- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Kendinizi nasıl mutlu hissedeceksiniz öyle yapın evli kalmak zorunda değilsiniz bu sizin kararıniz kimseyi ilgilendirmez bu duygulari siz yasiyorsunuz baskasi degil. Başkaları hep konuşur hep konusacaktir. Değerli olduğunuzu bu hayata bir kere geldiğinizi mutlulugunuzun ve sağlığınızın her şeyden önemli olduğunu unutmayın. Her sey gelip gecer 60li yaslara geldiginizse gecmise donup baktiginizda istemediginiz bi hayata hapsolmus kendinizi görmeyin dolu dolu yasasim diyebilin. Tekrar diyorum bu senin hayatın senin kararların kimse tek bir laf dahi etmeye hakki yok. Üzülüp sağlığından olma sakın. Ölümden başka her seye çare var yarınlar senin için güzel günler getirir elbet.
bekarla evlendi de başı göğe mi erdi yazmayı bilen herkesin eline klavye vermemeliler ..Bosanmak size iyi geliyorsa niye uzuluyorsunuz bence bu evliligi kurtarabilirsiniz 6 ay çok kisa bir sure Boşandıktan sonra daha cok pisman olacaksiniz o zaman is isten bosandiktan sonra bekar biri sizinle evlenmez hayat daha cok zor olur ayni durum arkadasimda yaşadı ve coooook pisman oldu
Şaşırmış bunlar yeminle.
Ne koca yuva delisi bu insanlar anlamadım gitti.. iki gündür yazılan yorumlarda artık midem bulandı.
Hayır bir de konumun bununla ne alakası var!!!
Kendimi yırttım burda konumun dışına çıkılmasın diye hala anlamıyorlar.
Bu tarz zihniyetler zaten toplum baskını oluşturuyorlar!! Allah bunların eline kimseyi düşürmesin.
Ühhhüü dayak yedim çok sevyrm cnm , ağzımı yüzümü kırdı ama terk edemem konularına bu ne koca deliliği yazdığım için çok banlandım :) benden çok koca delisi yazan tek siz varsınız konu sahibesi dikkat kiblerler vallahi
bekarla evlendi de başı göğe mi gerdi yazmayı bilen herkesin eline klavye vermemeliler ..
otun adı dulavrat,örümceğin adı karadul , hakkat erkeğin dulu yoktu dimi,la havle la havle (tespih çeken smiley niye yok burdaAaa olur mu? Erkekler toplumumuzun namus bekçileridir onlar toplumumuzun açılmamış goncalarıdir.
Onlar bakir yaratıklardır.
Bizler boşanınca damgayı yiyoruz!!
Yakıştırırlar mı dul bir kadını bekar bir erkeğe.
Hepsinin canı cehenneme!!
otun adı dulavrat,örümceğin adı karadul , hakkat erkeğin dulu yoktu dimi,la havle la havle (tespih çeken smiley niye yok burda
Ya ne alakası var ben hiç hoşlanmam insanların gaza getirilmesinden , insan sinirle ani karar verip sonra pişman olabilir ki bi çok kadın bi kez daha dusun demiş illa boşanma dememiş. Konu da uzadıkça uzamış. Konu sahibi burda ispatladı kararlı olduğunu gitsin boşansın. Sonra beni gaza getirdiler aslında ben .... demesin diye insanlar sakin düşünmeye davet ediyor. Koca delisi diye yapıştırmaya gerek yok bence aile kutsal bi kurumdur boşanmak en son çaredir benim düşünceme göre eğer burda benim düşüncemi soruyorsa saygı duyacak.bu forumdaki mutsuz ama boşanmaya cesaret edemeyenler istiyor ki herkes kendiileri gibi olsun. herkes hayatı ıskalasın! eğer mutsuzsan boşan arkadaşım. mutsuz olmaya mı geldin bu dünyaya. çalışıyorsan, ailen yanındaysa, kendine güvenin varsa kurtul gitsin.
canım çok zor oluyor ilk başlarda. bende 1 senedir ayrılmaya çalışıyorum. bizimki severek ayrılmaEvliliğimin kesin olarak geri dönüşü yok.. ailem işin içine girdi.
Boşanma davasınıda açacağım.
Evlilik, fedakarlık, yuva yorumlarına değil çok daha güçlü yorumlara şu an o kadar ihtiyacım var ki.
Bu süreci atlatabilmem için.
Güncelleme: Arkadaşlar evliliğimi nasıl kurtarabilirim diye konu açmadım. Hassasiyetinizi anlıyorum ama benim konum bu değil. Bu süreci nasıl atlatırım diye konu açmaya çalıştım.
Güncelleme: Ya şuraya moral bulmak için konu açtım.. sinir sistemimi iyice bozdular!
Ben evlilik kurtarmak için konu açmadım. Ben bir karar almışım sadece bu süreçte boşanan insanlar nasıl yollar izlediler bilgi almak istiyorum!
Psikolojik şiddet görüyorum diyorum.. bu yüzden evlilik yıkılmaz diyorlar ! Hakarete uğruyorum diyorum bu yüzden evlilik yıkılmaz diyorlar.. Sonum yok mutsuzum diyorum bu yüzden evlilik yıkılmaz diyorlar.
Yahuuu arkadaş illa dayak yemen aldatılmam mı lazım sizlerintatmin etmem için??
Psikolojim bozuldu delireyim daha mutlu olursunuz?
Ya da Gocaaam mutlu olsun diye her şeye heee diyeyim ömür boyu mutsuz bir hayat mı yaşayım.
Mutsuz bir kadın olup mutsuz çocuklar mı yetiştireyim?
Yaav daha boşanmamısım bana kalkmış bu kafayla evlenemezsin diyen var .. iyi misiniz? Evlenmek isteyen mi var?
Bekar biri seni almaz diyen var!!
Pesss !! Gerçekten pess!!
Sizin gibiler yüzünden kadına şiddette olur, kadın cinayetleri de olur.
Ne boşanabiliyoruz ne evlenebiliyoruz!!
Onu da anlatayım.. beni tehtit etti ya gelmezsen ne istemesine gelirim ne düğüne gelirim kısasa kısasķ göreceksin diye.
Bende anneme geldim her şeyi anlattı.. Annemde gelmezse gelmesin o gelmeyince kızı vermiyor muyuz dedi.
Sonra bu gitmiş kardeşimin e.arkadasini tebrik icin aramış cumartesi gorusuruz falan demis.
Kardesime detayli anlatmadim morali bozulmasin diye ufak tartisma saniyordu mesajlasmislar ben evliligiminde baldizuminda istemesinin ne kadar onemli oldugunu biliyorum tabi ki gelicem demis.
Eğer gelmeyecekse biz erkek tarafina falan şimdilik tadlar kacmasin diye onun şehir disinda oldugunu söyleyecektik.
O aksam ise kuzenim mesaj atmis gelecek misin ona gore insanlara boyle diyecegiz falan.
O da gelicem demis. Milletin kalkmasina yarim saat kala geldi. Ev çok kalabalikti ben ayni ortamda bulunmadim bile sonra gitti.
Zaten teyzelerim falan hep orda farkettiler durumu hepsine anlattim. Onlara beni suclamis.. sonra teyzemlerde bosanirsiniz o zaman demis olur biter.
Bugunde teyzemleri tek tek ariyormus bosanmak istemiyorum diye.
Bende bir daha onun tel. acilmayacak deidm benim kararim net çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?