- 30 Eylül 2016
- 131
- 146
- 53
- 38
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Ben boşanmayın,bir daha deneyin demeyeceğim bu yorumunuzdan sonra.Bak sen de eskisin ben de senin konularına ne kadar üzülmüştüm. Boşanmak için evlenilmeyeceğini en iyi senin bilmen lazım.
Aptal değilim yıllarca ailemi karşıma aldım onunla evlenebilmek için. Boşanmak için bu kadar şeye mi katlanır insan. Bu kadar gözüm karaysa demek ki yaşıyorum bir şeyler.
Bugün sen kocanın kocanın seni aldatmasını affedersin ama ben affedemem. Veya benim affettiğim şeyleri de sen affedemezsin.
Bunu yargılamak kimsenin haddine değil.
Pire için yorgan yakmak ne demek?
Yarın bir gün buraya "Goocam beni dövüyor 3 te çocuğum var ne yapayım" diye konu mu açmam lazım sizleri tatmin etmem için
Kadın kadına bunu yapmaz! Alttan al onu yap bunu yap fedakarlik yap! Yahu Mutsuzumm mutsuz! Şizofren bi kv var başımda ona destek olan bir koca! Evet seviyorum çok seviyorum ama mutsuzum!
Evde kedi köpek gibi bir hayat mı süreyim.. sevmek herşeyi kapatıyor mu sizlerin hayatınd?
"Kocam beni aldatti dovdu ama cook seviyorumm " Bu olay buna benzer.
Fedakarligi niye biz yapiyoruz ben o evde mutlu olacagimki o da mutlu olsun. Sirf o mutlu olsun diye.. gördugumu gormezden duydugumu duymazdan mi geleyim!
Sizin için boşanmak için kesip dogramasi aldatmasi dovmesi mi sadede sebep?
Saygi kalmamis aramizda, harkaretler diz boyu, huzur mutluluk yok! Neyini alttan alayım? Niçin ve kimin için savaşayım?
Konu sahibi siz biraz bu kafayla zor evlenirsiniz evlenseniz de sorunsuz evlilik olur mu bilemem.evlilikteki sorunlarla basederken sabir guc kararlilik pes etmemek gerekir siz cabuk gemileri yakmissiniz.konunuz esinizle siz balayindan donunce kv sizle kavga etmis hakarat etmisti kbabaniz ve esiniz onu engellemeye calismis esiniz de sizi alip goturmus bir daha da gorusmemistiniz.aylar sonra kv ozur diledi sizden esinizde anneler gununde gidelim kusluk bitsin demisti ancak sizin kv bir omur boyu gormeme adina esinizi istemiyorsunuz hayirlisi olsun.bizde kv ayila bayila gormeye gitmiyoruz ama mecburuz.bu surecte esinde yanindaymis hep seni uzmemis ancak annesiyle gorusmesine bile sizin tahammulunuz yok.
Benim anlamadim bosanmayi cok istiyorsunuz o zaman niye uzulyorsunuz mutsuz oldugunuz icin bunu yapiyorsunuz aslinda sevinmeniz gerekir.bence siz bosanmak istemiyorsunuz yoksa bosanma süreci bu kadar zor görmediniz
En iyi ilaç mutlu olmaya çalışmak melankoliden mümkün oldugunca uzak durmak bence.
Sürekli komedi dizileri vs izleyin, slow müziklerden bi süre uzak durun.
Zor bir süreç olacak, bunu bir ameliyat gibi düşünün bence. Ameliyat sonrası muhakkak bir şekilde acılarınız oluyor ama gecip gidiyor hepsi muhakkak. Buda onun gibi.
Boşanmış arkadaşlar varsa onların tavsiyeleri daha sağlam olur diye düşünüyorum.
Iyi tamam bosan o zaman dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.seninle mi ugrasacam.rahatsiz olduysan yorumumdan duzgunce konus.herkes sorun yasiyor belki yuvani kurtarirsin dedim cok mutsuzsan ugrasma o zaman.biraz daha sakin ol insanlara karsi.Yeminle bi bitmediniz ya. Arkadaşım yorumunun konumla ne alakasaı var!! Ben yeniden evlenmek istiyorum diye bir şey mi dedim hayret bir şey ya!
Illa dayak mı yemem lazım, öldürülmem mi lazım, aldatılmam mı lazım boşanmak için!!!
Psikolojik şiddet görüyorum diyorum anlamıyormusunuz hakarete uğruyorum diyorum anlamıyor musunuz korkuyorum diyorum sonumuzu göremiyorum diyorum anlamıyor musunuz?
Sizin gibiler yüzünden kadına şiddetler arttı yazıklar olsun!
Ayrıca ben boşanma kararını almışım zaten konumu iyice oku!! Kafa yapını al yanına başka konulara git şimdi!
Iyi tamam bosan o zaman dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.seninle mi ugrasacam.rahatsiz olduysan yorumumdan duzgunce konus.herkes sorun yasiyor belki yuvani kurtarirsin dedim cok mutsuzsan ugrasma o zaman.biraz daha sakin ol insanlara karsi.
Şimdi bana kızıcaksın ama konularinda geriye gittigimde geçmişte okuduklarimi falan da hatirladim. Sen ortalamanin uzerinde inatci ve fevrisin. Erken çıkmışsın bu ciddi iliski yoluna ayrica yasin da kucukmus. Inancina gore de cevrendeki profilleri az cok tahmin edebiliyorum. Eşinin annesi seni benimseyememis. Sirf oglunun hatrina sevmeye calismis. Ama sen modernlikle gecmis arasina sikismissin bence sorun burda basliyor. Ama buna ragmen esin seni seviyor gibi geldi bana. Mutsuzlugunun sebebi ne bilmiyorum okuduklarim kadar yorum yapiyorum ama esinle bi problemin yoksa kararini gözden gecirmen senin icin daha hayırlı olur. O burdan görsün diye blöf yapmiyorsan kesin kararliysan tabi.
Ben burda kolay kolay kimseyle atismam.her ne kadar sanal ortamda olsa uzmekte uzulmekte istemem.evet yuvayi kurtarmak icin sormadin bisey ama ben bir okur olarak yazdim dusundugumu.bunlari bilerek konu acacaksin.benzer yorumlarda yapanlar var niye bana bu kadar sert yaptin anlamadim.evet hayatta zor anlar yasanir.ama sen bu sabirsizligin fevriliginle daha da zorlanirsin.neyse ben konuna yorum yazmiyayim anlasamadik.hakkinda hayirlisi olsun.Sana yuvamı nasıl kuratarabilirim diyen oldu mu? Sen düzgün konuş!! Bu kafayla evlenemezsin diyen sensin! Konumla alakasi olmayan saçma sapan yorumlar yap sonra gel sakin ol
Ben burda kolay kolay kimseyle atismam.her ne kadar sanal ortamda olsa uzmekte uzulmekte istemem.evet yuvayi kurtarmak icin sormadin bisey ama ben bir okur olarak yazdim dusundugumu.bunlari bilerek konu acacaksin.benzer yorumlarda yapanlar var niye bana bu kadar sert yaptin anlamadim.evet hayatta zor anlar yasanir.ama sen bu sabirsizligin fevriliginle zorlanirsin.neyse ben konuna yorum yazmiyayim anlasmadik.hakkinda hayirlisi olsun.
Arkadaşım helal olsun sana. Şiddet sadece fiziksel olmaz. Sen bu kararı verebilecek kadar güçlü birisin gördüğüm kadarıyla ve eminim ki bu süreci de en az hasarla atlatırsın. Yarın ortada çocuk olduğu zaman boşanmak toplum baskından dolayı daha da zor olur senin için. Bizim evde de şiddet yok,aldatma yok ama annem çok mutsuz ve onun mutsuzluğunu görünce ben kahroluyorum. Zaten belli bir yaşa gelince ortada sevgi falan da kalmaz. Keşke annem çok daha önce boşansaydı da bu evliliğe katlanmak zorunda kalmasaydı. Evde birbirleriyle tek kelime bile etmeden yaşayıp gidiyorlar. Hep kadınlar mı fedakarlık yapmak zorundalar? Kocandır,aran düzelir,yuvan yıkılmasın vs. demek karşı taraf için çok kolay. Bir evlilikte sevgi bitmişse belki o evlilik yine devam edebilir ama saygı bitmişse geri dönüşü olmaz. Bu süreci atlatmak için gerekirse destek al. Şu an evlilik düşünmemen normal. Kaderinde varsa zaten sen asla desen de olur. Rabbim hakkında hayırlısını eylesin.
Bence olmuyorsa zorlamayacaksin ben boşan kelimesini çok sevmiorum ama ben gerçekten şuan çok pişmanım ana kuzusu bı kocayla basetmeye calisiorum ve ne yazıkki bı çocuğum var keşke senin gibi en başında resti cekseydim şuan çocuk olmasına rağmen evliligimden umudum yok ve başka çocuk dusunmuorum oğlumun boş yere gunahina girdim kesinlikle birşeyler ters gidiosa o parmak kangren olmuşsa kes gitsin hiç düşünme çünkü duzelsin die çok cabaladim ömrüm tukenio sinir hastası oldum artık kesinlikle kararini hiç sorgulama Allah yardımcın olsunBen şu iki günde şuraya yapılan yorumları şok geçirerek okudum. Kadınların kendilerine hiç saygısı kalmamış. Tek dertleri kocaları mutlu olsun, yuvaları yıkılmasın!
Benim bu hayata bir daha gelme şansım yok. Mutsuz bir kadın olarak mı öleyim. Düzelmiyor ben ne yapayım. Sırf düzelsin diye susayım mı? içime mi atayım?
Kendi karakterimi unuttum. Benliğimden çıktım inanın. Sonumu göremediğim bir evliliğin içinde kaybolmuş gibiydim.
Üzülmüyor muyum? 6 yılımı vermişim..Alışkanlıklar var çok büyük. Bunlar, ona olan sevgim .. hiç bir şey yeterli değil. Saygı yok, psikolojik şiddet ve sürekli tartışma var.
Aşk sevgi gerçekten karın doyurmuyormuş.
Annenizide çok iyi anlıyorum.. yorumunuz için de teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?