Evet, bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi ilaç mutlu olmaya çalışmak melankoliden mümkün oldugunca uzak durmak bence.
Sürekli komedi dizileri vs izleyin, slow müziklerden bi süre uzak durun.
Zor bir süreç olacak, bunu bir ameliyat gibi düşünün bence. Ameliyat sonrası muhakkak bir şekilde acılarınız oluyor ama gecip gidiyor hepsi muhakkak. Buda onun gibi.
Boşanmış arkadaşlar varsa onların tavsiyeleri daha sağlam olur diye düşünüyorum.

Şimdi bana kızıcaksın ama konularinda geriye gittigimde geçmişte okuduklarimi falan da hatirladim. Sen ortalamanin uzerinde inatci ve fevrisin. Erken çıkmışsın bu ciddi iliski yoluna ayrica yasin da kucukmus. Inancina gore de cevrendeki profilleri az cok tahmin edebiliyorum. Eşinin annesi seni benimseyememis. Sirf oglunun hatrina sevmeye calismis. Ama sen modernlikle gecmis arasina sikismissin bence sorun burda basliyor. Ama buna ragmen esin seni seviyor gibi geldi bana. Mutsuzlugunun sebebi ne bilmiyorum okuduklarim kadar yorum yapiyorum ama esinle bi problemin yoksa kararini gözden gecirmen senin icin daha hayırlı olur. O burdan görsün diye blöf yapmiyorsan kesin kararliysan tabi.

Ben boşanmayın,bir daha deneyin demeyeceğim bu yorumunuzdan sonra.
Hoş öncesinde de demezdim sanıyorum zira hepimizin eşiği farklıdır bu durumlarda.
Kimi herşeye katlanır bir gün düzelir umuduyla,aradan yıllar geçer ,hiçbirşey düzelmez ve bir anda karar verir ve uygular. Kimi ama ailem,ama çevrem der boşanmaz.
Kimi baştan anlar yapamayacağını sizin gibi,daha fazla zaman harcamak istemez çünkü düzeleceğine,değişeceğine dair umudu kalmamıştır. Günlerini,hayatını heba etmek istemez.
Ben sizi anlıyorum. Umudunuz yoksa ,düzelme ihtimali yoksa,sizde affedemiyorsanız yapacak başka birşey yok ki.
Sonuçta her gün yeniden doğmuyoruz hiçbirimiz. Bir hayat verilmiş bize,en iyi şekilde yaşamak gerek.
Üzülüyorsunuz,hazmedemediğiniz şeylerde var muhakkak ama inanın uzun yıllar sürmeyecek bu ruh hali.
Zaman içerisinde kabuk bağlayacak yaralarınız.
Gün gelecek mutlu olmak benimde hakkım,anne olmak istiyorum deyip belki hayatınıza birini dahi alacaksınız,şu an her ne kadar aksini iddia etsenizde.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Gerektiği kadar acınızı yaşayın ama kendinizi hep olumsuza sevk etmeyin. Zaman içerisinde herşeyin değişeceğine,düzeleceğine inancınızı kaybetmeyin.

Hakkinda hayirlisi olsun elbet atlatirsin insanlar ölüm acısına alışıyor.. hemen bir iş, yeni hobiler,yeni bir cevre sana çok yardımcı olur..
Not: Yine de "keşkeeee" demeden yapamayacağım...

Konu sahibi siz biraz bu kafayla zor evlenirsiniz evlenseniz de sorunsuz evlilik olur mu bilemem.evlilikteki sorunlarla basederken sabir guc kararlilik pes etmemek gerekir siz cabuk gemileri yakmissiniz.konunuz esinizle siz balayindan donunce kv sizle kavga etmis hakarat etmisti kbabaniz ve esiniz onu engellemeye calismis esiniz de sizi alip goturmus bir daha da gorusmemistiniz.aylar sonra kv ozur diledi sizden esinizde anneler gununde gidelim kusluk bitsin demisti ancak sizin kv bir omur boyu gormeme adina esinizi istemiyorsunuz hayirlisi olsun.bizde kv ayila bayila gormeye gitmiyoruz ama mecburuz.bu surecte esinde yanindaymis hep seni uzmemis ancak annesiyle gorusmesine bile sizin tahammulunuz yok.

Benim anlamadim bosanmayi cok istiyorsunuz o zaman niye uzulyorsunuz mutsuz oldugunuz icin bunu yapiyorsunuz aslinda sevinmeniz gerekir.bence siz bosanmak istemiyorsunuz yoksa bosanma süreci bu kadar zor görmediniz

Canım üzüleceksin ağlayacaksın belki yemeden içmeden kesileceksin ama şunu hiçbir zaman unutma bu bir süreç. Boşanan herkes bunu yaşıyor. Mesela benim çok sakin, karşılıklı saygının,anlayışın olduğu bi boşanma sürecim oldu. Üç ay ailemin yanındaydım ve sadeceuzanıp düşünüyordum. Ağlıyordum. Unutma sonrası çok daha güzel olacak. Herkes sana hayran kalacak. Boşandı ama çok güçlü. sen kendine güvendikçe dimdik durdukça daha da Mutlu olacaksın. Bundan sonra seni hiçbir şey yıkamayacak. Hayata daha pozitif bakacaksın. Önceden problem ettiğin şeyler basit gelecek. Her gün kurtulduğun için şükredeceksin. Ya ben o mutsuz hayatı ö üe boyu yaşamak zorunda kalsaydım diceksin. Her şey çok çok güzel olacak. İçini ferah tut.

Yeminle bi bitmediniz ya. Arkadaşım yorumunun konumla ne alakasaı var!! Ben yeniden evlenmek istiyorum diye bir şey mi dedim hayret bir şey ya!
Illa dayak mı yemem lazım, öldürülmem mi lazım, aldatılmam mı lazım boşanmak için!!!
Psikolojik şiddet görüyorum diyorum anlamıyormusunuz hakarete uğruyorum diyorum anlamıyor musunuz korkuyorum diyorum sonumuzu göremiyorum diyorum anlamıyor musunuz?
Sizin gibiler yüzünden kadına şiddetler arttı yazıklar olsun!
Ayrıca ben boşanma kararını almışım zaten konumu iyice oku!! Kafa yapını al yanına başka konulara git şimdi!

Benim anlamadim bosanmayi cok istiyorsunuz o zaman niye uzulyorsunuz mutsuz oldugunuz icin bunu yapiyorsunuz aslinda sevinmeniz gerekir.bence siz bosanmak istemiyorsunuz yoksa bosanma süreci bu kadar zor görmediniz

Heralde üzülcem kolay mı? Emekler yaşanmışlar, ailemi bu süreçte yaşayacağım tepkiler..
toplumumuz malum ağzı olan konuşuyor..
her kafadan bir ses.
Biz demiştik kelimeleri.. valla şimdiden şiştim

Zaten boşanmış insanların tavsiyelerini dinlemek için konu açtım.. nerde saçma sapan insanlar varsa konuma damladı.
Bu arada yorumunuz için çok teşekkürler

Iyi tamam bosan o zaman dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.seninle mi ugrasacam.rahatsiz olduysan yorumumdan duzgunce konus.herkes sorun yasiyor belki yuvani kurtarirsin dedim cok mutsuzsan ugrasma o zaman.biraz daha sakin ol insanlara karsi.

Iyi tamam bosan o zaman dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.seninle mi ugrasacam.rahatsiz olduysan yorumumdan duzgunce konus.herkes sorun yasiyor belki yuvani kurtarirsin dedim cok mutsuzsan ugrasma o zaman.biraz daha sakin ol insanlara karsi.

Sana yuvamı nasıl kuratarabilirim diyen oldu mu? Sen düzgün konuş!! Bu kafayla evlenemezsin diyen sensin! Konumla alakasi olmayan saçma sapan yorumlar yap sonra gel sakin ol

O burdan görsün diye blörf mü :))) Yavv ne var ne yok dökmüşüm buraya anasına diz boyu yağdırmışım ne blörfü :))
Benim kv tam bir şizofren kadında yalan var, iftira ne ararsan var.
Zaten eşim yanımda diye hepsine sabrediyordum şimdi o da anasinin yoluna girdi. Artık ikisine mutluluklar dilerim.

Sana yuvamı nasıl kuratarabilirim diyen oldu mu? Sen düzgün konuş!! Bu kafayla evlenemezsin diyen sensin! Konumla alakasi olmayan saçma sapan yorumlar yap sonra gel sakin ol
Ben burda kolay kolay kimseyle atismam.her ne kadar sanal ortamda olsa uzmekte uzulmekte istemem.evet yuvayi kurtarmak icin sormadin bisey ama ben bir okur olarak yazdim dusundugumu.bunlari bilerek konu acacaksin.benzer yorumlarda yapanlar var niye bana bu kadar sert yaptin anlamadim.evet hayatta zor anlar yasanir.ama sen bu sabirsizligin fevriliginle daha da zorlanirsin.neyse ben konuna yorum yazmiyayim anlasamadik.hakkinda hayirlisi olsun.

Çünkü uslubunuz diğerlerinden farklı.
Ayrıca konumla alakası olmayan yorumlara yapılsın diye konu açmadım.
Her neyse bende uzatmayacağım size iyi günler

Arkadaşım helal olsun sana. Şiddet sadece fiziksel olmaz. Sen bu kararı verebilecek kadar güçlü birisin gördüğüm kadarıyla ve eminim ki bu süreci de en az hasarla atlatırsın. Yarın ortada çocuk olduğu zaman boşanmak toplum baskından dolayı daha da zor olur senin için. Bizim evde de şiddet yok,aldatma yok ama annem çok mutsuz ve onun mutsuzluğunu görünce ben kahroluyorum. Zaten belli bir yaşa gelince ortada sevgi falan da kalmaz. Keşke annem çok daha önce boşansaydı da bu evliliğe katlanmak zorunda kalmasaydı. Evde birbirleriyle tek kelime bile etmeden yaşayıp gidiyorlar. Hep kadınlar mı fedakarlık yapmak zorundalar? Kocandır,aran düzelir,yuvan yıkılmasın vs. demek karşı taraf için çok kolay. Bir evlilikte sevgi bitmişse belki o evlilik yine devam edebilir ama saygı bitmişse geri dönüşü olmaz. Bu süreci atlatmak için gerekirse destek al. Şu an evlilik düşünmemen normal. Kaderinde varsa zaten sen asla desen de olur. Rabbim hakkında hayırlısını eylesin.

Ben şu iki günde şuraya yapılan yorumları şok geçirerek okudum. Kadınların kendilerine hiç saygısı kalmamış. Tek dertleri kocaları mutlu olsun, yuvaları yıkılmasın!
Benim bu hayata bir daha gelme şansım yok. Mutsuz bir kadın olarak mı öleyim. Düzelmiyor ben ne yapayım. Sırf düzelsin diye susayım mı? içime mi atayım?
Kendi karakterimi unuttum. Benliğimden çıktım inanın. Sonumu göremediğim bir evliliğin içinde kaybolmuş gibiydim.
Üzülmüyor muyum? 6 yılımı vermişim..Alışkanlıklar var çok büyük. Bunlar, ona olan sevgim .. hiç bir şey yeterli değil. Saygı yok, psikolojik şiddet ve sürekli tartışma var.
Aşk sevgi gerçekten karın doyurmuyormuş.
Annenizide çok iyi anlıyorum.. yorumunuz için de teşekkür ederim

öncelikle allah yardımcın olsun,durumun benimkiyle çok fazla benzer canım bende 6,5 yıllık evliyim 2,5 yaşında oğlum var ve 1 senedir eşimle aramızla fazlasıyla kötü sana tek diyebileceğim kimsenin söylediğine aldırış etme bu hayat senin istediğin dilediğin gibi yaşa herkes birşeyler konuşur önemli olan senin nasıl mutlu olduğun kötüyüm nasıl atlatabilirim demişsin sana senden başka kimse yardımcı olamaz hep iyi düşün ve çok mutlu günler yaşayacağını şu hayatta hiç birşey senden daha değerli değil yüzünden tebessümü hiç eksik etme sana kendini iyi hissettiricek şeyler yap üzen canını sıkan kimseylede görüşme sana tavsiyelerim ancak bunlar olabilir.bana gelince sonunda boşanmaya ikna ettim oğlumla kuracağım hayata günler kaldı bu arada çok yıprandım tehtit edildim yalnız kaldım ama vazgeçmedim çocuğun var yapma dediler çocuk için bu hayata katlanmak zorunda değilim dedim çünkü sağlıklı bir evlat yetiştirebilmek için sağlıklı bir anne olmam gerekli bu şartlardada olamazdım tamamen bitince daha mutlu olucam içimdeki yaşam enerjimi hiç söndürmüyorum çünkü biliyorum güzel günler beni bekliyor...
ve benim evliliğimde şiddet küfür ne ararsan var aldatmadım aldattı dedi şüphe saygısızlık güvensizlik ve en önemlisi sevgi kalmadı bitti şu hayatı kimse yüzünden kendine zindan etmeye deymez..

merhaba ,

yaşınız kaç bilmiyorum ama her ne olursa olsun yeniden başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Nefes aldığımız sürece umut hep var.. Tam olarak sebepleri bilmiyorum ama mutsuzsanız bilmemize de gerek yok .. 'mutsuzluk' ayrılmak için en geçerli sebep bence. Evliliğini kurtar laflarına bakmayın , zaten öyle bir istek olsaydı içinizde bunu en başta siz denerdiniz zaten , ki belki de denediniz zamanında bilemiyorum.

En değerli şey sizsiniz , çocuğunuz yokmuş (zaten kötü bir evlilikte çocuk olmaması şans bence ) , umutsuzluğa kapılmayın ileride belki gönlünüze göre olur her şey tekrar evlenirsiniz , çocugunuz olur ya da evlenmezsiniz belki evlat edinirsiniz , bunlar çok özel ve güzel şeyler.

İlk boşanan siz değilsiniz, kimseye bir açıklama yapmak zorunda da değilsiniz . Bu hayat sizin hayatınız , iyisiyle kötüsüyle yaşayan sizsiniz , uzaktan konuşması herzaman kolaydır. Hiç moralinizi bozmayın hayırlısı buymuş demekki , ilerisini düşünün psikolojik şiddetin olmadığı bir hayat çok daha güzel olabilir.

Boşanma süreci elbette yıpratacak ama geçecek böyle düşünün .Geçmeyen hiçbir şey yok şu hayatta ..

Herşey gönlünüzce olsun.Süreci en kolay şekilde atlatmanız dileğiyle

Bence olmuyorsa zorlamayacaksin ben boşan kelimesini çok sevmiorum ama ben gerçekten şuan çok pişmanım ana kuzusu bı kocayla basetmeye calisiorum ve ne yazıkki bı çocuğum var keşke senin gibi en başında resti cekseydim şuan çocuk olmasına rağmen evliligimden umudum yok ve başka çocuk dusunmuorum oğlumun boş yere gunahina girdim kesinlikle birşeyler ters gidiosa o parmak kangren olmuşsa kes gitsin hiç düşünme çünkü duzelsin die çok cabaladim ömrüm tukenio sinir hastası oldum artık kesinlikle kararini hiç sorgulama Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…