Evet, bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok teşekkür ederim.. çok haklısınız insanlar mutlu olmak için yuva kurar, mutsuz olmak için değil.. ömrümü mutsuzluğa mı adayım.
Mutsuz olduğum bir yuvaya için mi fedakarlik yapayim. Ne için kimin için..
İleride bu kararı almam daha zor. Şu anda daha kolay yılanın başını küçükken ezmeyi tercih ediyorum

Çok teşekkür ederim beni ne güzel anlamışsınız
umarım herşey dediğiniz gibi olur ve bundan sonra daha mutlu bir hayat beni bekler..

Çok teşekkür ederim bugun bu kararı almasam ileride eminimki ben de böyle seyler soyelecegim. Rabbim sizin de yardimciniz olsun

180 döndü mü bu adam yani. Eger oyleyse yol ver uzasin tabi de ben eskisi gibidir gerekirse silerim annemi dio sandim.

180 döndü mü bu adam yani. Eger oyleyse yol ver uzasin tabi de ben eskisi gibidir gerekirse silerim annemi dio sandim.

Evet döndü işte.. annesi benden 2 hafta önce yarım ağız bir özür diledi kadını etti melek bana dediki 3 haftan var eğer abneler günunde anneme gitmezsek ben de senin hiç bir şeyine gelmem..
Pardoon sen kimsin ? dedim bana adliyeyi gösterdi bizim sonumuz burasi diye ben de bekleme şimdi sür arabayı dedim.
Git ailene annene her şeyi anlat bitsin dedi.
Ben de herşeyi anlattım.. bugünde tek tek teyzemleri arıyormuş.. annemi aramış
9 -10 gundur annemdeyim ben. Annem dediki bu evden cikmak yok.
Ne hali varsa görsün dedi.. ona demişki ben kızımı sokakta bulmadım.
1 haftadır beni suçluyordu herkese bugün ne olduysa teyzemleri aramaya başlamış ben boşanmak istemiyorum diye.
Ama umrumda mi değil.
Maddi manevi hiç bir talebim yok. Ne ev ne araba ne para pul altin.. yeterki defolsun gitsinler hayatımdan.

Okurken zevkten 4 degil 404 kose oldum Beyzade akli sira artislik yapmis adliye tiri viri diye ama yemeyip haydi simdi gidelim demeniz......pastanin ustundeki kiraz gibi olayin tum zevki ve tadi iste burda sakli, blof yapan adama o lafi yedirmekte

Okurken zevkten 4 degil 404 kose oldum Beyzade akli sira artislik yapmis adliye tiri viri diye ama yemeyip haydi simdi gidelim demeniz......pastanin ustundeki kiraz gibi olayin tum zevki ve tadi iste burda sakli, blof yapan adama o lafi yedirmekte

O adliyeyi ona yediricem ben ama!
Kardeşimin istemesi vardı geçen cumartesi günü o yüzden bekledim şimdiye kadar.
En güzel günü mahfolmasın diye..
Sosyal medyalarımı kapadım tüm resimlerimizi yok ettim.
İşimi de değiştiricen şimdi..
Artık annesiyle mutlu mesut yaşasınlar. Kendi hep derdi benim annem çok pavatsız diye .. 2 gün aynı evde tartışmadan duramıyorlar.
Bundan sonra ne halleri varsa görürler!
Teyzemlere de herkese dedim bir daha onun telefonları açılmayacak diye.
Yanımda hiç kıyafetim yoktu anneme bi dedim o evde yokken gideyim toplayıp geleyim kıyafetlerimi. İğne dahi almayacaksın o evden dedi.
Bu hafta avukat olayını halledicem.. izleyeceğim yolların planlamasını yapıcam.

Cumartesi günü geldi mi peki kardeşinin istemesine?

Cumartesi günü geldi mi peki kardeşinin istemesine?

Onu da anlatayım.. beni tehtit etti ya gelmezsen ne istemesine gelirim ne düğüne gelirim kısasa kısasķ göreceksin diye.
Bende anneme geldim her şeyi anlattı.. Annemde gelmezse gelmesin o gelmeyince kızı vermiyor muyuz dedi.
Sonra bu gitmiş kardeşimin e.arkadasini tebrik icin aramış cumartesi gorusuruz falan demis.
Kardesime detayli anlatmadim morali bozulmasin diye ufak tartisma saniyordu mesajlasmislar ben evliligiminde baldizuminda istemesinin ne kadar onemli oldugunu biliyorum tabi ki gelicem demis.
Eğer gelmeyecekse biz erkek tarafina falan şimdilik tadlar kacmasin diye onun şehir disinda oldugunu söyleyecektik.
O aksam ise kuzenim mesaj atmis gelecek misin ona gore insanlara boyle diyecegiz falan.
O da gelicem demis. Milletin kalkmasina yarim saat kala geldi. Ev çok kalabalikti ben ayni ortamda bulunmadim bile sonra gitti.
Zaten teyzelerim falan hep orda farkettiler durumu hepsine anlattim. Onlara beni suclamis.. sonra teyzemlerde bosanirsiniz o zaman demis olur biter.
Bugunde teyzemleri tek tek ariyormus bosanmak istemiyorum diye.
Bende bir daha onun tel. acilmayacak deidm benim kararim net çünkü

bu forumdaki mutsuz ama boşanmaya cesaret edemeyenler istiyor ki herkes kendiileri gibi olsun. herkes hayatı ıskalasın! eğer mutsuzsan boşan arkadaşım. mutsuz olmaya mı geldin bu dünyaya. çalışıyorsan, ailen yanındaysa, kendine güvenin varsa kurtul gitsin.

Valla bu forumdaki cevaplara şok oldum.. kendi adlarına çok üzüldüm.
Bi insan bu kadar kendini değersizleştirir mi

Sanki evlenecegin diger erkeklerde buyle sıkıntı olmayacak emin olun ki siz buyle yaparsaniz ha bire koca degistirsiniz artistler gibi olur mutlu degilim bosanirsiniz hangi evlilkte tam anlamiyla mutluluk var mi her sey hayata nasil bakilmayla ilgili mükemmel insal yoktur insanin en buyuk düşmanı zihnidir

Kendinizi nasıl mutlu hissedeceksiniz öyle yapın evli kalmak zorunda değilsiniz bu sizin kararıniz kimseyi ilgilendirmez bu duygulari siz yasiyorsunuz baskasi degil. Başkaları hep konuşur hep konusacaktir. Değerli olduğunuzu bu hayata bir kere geldiğinizi mutlulugunuzun ve sağlığınızın her şeyden önemli olduğunu unutmayın. Her sey gelip gecer 60li yaslara geldiginizse gecmise donup baktiginizda istemediginiz bi hayata hapsolmus kendinizi görmeyin dolu dolu yasasim diyebilin. Tekrar diyorum bu senin hayatın senin kararların kimse tek bir laf dahi etmeye hakki yok. Üzülüp sağlığından olma sakın. Ölümden başka her seye çare var yarınlar senin için güzel günler getirir elbet.

Önce düzgün Türkçe lütfen...
Hayat da sizin dediğiniz gibi değil. Ben boşandım, ikincide mutluyum. Siz mutsuz olduğunuz için etrafı da öyle görmeyin ve mutsuzluğa mahkum ol nutukları atmayın.
Hem ''Artist'' nedir yahu? Ne manasız ve yersiz bir tabirdir.

Daha o çok tutusur. Basiretsizlik etmis.

Yahuu sen nasıl bir zihniyetsin!!
Sanane 10 tane de boşaraım 100 tane de sananeee. !
Allah sizin gibi insanlardan korusun bizleri. Sizin gibi insanlar yüzünden bu halde kadınlarımız.
Ben sizi gibi koca delisi değilim. Şu hayatta mutlu olman için bir kocaya ihtiyacım yok!
Önce bunu bi zihniyetine sok.
Yav konumun bununla alakası bile yok.. önce okuduklarını bir idrak et öyle yorum yap!
O aklınıda zihniyetini de kendine sakla.
Saçma sapan yorumlarını da konumdan uzak tut!!

Şaşırmış bunlar yeminle.
Ne koca yuva delisi bu insanlar anlamadım gitti.. iki gündür yazılan yorumlarda artık midem bulandı.
Hayır bir de konumun bununla ne alakası var!!!
Kendimi yırttım burda konumun dışına çıkılmasın diye hala anlamıyorlar.
Bu tarz zihniyetler zaten toplum baskını oluşturuyorlar!! Allah bunların eline kimseyi düşürmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…