- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
öncelikle allah yardımcın olsun,durumun benimkiyle çok fazla benzer canım bende 6,5 yıllık evliyim 2,5 yaşında oğlum var ve 1 senedir eşimle aramızla fazlasıyla kötü sana tek diyebileceğim kimsenin söylediğine aldırış etme bu hayat senin istediğin dilediğin gibi yaşa herkes birşeyler konuşur önemli olan senin nasıl mutlu olduğun kötüyüm nasıl atlatabilirim demişsin sana senden başka kimse yardımcı olamaz hep iyi düşün ve çok mutlu günler yaşayacağını şu hayatta hiç birşey senden daha değerli değil yüzünden tebessümü hiç eksik etme sana kendini iyi hissettiricek şeyler yap üzen canını sıkan kimseylede görüşme sana tavsiyelerim ancak bunlar olabilir.bana gelince sonunda boşanmaya ikna ettim oğlumla kuracağım hayata günler kaldı bu arada çok yıprandım tehtit edildim yalnız kaldım ama vazgeçmedim çocuğun var yapma dediler çocuk için bu hayata katlanmak zorunda değilim dedim çünkü sağlıklı bir evlat yetiştirebilmek için sağlıklı bir anne olmam gerekli bu şartlardada olamazdım tamamen bitince daha mutlu olucam içimdeki yaşam enerjimi hiç söndürmüyorum çünkü biliyorum güzel günler beni bekliyor...
ve benim evliliğimde şiddet küfür ne ararsan var aldatmadım aldattı dedi şüphe saygısızlık güvensizlik ve en önemlisi sevgi kalmadı bitti şu hayatı kimse yüzünden kendine zindan etmeye deymez..
merhaba ,
yaşınız kaç bilmiyorum ama her ne olursa olsun yeniden başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Nefes aldığımız sürece umut hep var.. Tam olarak sebepleri bilmiyorum ama mutsuzsanız bilmemize de gerek yok .. 'mutsuzluk' ayrılmak için en geçerli sebep bence. Evliliğini kurtar laflarına bakmayın , zaten öyle bir istek olsaydı içinizde bunu en başta siz denerdiniz zaten , ki belki de denediniz zamanında bilemiyorum.
En değerli şey sizsiniz , çocuğunuz yokmuş (zaten kötü bir evlilikte çocuk olmaması şans bence ) , umutsuzluğa kapılmayın ileride belki gönlünüze göre olur her şey tekrar evlenirsiniz , çocugunuz olur ya da evlenmezsiniz belki evlat edinirsiniz , bunlar çok özel ve güzel şeyler.
İlk boşanan siz değilsiniz, kimseye bir açıklama yapmak zorunda da değilsiniz . Bu hayat sizin hayatınız , iyisiyle kötüsüyle yaşayan sizsiniz , uzaktan konuşması herzaman kolaydır. Hiç moralinizi bozmayın hayırlısı buymuş demekki , ilerisini düşünün psikolojik şiddetin olmadığı bir hayat çok daha güzel olabilir.
Boşanma süreci elbette yıpratacak ama geçecek böyle düşünün .Geçmeyen hiçbir şey yok şu hayatta ..
Herşey gönlünüzce olsun.Süreci en kolay şekilde atlatmanız dileğiyle
Bence olmuyorsa zorlamayacaksin ben boşan kelimesini çok sevmiorum ama ben gerçekten şuan çok pişmanım ana kuzusu bı kocayla basetmeye calisiorum ve ne yazıkki bı çocuğum var keşke senin gibi en başında resti cekseydim şuan çocuk olmasına rağmen evliligimden umudum yok ve başka çocuk dusunmuorum oğlumun boş yere gunahina girdim kesinlikle birşeyler ters gidiosa o parmak kangren olmuşsa kes gitsin hiç düşünme çünkü duzelsin die çok cabaladim ömrüm tukenio sinir hastası oldum artık kesinlikle kararini hiç sorgulama Allah yardımcın olsun
O burdan görsün diye blörf mü :))) Yavv ne var ne yok dökmüşüm buraya anasına diz boyu yağdırmışım ne blörfü :))
Benim kv tam bir şizofren kadında yalan var, iftira ne ararsan var.
Zaten eşim yanımda diye hepsine sabrediyordum şimdi o da anasinin yoluna girdi. Artık ikisine mutluluklar dilerim.
180 döndü mü bu adam yani. Eger oyleyse yol ver uzasin tabi de ben eskisi gibidir gerekirse silerim annemi dio sandim.
Evet döndü işte.. annesi benden 2 hafta önce yarım ağız bir özür diledi kadını etti melek bana dediki 3 haftan var eğer abneler günunde anneme gitmezsek ben de senin hiç bir şeyine gelmem..
Pardoon sen kimsin ? dedim bana adliyeyi gösterdi bizim sonumuz burasi diye ben de bekleme şimdi sür arabayı dedim.
Git ailene annene her şeyi anlat bitsin dedi.
Ben de herşeyi anlattım.. bugünde tek tek teyzemleri arıyormuş.. annemi aramış
9 -10 gundur annemdeyim ben. Annem dediki bu evden cikmak yok.
Ne hali varsa görsün dedi.. ona demişki ben kızımı sokakta bulmadım.
1 haftadır beni suçluyordu herkese bugün ne olduysa teyzemleri aramaya başlamış ben boşanmak istemiyorum diye.
Ama umrumda mi değil.
Maddi manevi hiç bir talebim yok. Ne ev ne araba ne para pul altin.. yeterki defolsun gitsinler hayatımdan.
Okurken zevkten 4 degil 404 kose oldumBeyzade akli sira artislik yapmis adliye tiri viri diye ama yemeyip haydi simdi gidelim demeniz......pastanin ustundeki kiraz gibi olayin tum zevki ve tadi iste burda sakli, blof yapan adama o lafi yedirmekte
O adliyeyi ona yediricem ben ama!
Kardeşimin istemesi vardı geçen cumartesi günü o yüzden bekledim şimdiye kadar.
En güzel günü mahfolmasın diye..
Sosyal medyalarımı kapadım tüm resimlerimizi yok ettim.
İşimi de değiştiricen şimdi..
Artık annesiyle mutlu mesut yaşasınlar. Kendi hep derdi benim annem çok pavatsız diye .. 2 gün aynı evde tartışmadan duramıyorlar.
Bundan sonra ne halleri varsa görürler!
Teyzemlere de herkese dedim bir daha onun telefonları açılmayacak diye.
Yanımda hiç kıyafetim yoktu anneme bi dedim o evde yokken gideyim toplayıp geleyim kıyafetlerimi. İğne dahi almayacaksın o evden dedi.
Bu hafta avukat olayını halledicem.. izleyeceğim yolların planlamasını yapıcam.
Cumartesi günü geldi mi peki kardeşinin istemesine?
bu forumdaki mutsuz ama boşanmaya cesaret edemeyenler istiyor ki herkes kendiileri gibi olsun. herkes hayatı ıskalasın! eğer mutsuzsan boşan arkadaşım. mutsuz olmaya mı geldin bu dünyaya. çalışıyorsan, ailen yanındaysa, kendine güvenin varsa kurtul gitsin.
Valla bu forumdaki cevaplara şok oldum.. kendi adlarına çok üzüldüm.
Bi insan bu kadar kendini değersizleştirir mi
boşver sen ya. yuva kolay kurulmuyor kafası işte. medeni kanun boşanma hakkı vermiş kimseyi ilgilendirmez.
Önce düzgün Türkçe lütfen...Sanki evlenecegin diger erkeklerde buyle sıkıntı olmayacak emin olun ki siz buyle yaparsaniz ha bire koca degistirsiniz artistler gibi olur mutlu degilim bosanirsiniz hangi evlilkte tam anlamiyla mutluluk var mi her sey hayata nasil bakilmayla ilgili mükemmel insal yoktur insanin en buyuk düşmanı zihnidir
ben inanıyorum herşeyin daha güzel olucağına .. inançlı ve güçlü olun yeter.Çok teşekkür ederim beni ne güzel anlamışsınız
umarım herşey dediğiniz gibi olur ve bundan sonra daha mutlu bir hayat beni bekler..
Evet döndü işte.. annesi benden 2 hafta önce yarım ağız bir özür diledi kadını etti melek bana dediki 3 haftan var eğer abneler günunde anneme gitmezsek ben de senin hiç bir şeyine gelmem..
Pardoon sen kimsin ? dedim bana adliyeyi gösterdi bizim sonumuz burasi diye ben de bekleme şimdi sür arabayı dedim.
Git ailene annene her şeyi anlat bitsin dedi.
Ben de herşeyi anlattım.. bugünde tek tek teyzemleri arıyormuş.. annemi aramış
9 -10 gundur annemdeyim ben. Annem dediki bu evden cikmak yok.
Ne hali varsa görsün dedi.. ona demişki ben kızımı sokakta bulmadım.
1 haftadır beni suçluyordu herkese bugün ne olduysa teyzemleri aramaya başlamış ben boşanmak istemiyorum diye.
Ama umrumda mi değil.
Maddi manevi hiç bir talebim yok. Ne ev ne araba ne para pul altin.. yeterki defolsun gitsinler hayatımdan.
Sanki evlenecegin diger erkeklerde buyle sıkıntı olmayacak emin olun ki siz buyle yaparsaniz ha bire koca degistirsiniz artistler gibi olur mutlu degilim bosanirsiniz hangi evlilkte tam anlamiyla mutluluk var mi her sey hayata nasil bakilmayla ilgili mükemmel insal yoktur insanin en buyuk düşmanı zihnidir
Önce düzgün Türkçe lütfen...
Hayat da sizin dediğiniz gibi değil. Ben boşandım, ikincide mutluyum. Siz mutsuz olduğunuz için etrafı da öyle görmeyin ve mutsuzluğa mahkum ol nutukları atmayın.
Hem ''Artist'' nedir yahu? Ne manasız ve yersiz bir tabirdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?