- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
ailen işin işine girdiyse düzelme ihtimaliniz %50.Evliliğimin kesin olarak geri dönüşü yok.. ailem işin içine girdi.
Boşanma davasınıda açacağım.
Evlilik, fedakarlık, yuva yorumlarına değil çok daha güçlü yorumlara şu an o kadar ihtiyacım var ki.
Bu süreci atlatabilmem için.
Canım konuyu bilmiyorum kusura bakma ama sana boşan demeyeceğim! Benımde aileler girmişti dava açılmıştı neredeyse boşanıyorduk napıyoruz biz dedik ya. Şimdi daha dikkatliyiz ağzımız yandı ya bir kere. Kim kaynanadan çekmiyor? Bir daha evlenince kaynanan iyi mi olacak sanıyosun? Ben kocamdan boşansam emin ol kv kınalar yapar partiler verir bide aynı binada yaşıyoruz ama kapıyı örttü mü dışarda kalıyor beynimde. Eğer aldatma dayak kumar yoksa boşanma derim.
niye olmayacak ? elbette olur... rahminiz varsa adet oluyorsanız gunun birinde karşınıza cıkan biri ile evlenip yuva kurup cocugunuzu dogurabilirsiniz??En büyük hayalim bi çocuğum olmasaydı.. onun yüzunden hic bir zaman olmayacak!
Neden olmasın ki çocuğun? Sağlık durumun mu var?En büyük hayalim bi çocuğum olmasaydı.. onun yüzunden hic bir zaman olmayacak!
Neden olmasın ki çocuğun? Sağlık durumun mu var?
Canım Allah yardımcın olsun bende yaşadım o durumu boşanma aşamasındayken telefonlarım susmuyordu sürekli uyuyordum ilaç alıyordum yemiyordum içmiyordum çok zor günlerdi ama eşimi seviyordum. Eğer eşini sevmiyorsan veya sevgin bittiyse bu durumun geçecek bir işe yada bir kursa gidersin kafanı dağıtırsın insan oğlu nankördür ölüm acısını bile unutmuyor muyuz? Sende atlatacaksın milyonlarca insan boşanıyor bak etrafına hangisi ölmüş kahırdan unutacaksın insansın canının yanması normal. Dilerim barışırsınız ve herşey cok güzel olurAramızdaki saygı diplerde artık. Evlilik çıkılmaz hale girdi bizde. Bu şekilde bir ömur geçmez.. şu süreci sağlıklı bir şekilde atlatayım daha bişe istemiyorum. Ne yaptiğimi ne konustugumu bile bilmiyorum.. telefonlarim susmuyor teyzemler bi yandan annem bi yandan kuzenlerim bi yandan. Gidip bi yerden atlayasım var yeminle.
Canım Allah yardımcın olsun bende yaşadım o durumu boşanma aşamasındayken telefonlarım susmuyordu sürekli uyuyordum ilaç alıyordum yemiyordum içmiyordum çok zor günlerdi ama eşimi seviyordum. Eğer eşini sevmiyorsan veya sevgin bittiyse bu durumun geçecek bir işe yada bir kursa gidersin kafanı dağıtırsın insan oğlu nankördür ölüm acısını bile unutmuyor muyuz? Sende atlatacaksın milyonlarca insan boşanıyor bak etrafına hangisi ölmüş kahırdan unutacaksın insansın canının yanması normal. Dilerim barışırsınız ve herşey cok güzel olur
ailen işin işine girdiyse düzelme ihtimaliniz %50.
hakkınızda hayırlısı olsun...
Hangi acı sonsuza kadar sürmüş? Tabiki geçecek hangi yara kabuk bağlamamış.Geçer dimi inşallah.. kendimi bu hayatta ölüm var diye avutuyorum sürekli. Ne zor bi süreçmiş
Bir şey merak ediyorum eşini seviyor musun?
Hangi acı sonsuza kadar sürmüş? Tabiki geçecek hangi yara kabuk bağlamamış.
Liseden çıkıp üniversiteye giderken nasıl hissetmiştin? Yepyeni bir hayata başlıyorsun ve bu hayata başlamaya gönüllüsün, kendin tercih etmişsin, kazanmışsın. Ama bir yandan da lisedeki ortamını arkadaşlarını alışkanlıklarını belki de aileni arkanda bırakman gerekiyor. Her şey sil baştan. Aynen böyle değil miydi? (Tabi ufak farklılıklar olabilir ama genel resim açısından). Boşanma da aynen böyle bir şey. Tabi ki tedirginsin. Belki hala içinde sevgi beslediğin birinden ayrılıyorsun, alışkanlıklarını yıkman gerekecek günlük rutinin tamamen baştan yazılacak. Amaaa... Sürekli o ortamda yaşamaya devam etmek de istemezsin değil mi? Ki bu yüzden boşanıyorsun zaten. Evlilik artık yürümüyor. Nasıl lise bitince hala liseye devam etmek gibi bir şansın yoksa evlilik bitince ona devam etme şansın da yok sırf rahatın bozulacak, alışkanlıkların rutinin değişmek zorunda kalacak diye. Boşanmayı sen seçtin. Aynen üniversite sınavına çalışıp kazanır gibi şu an boşanmayı başarman gerekiyor. Çünkü evet çok kolay bir süreç değil. Ama hiç bir güzel şey de kolaylıkla kazanılmıyor.Ben şu an değil bir daha evlilik sevgili bile yapmam. Şu an nasil bir gelecegim olacak hic bir fikrim yok inananın beynim durmus durumda
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evinizin içini ilişkinizi burdan bilemeyiz tabi. İnşallah pişman olmazsın ve çok mutlu olursun :)Köpek gibi seviyordum onunla evlenebilmek için tüm sülalemi ikna etmekle geçti yıllarım ama şu an tamamen soğumuş durumdayım
hahaha bildigin güldüm... 37 yaşımdayım bu sözleri, cok duydum.. eşim 47 ben 2.ci evliliyim. eşime sorsan o da asla asla asla evlenmem demiştir. hereeerrkess aynı şeyi der.Bir daha asla evlenmem ben..
o hiç belli olmaz.Şu an %100 durumdayız. Ben şu an Allaha duzelsin diye degil su durumdan bir an önce kurtulayım.. artık normal bi hayat yasayim diye yalvariyorum
Liseden çıkıp üniversiteye giderken nasıl hissetmiştin? Yepyeni bir hayata başlıyorsun ve bu hayata başlamaya gönüllüsün, kendin tercih etmişsin, kazanmışsın. Ama bir yandan da lisedeki ortamını arkadaşlarını alışkanlıklarını belki de aileni arkanda bırakman gerekiyor. Her şey sil baştan. Aynen böyle değil miydi? (Tabi ufak farklılıklar olabilir ama genel resim açısından). Boşanma da aynen böyle bir şey. Tabi ki tedirginsin. Belki hala içinde sevgi beslediğin birinden ayrılıyorsun, alışkanlıklarını yıkman gerekecek günlük rutinin tamamen baştan yazılacak. Amaaa... Sürekli o ortamda yaşamaya devam etmek de istemezsin değil mi? Ki bu yüzden boşanıyorsun zaten. Evlilik artık yürümüyor. Nasıl lise bitince hala liseye devam etmek gibi bir şansın yoksa evlilik bitince ona devam etme şansın da yok sırf rahatın bozulacak, alışkanlıkların rutinin değişmek zorunda kalacak diye. Boşanmayı sen seçtin. Aynen üniversite sınavına çalışıp kazanır gibi şu an boşanmayı başarman gerekiyor. Çünkü evet çok kolay bir süreç değil. Ama hiç bir güzel şey de kolaylıkla kazanılmıyor.
Boşanır boşanmaz yepyeni bir hayata başlayacağını düşün. Kaynana yok, anacı bir adam yok. Kadın sana senelerce çektirdikten sonra ağzının kenarıyla özür diledi diye birden annesini melek yapacak derecede zeka geriliğinde biriyle yaşamak zorunda olmamak mesela paha biçilemez. Ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın. Kendinle ilgilen. Yurtdışına bir şey ayarla git mesela. İşin ne bilmiyorum ama işinle ilgili de olabilir, eğitim gibi bir şey de ayarlayabilirsin mümkünse. Ya da bir uzunca bir tatile çık. Küçücük tatil köyünden ziyade biraz kalabalıkta kaybolabileceğin bir yere. İlk bir kaç ayı bu şekilde yoğun olup atlatırsan sonra zaten yeni bir düzen oturtmuş olacaksın ve özlemeyeceksin bile hiç merak etme.
Üniversiteye başlayınca hemen kendisine sevgili bulmayı hesaplayanlar gibi olma (ki öyle değilsin). Biliyorsun ki onlar genelde ya yaya kalır ya da yanlış tercihler yaparlar hep arayışta oldukları için. Sen normal hayatına devam et. Ama hayatımda bir daha kimse olamaz diye asla aklından geçirme. Bu konuyu aklının arka kısmına at sadece. Hele böyle bir düşünceyi eski eşine asla söyleyip de totosunu tavana yükseltme. Senin onsuz gayet mutlu olabileceğini bilsin. Onun için yeterince fedakarlık yaptın ama sevdiğin için yaptın mecbur olduğun için değil.
Mutluluklar dilerim.
Ay ben seni dert ettim kendimeee vallahi burda okadar konuya yorum yazmıslıgım var sen içime dert oldun ya lütfen biraz zaman verin birbirinize boşanmayın(((
Ben kötü şeyler olduğu zaman, başedemeyeceğimi düşündüğüm zaman otomatik olarak o durumun kaynağı neyse ondan uzaklaşıyorum. O yüzden de aslında tatil veya yurtdışını tavsiye ettim. Ailenizi sürekli görmek, sürekli dıdının dıdısı akrabaya neden boşanıyor olduğunu açıklamak boşanmaktan daha zordur şu anda. Biraz uzaklaşıp bunları düşünmezsen daha iyi olursun.Bu ne güzel bi yorumdur Allah razı olsun ağlaya ağlaya okudum.. şu an tüm hayatım gençliğim bitmiş gibi hissediyorum. Boşanmanın verdiği sorumluluk toplumsal baskilar insanların yaşadıkları.. her şey gözümün önünden geçiyor. Çok şükür mesleğim var ayaklarımın üzerinde durabilirim ama şu an sudan çıkmış balık gibi hissediyorum inanın ne yapacağımı bilmiyorum .. çaresizliğin dibindeyim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?