Evet, bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şuraya kafa dağıtmak için konu açtım iyice sinir sistemimi bozdular. Toplum olarak çevremizde bu tarz insanlar olduğu sürece bu hayatta mutlu olmakta bir başarı.
Herkes böyle bizim gibi değil ne yazık ki.
Koca manyağı olmuş çıkmışlar. Affedersiniz ağ... etseler yarabbi şükür yuvam yıkılmasın diyecekler!
K. bakmayın az önceki üyenın yorumuna çok sinirlendim size de teşekkür ederim güzel yorumunuz için

bekarla evlendi de başı göğe mi erdi yazmayı bilen herkesin eline klavye vermemeliler ..

Son düzenleme:

Ühhhüü dayak yedim çok sevyrm cnm , ağzımı yüzümü kırdı ama terk edemem konularına bu ne koca deliliği yazdığım için çok banlandım :) benden çok koca delisi yazan tek siz varsınız konu sahibesi dikkat kiblerler vallahi

Ay kiblesinler valla çok umrumdalar.
Konuyla alakası olmayan saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Şaşırmışlar resmen..
Yav resmen yırtındım konum bu değil diye.
Hayattan soğudum bunlar yüzünden iki günde :))

bekarla evlendi de başı göğe mi gerdi yazmayı bilen herkesin eline klavye vermemeliler ..

Aaa olur mu? Erkekler toplumumuzun namus bekçileridir onlar toplumumuzun açılmamış goncalarıdir.
Onlar bakir yaratıklardır.
Bizler boşanınca damgayı yiyoruz!!
Yakıştırırlar mı dul bir kadını bekar bir erkeğe.
Hepsinin canı cehenneme!!

otun adı dulavrat,örümceğin adı karadul , hakkat erkeğin dulu yoktu dimi,la havle la havle (tespih çeken smiley niye yok burda

Sakin olun. Birde burda sinirinizi bozmayın. Bende konu açtım. Açtığıma pişman etmişlerdi. Herkes çok biliyor mübarek. Sizin ne yaşadığınızı kimse bilemez. Kim bilir ne zorluklar çektiniz. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Özellikle evliliği ayakta tutmaya çalışan hep kadın iken. Burdaki kadınlar neler diyor dimi. Destek olacağına köstek oluyorlar. Bu konu hakkında bilgim yok sadece eğer mutsuz iseniz o ortamda bulunmayarak en iyisini yapıyorsunuz. Bir yaşam hakkımız varken her günü zehir eden insan ile beraber olmamak en doğru seçim. Siz ne kadar güçlüsünüz bir bakın şu yorum yapanlara. Onlar dayak yesede koca boşamaz güçsüzler malesef. Siz zaten bu yola çıkarak güçlü olduğjnu göstermişsiniz. Umarım herşey gönlünüzce güzel olur. ben sizin zaten çok güçlü olduğunuzu düşünüyorum. Sizde bunu görün ve kimsenin desteğine bile ihtiyaç duymayın. Şiddetin elle veya dillesi farketmez. İnsanı en çok yıpratan kötü anılar. Atılan tokat acısı geçer ama kötü anılar gitmez. Siz kendiniz için dimdik durun.

Geçmiş olsun, umarım sancısız bir şekilde kısa sürede boşanıp hayatınıza arzuladığınız şekilde yön verirsiniz. Mahkemede yokuşa sürme ihtimal var eğer boşanmak istemezse ama eninde sonunda bitecektir. Aileden destek görmek sizin için çok iyi olmuş, bu gibi durumlarda onlar da ekstra baskı oluşturuyorlar genelde. Tabi en önemli mesele de sizin kendi içinizde eşinizi zaten yokettiğiniz, acı çekmezsiniz neticede. Çevreden gelecek sözler tepkiler hikaye, kafanız rahatsa gerisi boş. Hiç uzatmadan ani bir manevrayla adliyeye yönelmeniz de çok cesurca bir davranış olmuş, tebrikler.

Yazmak var, yazmak var. İstediğin yorum yapmayan herkesi resmen haşlamışsın. Bu ne şiddet ne celal. O adamda akıl varsa zaten böyle her an patlamaya hazır bomba gibi gezen bir eşten boşanır. Sen zaten boşayın beni diye yalvaracak durumdasın. Derdin elalem ne diyecek, biz söylemiştik diye ağızlarına laf vermiş olman bu durumda. Zamanla geçer unutur başka konu bulurlar.

Ya ne alakası var ben hiç hoşlanmam insanların gaza getirilmesinden , insan sinirle ani karar verip sonra pişman olabilir ki bi çok kadın bi kez daha dusun demiş illa boşanma dememiş. Konu da uzadıkça uzamış. Konu sahibi burda ispatladı kararlı olduğunu gitsin boşansın. Sonra beni gaza getirdiler aslında ben .... demesin diye insanlar sakin düşünmeye davet ediyor. Koca delisi diye yapıştırmaya gerek yok bence aile kutsal bi kurumdur boşanmak en son çaredir benim düşünceme göre eğer burda benim düşüncemi soruyorsa saygı duyacak.
Herneyse mesaJin çoğu konu sahibine canım .

Madem geri dönüşü yok güçlü durun siz bir kadınsınız ve kadın her zaman ayakta durabilir insanların dediklerine kulak asmayın sizi tek anlayan bir Allah bir siz bir de bu durumda olan unutmayın moralinizi yerine getirecek şeylere yoğunlaşın

canım çok zor oluyor ilk başlarda. bende 1 senedir ayrılmaya çalışıyorum. bizimki severek ayrılma fakat sevmek hiçbirşeye yetmiyor maalesef. dayak yok aldatma yok kumar yok fakat olmayınca olmuyor. mutlu olmak için bunların olmaması yetmiyor. ben evimde kaldım eşim gitti bu yüzden benim için biraz daha zor oldu her odada onun anısı konuştuğumuz kelimeler bile evde uçuşuyor o derece yani ama alışıyor insan. zaman herşeyin ilacı kendini gezmeye ada bu çok faydalı oluyor kitap oku bol bol buda atlatmanın güzel yollarından en azından bende işe yaradı. heee birde bekar adam seni almaz diyene sesleniyorum!!!!! ayrılalı 1 yıl oldu resmi boşanma olmadan kimseyle görüşmeyeceğimi söylüyorum gelen herkese ve "BEKAR" bir adam benimle tanışmak ve hemen evlenmek için boşanmamı sabırsızlıkla bekliyor. haaa bekar almadı sıkıntı değil bizim gibi "DULLA" evleniriz he odamı olmadı erkeksizde yaşayabiliriz sıkıntı değil

Haspama bak o son yarım saatte de gelmeseymiş.
Daha çok vurur kafasını duvarlara.

"bu mesajın üstünde biri alıntılıydı ama böyle zihniyetteki kadınlarla muhattap olmak istemediğim için sildim. Yine de mesaj kalsın. İlk sayfalardan konu sahibine yüklenen birikeri okur da utanır belki"

Yahu kendimi tuttum tuttum ama dayanamadım.
Şu kocasından boşanınca öldürülen kadınlar var ya, 2016 yılında 100 küsür kadın öldürüldü belki bilirsin
İşte hepsinin sebebi sizin gibi kadınlar
Yazıklar olsun diyorum size kocaman.

İsterse kocamın iki kolu var, ben üç kollu erkeklerden hoşlanıyorum der yine boşanır.

İsterse ben artık bekar yaşıycam der yine boşanır.

Size ne ? Hayat onun hayatı.

İsterse "bu kafayla" 10 kez evlenir yine boşanır.

Bırakın bu toplumun ahlak bekçiliğini.
Tamam anladık. Siz çok ahlaklısınız. Evinizin göz bebeğisiniz. Tamam oldu.

Kadının derdi boşansam mı acaba değil ki..

Valla çocuğun da yokken çooook güzel boşanırsın bacım. Hiç dert etme. İlla bir sbeep olmasına gerek yok. İstersen yaz mevsimi geldi de boşan.

Mis gibi de hayatın olur. En azından kafan eahat olur

Ben kesinlikle taraflardan biri mutsuzsa boşanılması taraftarıyım. Hayata bir kere geliyoruz kimse hayatını heba etmesin. Fakat size ne yorum yapayım bilemedim. Evleneceğiniz zaman herkes size karşı çıkmış benim kararım deyip evlenmişsiniz. Ayrılırken en azından bu sitedekilerin çoğu biraz daha sabret diyor benim kararım deyip boşanacaksınız. Bu kadar kararlı bir insansınız fakat elalem ne der diye dertleniyorsunuz . Pek elalemi dert edecek biri gibi durmuyorsunuz . yorum yapan herkesle tartışmakla enerji harcayacağınıza çok korktuğunuz elalemle kozlarınızı paylaşarak başlayabilirsiniz boşanmanın zorluklarını göğüslemeye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…