparan buydu,bende onu ısırıp parçalayacağım diyerek eğeyi ısırmaya başlamış.Ağzından akan kanları gördükçe,oh canını yakıyorum,cezasını buluyor diye seviniyormuş.Sabah olup güneş doğduğunda farketmiş ki,eğeyi ısıra ısıra kendi dişlerini törpüleyerek yok etmiş,akıttığı kendi kanı,acıttığı kendi canıymış.
Konu sahibi de onlara inat evlilik bitmez diyor ama,huzur için de yaptığı bir şey yok,
giden kendisinden gidiyor haberi yok...
aynen.
mutsuzluğa boşa harcadığı ömür, kendi ömrü halbuki.

O sevgi inan bi eşlerine yok . Başkalarına delirmeler. Sevgi saçmalar söz konusu karısı olunca buz dolabı kesiliyorlar. Benim eşim de aynen tarifindeki gibi ve ben şu sıra çok ciddi ayrılık düşünüyorum. Herşeyi gözden geçiriyorum . Biraz daha bekleyip alıp karşıma konuşup ne olacaksa olsun artık dicem. Sen burdaki insanların dışarıdaki insanların biz sana demiştik demelerini kafana takma bence. Sen senin için en doğru kararı verirsin . Neyi nasıl yaşamak istiyorsan o şekilde yaşa.
Sen ne yaptın,
Ara aklıma geliyorsun

Ben eşime kötü demiyorum zaten içimden gelmese bile ona isterse onun için ailesiyle istediği gibi bir ilişki kuracağımı söyledim madde madde yaz yapmazsam o zaman konuşursun dedim haftada kaç kere arayayım en ince detayına kadar yaz rol yapayım dedim istemedi içimden gelmediği için başka ne yapabilirim bilmiyorum eşime olan sevgim bunu yaptıracaktı ama istemiyor ben görmemeye çalıştıkça onlar hep daha fazla bir kademe üstünü yaptılar gerçekten eşimde istemediği için artık umursamıyorum son sözü onlar senin için sen onlar için öldü oldu
Eşine kötü diyosun demedim ben de zaten.Neyse okuduğunu da anlamıyorsun ki.Allah yardımcın olsun.

Ne kadar kaynana kayinbaba sorunu çeken insan varsa onlarada söylüyorum
İş kocada bitiyor

Benim babaannem halalarim bize yapmadığını koymadi babami bize karşı kışkırtip durdular
Ama aynı şeylerin onda birini bir yengeme yapamadilar evinde gidip bir hafta kalamadilar
Çünkü neden babam buna izin veriyordu nokta

Yav sen nasıl bir aileye düşmüşsün... Hani ayırmaya çalışan annesi okur ablası olur anlarım da annesinin teyzesi nedir ya... Bak bunların önünü alacak bir tek senin eşin... Eşin de hiç bir şey yapmıyorsa sen bunlarla sabredip kendince savaşamasın... Her geçen gün kötüye gidecek... Annen üzülür diye düşünme anne bilmiyor mu burda mutsuz olduğunu.. Mutsuz olduğunu biliyorsa üzülmeyecektir... Ayroca diğer konularını zı bilmiyorum kaç senelik evlisiniz
Olay olduğu an eşim bastı gitti annesigile ne oldu demiş ki gittiği hali ve gerginliği tahmin edebiliyorum annesinin teyzesi ondan özür dilemiş sinirlendim dedim demiş bize saydı ondan özür diledi ne alakaysa bu durumda daha ne yapılabilir ki?Eşim gitmediğim için gelip bana baskı kurmuyor laf sokmuyor kötü davranmıyor çünkü biliyor ailesini ve beni kendisi tahammül edemezken benim tahammül etmemi tabiki beklemiyor.Ailem mutsuz olduğumu bilmiyor çünkü moralim ne kadar bozuk olursa olsun iyiyi oynuyorum onların gözünde birtane damatları hala

:))Eşin bu davaya bakamaz,çünki tarafsızlığını kaybetti,kan bağı var ve onların kusursuz olduğunu düşünüyor peşin peşin,öyleyse onu azlet,azad et,adam da kurtulsun,sen de.Boşan demiyorum,adamı artık hakem tayin etme.Demiştin ya,iki taraftan birini seçmek zorunda kalsa ailesini seçecek diye,buna razı olan bir adamla gerçekten yaşayabiliyormusun,yarın ne olacağın belli değil.
Eskiler der ki,evlenmeden önce gözünü dört aç,evlenince birini kapat,sebebini şimdi daha iyi anlıyorum...
Evet seçim sunularsa ailesini seçecek bir adamla yaşıyorum çünkü hiçbir zaman o seçimi ben sunmam onlar sunarlarsada bütün vebali yüklenirler sıkıntı yok.

Ben kimsenin güzel gününü mahvetmeye kalkmadım eşimin dediği gibi artık öldü onlat benim için konu kapandı.
Konu senin için kapanmış olsaydı buraya gelip konu açmazdın.
Uzun zamandır takip ediyorum konularını. Kendini her zaman haklı görüyorsun.
Bazen ben mi hata yapıyorum diye sorgulaman gerek.

Olay olduğu an eşim bastı gitti annesigile ne oldu demiş ki gittiği hali ve gerginliği tahmin edebiliyorum annesinin teyzesi ondan özür dilemiş sinirlendim dedim demiş bize saydı ondan özür diledi ne alakaysa bu durumda daha ne yapılabilir ki?Eşim gitmediğim için gelip bana baskı kurmuyor laf sokmuyor kötü davranmıyor çünkü biliyor ailesini ve beni kendisi tahammül edemezken benim tahammül etmemi tabiki beklemiyor.Ailem mutsuz olduğumu bilmiyor çünkü moralim ne kadar bozuk olursa olsun iyiyi oynuyorum onların gözünde birtane damatları hala
Rol yaparak yanlış yapıyorsun bana göre

Back
X