Evet, bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle çok severek evlendik 6 yıldırda birlikteyiz ama annesinin yaptıklarını unutamıyorum. Düğünden sonrada annesiyle hiç görüşmedim. Bu eşimle aradam sorun olmuyordu. Kadın geçen hafta yarım ağız benden özür diledi. Sesine bile tahammül edemedim. Ondan sonra eşimle tartışmalarımız başladı. Dün adliyenin önünden geçiyorduk tartışarak çağlayanda bizim sonumuz burası dedi. Bende hiç zaman kaybetme şimdi gidelim dedim.
Şu an konuşmuyoruz annemdeyim.. ! Bu hafta kardeşimi isteyecekler onlara şimdi söyleyip güzel günlerini mahfetmek istemiyorum. Boşanmak istiyorum hepsinden herşeyden kurtulmak istiyorum artık resmen bunalıma girdim. Çok çıkmazdayım Allah yardım etsin. Aileme söylemeden davayı açmayı düşünüyorum bu hafta

Ben zaten o yanımda olduğu için evliliğime devam ediyordum. O da böyle yaparsa durmam için tek bir nedenim bile kalmıyor.
konu sahibi olay bu. bak bunları sen yazmışsın. arada ne oldu bilmiyoruz... emin misin ? bak bunlar cok cok cok basit şeyler ???

Belki yorumum seni sinirlendirecek ama soylemeden gecemeyecegim.

Asiri fevrisin.

Simdiden arabeske baglamissi yok bir daha anne olamiyacam felan fisman.

Kucuk seylere asiri takiliyorsun.

Tamam nisanliyken kayinvaliden ile olan sorun kucuk bir sorun degildi ama halledildi zorakide olsa alttan alindi.

Kayinaile kendi ailen gibi olmaz zaten nisanlinin hatrina idare edecektin. Gormeyecektin duymayacaktin.

Esinde tabiki yeri gelip onlarida savunacak onlarda onun ailesi sonucta ama sen hep benden taraf olsun onlari hic savunmasin istiyorsun ama olmuyor iste onlarda onun ailesi.

Burada biri vardi pitipiti diye.

Seni ben ona benzetiyorum. O da esini cok seviyordu ama esinin ailesini savunmasini kaldiramayip durmadan babasinin evine gidip bosanacam diye konu aciyordu. Bu sefer kesin bitti donmem diyordu.

Sonra baristi kocasiyla. Hatta en son hamile kalmaya ugrasiyordu.

Bana sende barisacaksin gibi geliyor.

Barista zaten. Tabi sorunlarinizi cozun sonra barisin.

Hangimiz evliligimizde hic problem yasamadik ki?

Su an devam eden evliliklerin cogunda sinirlenince karsi tarafi kiracak sozler sarfedilmistir.

Sorunlar cozulunce unutmak gecmisi gecmiste birakmak lazim.

Acikcasi CuteMom a katiliyorum.

Hakkindan hayirlisi olsun insallah.

Iyi dusun pisman olacagin adimlar atma.

Evett benım eşimde tartışmada der boşanıcsz git vs ben ona derim hadi ordan kapı orda istiyosan git sonra barısırız bi anlık sinirle denir böyle şeyler

Arkadaşlar ben eşimle nasil arami duzeltebilirim diye konu açmadım lütfen. Sadece boşanma surecini nasil atlatirim diye yardim istedim.. eminim burada boşanan bir sürü insan vardır

Gücümü kaybetmemem lazım.. şu an çok zor bi durumdayım. Herkesin karşısında dimdik duruyorum.. ama kendimi banyoya veya odaya zor atıyorum
Bukadar dik durmana gerek yok ki.
Herkesten cok senin canin yaniyor, senin hayatin altust oldu ve altust kalmaya devam edecek bi sure.
Acini uzuntunu yasa. Evet o aci ve uzuntunun icinde bogulma, ama cevrendekiler senin caninin yandigini gormeli. Gormedikleri vakit seni hep 'guclu' sanip uzerine tasiyamayacagin yuk verebilirler, kendini korumak icin ve insanlarin daha cok empati kurabilmesi icin acini ve uzuntunu, hayal kirikliklarini, yanildigini, kaybolmuslugunu, kafandakin cevap bulmayacak sorulari goster. Hicbir sakincasi yok inan bana.

Allah yardimcin olsun. Sabir diliyorum sana, ve emin ol geciyor.
Acisida, sancisida, kafandaki butun sorularda, hersey bi zaman sonra bitiyor.

Muzikte açtım arabesk takılıyorum şu an.. ya geldim adam gibi bi konu açmışım yorum yapmak için yorum yapmayın şurda. Ben burayi ciddiye aldiğim icin ve şu an kimseyle konuşamadigim icin buraya döküyorum icimi eminim benim durumumda olan ve atlatan insanlar var o insanlarla konuşmak istiyorum

İnsallah dediginiz gibi olur ve inşallah biter.. vardır bunda da bi hayir Allah bana o hayri gostersin ne diyeyim artik

İnsallah dediginiz gibi olur ve inşallah biter.. vardır bunda da bi hayir Allah bana o hayri gostersin ne diyeyim artik
Neden bitmesin, sonu olmayan birsey yok bu hayatta emin ol. Acini uzuntunu yasa, ama kendine eziyete cevirme bu durumu. Ince bi cizgidir bu, kontrolunu kaybetmemeni dilerim.

teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi gelişir herşey
Pardon ? Niye bebegin olmayacakmış emin ol çok daha güzel bir yuvan bebislerin olacak sutten agzin yandigi icin ayni hatalara dusmeyeceksin daha mantikli davranacaksin niye umudunu kesesin onun yuzunden hayattan ! Onlara inat daha mutlu olacaksin daha mutlu bir evlilign olacak ki o zaman hatanin onlarda oldugunu gorup vahlanacaklar ama sen hatirlamicaksin bile yeni hayatinda onları ben de buraya defalarca bosanma yazmistim ama madem bu karari verdin senin icin iyi olani buymus rabbim gonlune ferahlik versin kararinda emin kilsin zor bir surec ailene saril onlar yaralarini saracaklar

Su hayatta vazgecilmeyecek hickimse yok.bazen zorunlu olarak bazen isteyerek vazgecebiliyoruz.annesini kaybeden bir arkadasima sevgilisiyle ilgili soru sordugumda "ben en sevdigimden annemden vazgectim vazgecmek zorunda kaldim.o kim ki" demisti. Sizde asacaksiniz.ve isinizi en cok kolaylastiran sey bu evliligin duzelmesine %100 ihtimal vermiyor olusunuz olacak.

Merak etme senın gozun bu kadar karaysa bosanma stresınıde cok guzel atlatırsın demeye calısmıslar anlamamıssın
Sonucta pire için yorgan yakmakta yurek ıster

Bak sen de eskisin ben de senin konularına ne kadar üzülmüştüm. Boşanmak için evlenilmeyeceğini en iyi senin bilmen lazım.
Aptal değilim yıllarca ailemi karşıma aldım onunla evlenebilmek için. Boşanmak için bu kadar şeye mi katlanır insan. Bu kadar gözüm karaysa demek ki yaşıyorum bir şeyler.
Bugün sen kocanın kocanın seni aldatmasını affedersin ama ben affedemem. Veya benim affettiğim şeyleri de sen affedemezsin.
Bunu yargılamak kimsenin haddine değil.
Pire için yorgan yakmak ne demek?
Yarın bir gün buraya "Goocam beni dövüyor 3 te çocuğum var ne yapayım" diye konu mu açmam lazım sizleri tatmin etmem için
Kadın kadına bunu yapmaz! Alttan al onu yap bunu yap fedakarlik yap! Yahu Mutsuzumm mutsuz! Şizofren bi kv var başımda ona destek olan bir koca! Evet seviyorum çok seviyorum ama mutsuzum!
Evde kedi köpek gibi bir hayat mı süreyim.. sevmek herşeyi kapatıyor mu sizlerin hayatınd?
"Kocam beni aldatti dovdu ama cook seviyorumm " Bu olay buna benzer.
Fedakarligi niye biz yapiyoruz ben o evde mutlu olacagimki o da mutlu olsun. Sirf o mutlu olsun diye.. gördugumu gormezden duydugumu duymazdan mi geleyim!
Sizin için boşanmak için kesip dogramasi aldatmasi dovmesi mi sadede sebep?
Saygi kalmamis aramizda, harkaretler diz boyu, huzur mutluluk yok! Neyini alttan alayım? Niçin ve kimin için savaşayım?

Kim seni gaza getiriyor.evliliğiniz daha oturmamış bile.sudan sebepten yuva yıkılmaz arkadaşım.lütfen silekelen kendine gel.bi arkadaşım çok çok mutlu giden bi evliliğini 1 gün ettği şiddetli bir kavga nedeniyle bitirdi.şuan hala bekar.pişmanlık yaşıyor.ama esas suan geri dönüşü yok.

kayınvalide ıvır zıvır için yuva yıkılmaz.
evliliğine şans ver zira eşini yeterince sevmiyor olabilirsin.kafanda karışmış olabilir.silkelen ve düşün.geri dönüşü yok ne demek.kıyamet mi koptu allah aşkına

Bu mesajı okumadan yorum yaptım az önce ama hiç bir konunda yorumunda bu kadar net değilsinki.Burdakiler senin iyiliğin için yazıyorlar tarafsızca.Ama sen neyi ne kadar ifade edersen o kadar tarafsız yorum gelir.
peki hiç ayrı kalmayı denediniz mi..birbirinizden hiç haber almamayı bi süre

Ya insanlari anliyorum. Fakat uslubu çok farklı. Yahu ben yırtınıyorumki evliliğimi düzeltmek için konu açmadım diye.. düzelmeyeciğini biliyorum çünkü.
Hayır hiç ayrı kalmadık 6 yıldır hergün birlikteyiz.. 6 aydır da evliyiz zaten

Gecmis olsun. Hayat devam ediyor deyip yurumekten baska yapicak birsey yok. En zoru bosanma karari almakti. Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Sadece birazcik zamana ihtiyac var. Kabuk degisimi sancili bir surec. Bu donemde biraz travma yasayacaksiniz ama sonra geciyor. Yalniz kalmamaya calisin. Kendinizi gelistirin. Nu donem kendinize odaklanin. Gecmis olsun.

Anladım ki....

• Bağcıklarım çözüldüğünde hemen bağlamak gerekiyormuş.
• Sınıfta en çok bağıran her zaman haklı değildir.
• Çalar saatin alarmını 2 kereden fazla erteleme.
• İnandığın şeyleri yapmak için süper güçlere ihtiyacın yok.
• Çok gezen de bilir çok okuyan da. Sen ikisini de bol bol yap.
• Anladım ki hep güleceksin. Çünkü hayat böyle daha güzel.
• Yaşadığın her yere kendinden birşeyler katmalısın.
• Önemli olan birini bulmak değil, birbirini bulmakmış.
• Kendi ayaklarının üzerinde durmayı bileceksin. Geçinmek için kimsenin eline bakmayacaksın.
• 35’ine kadar dünyanın yarısını gez. İmkanın varsa, hepsini gez.
• Hayat uzaktan izleyince değil, içinde yaşayınca güzel.
• Anladım ki, daha çok spor yapmam lazımmış.
• Herşeyin başı sağlıkmış. Maşallah, turp gibiyim.
• Hiç kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamak lazımmış.
• Çünkü herkesin…herkesin hikayesi farklı.
• Anladım ki, her duygu güzeldir. Bu hayatta hepsi var.
• Sürekli öğren. Hayat, öğretmekten vazgeçmez.
• Kimsenin seni üzmesine müsade etme.
• Karşına çıkan zorluklardan korkma.
• En iyi dansın, en yorulduğun anda başlar.
• Ayağa kalkmayı bildiğin sürece, ne kadar düştüğünün bir önemi yok.
• Hedefini koy, başarıya ulaş, tüm kadınlara örnek ol.
• Her başarılı kadının arkasında kendisi vardır.
• Dünyada hiçbir şey, kararlı bir kadından daha güçlü değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…