evet kızlar eşinizin ilgisini nasıl çekiyorsunuz?

bu nasıl birşey ya,evlenmeye karar vereseye kadar erkek ilgi çekmek için çaba veriyor,evlendikten sonra kadınlar..zor iş bunlar yaa.bu arada ben bu konuda öneri verebilecek son kişilerden biriyim kanımca,bol şanslar:)

bir adam ilgisizse n e yaparsan yap çekemezsin..

yapılanlarda ancak işi düştğünde gözüne gözükür..

yani anlık olur

eşler birbirinin ilgisini çekmek için özel çaba harcayıp taktik arıyorlarsa
sorun var demektir. bence sorun neyse onu bulup ortadan kaldırmak için çaba göstermek gerek.

Biri birşey soruyor,herkes hemen eleştiriyor;cevap veren çok az oluyor :))
Kadınlar genelde bu tarz şeyleri kendi arasında konuşurlar,neden hemen arkadaşa
sorunun var deniyor ki?
Kaç yıllık evlısın esın ılgısız mı ?Sonra mı ilgisiz oldu ?
Bence eşinin hoşlandıgı seylerı yapabılırsın,mesela futbolu sevıyorsa mac bıletı alıp sürpriz
yapabılırsın ve onunla gıdebılırsin..Onun dısında da sevdıgı bır fılme de aynı sekılde birşeyler
yapabılırsın..Evliliğini canlı tutmak senın elınde cnm ..Onun arkadaslarıyla özel bır haftasonu
kahvaltısı gıbı plan yapabılırsın esınle gıdersınız ,playstation seviyorsa öğrenip onunla
oynayabılırsın ..vs vs..Yani arkadaslarıyla ne yapmayı sevıyorsa bunları senınle de yapabılmelı
onun hem karısı ,hem dostu olabılmelısın...

Kod:
Biri birşey soruyor,herkes hemen eleştiriyor;cevap veren çok az oluyor :))
Kadınlar genelde bu tarz şeyleri kendi arasında konuşurlar,neden hemen arkadaşa
sorunun var deniyor ki?
Kaç yıllık evlısın esın ılgısız mı ?Sonra mı ilgisiz oldu ?
Bence eşinin hoşlandıgı seylerı yapabılırsın,mesela futbolu sevıyorsa mac bıletı alıp sürpriz
yapabılırsın ve onunla gıdebılırsin..Onun dısında da sevdıgı bır fılme de aynı sekılde birşeyler
yapabılırsın..Evliliğini canlı tutmak senın elınde cnm ..Onun arkadaslarıyla özel bır haftasonu
kahvaltısı gıbı plan yapabılırsın esınle gıdersınız ,playstation seviyorsa öğrenip onunla
oynayabılırsın ..vs vs..Yani arkadaslarıyla ne yapmayı sevıyorsa bunları senınle de yapabılmelı
onun hem karısı ,hem dostu olabılmelısın...

Çok tsk ediyorum güzel öneriler maç hariç diğer şeyler çok i:40:yi fikir

aslında buna ilgi çekmek denmez belki ama biz eşimle birlikte vakit geçirmeyi çok severiz.
çok farklı hobilerimiz vardır ben dizi izlerim o nefret eder o mac sever ben nefret ederim.
ama birbirimizin hobilerini yapmaya karar verdik.onun sectigi bir diziyi birlikte izliyorz.ben sadece fenerin maclarını izliyorum.
plastatıon oynamayı bilmiyordum ama öğrendim ve çok keyıflıymış eskiden oynama diye yalvarırken şimdi hadi oynayalım diyorum.
ben kahvaltı etmeyi çok severim eşim kahvaltı etmezdi onun sevdiği tarzda kahvaltı hazırladım ve artık kahvaltı etmeyi seviyor.
iddaa oynamaktan zerre kadar anlamazdım şimdi bana soruyor birlikte yorum yapıyoruz kupon tuturuyoruz .
aslında kısacası önemli olan sevdiğinin sevdiği şeyleri yapabılıyorsan ve sende ondan keyif alabılıyorsan ilişki çok daha zevkli keyıflı oluyor.
kesinlikle doğru bir söz söylemiş arkadaşımız ilişkiyi canlı tutmak elimizde 2 tarafın elinde.

eşler birbirinin ilgisini çekmek için özel çaba harcayıp taktik arıyorlarsa
sorun var demektir. bence sorun neyse onu bulup ortadan kaldırmak için çaba göstermek gerek.[/QUsorun 11 aylık bebeğim allahim herkese böyle güzel anlamlı hayat dolu sorunlar versin

sanırım bebekle uğraşmaktan acaba eşimi ihmal ettim diye mi düşünuyorsun.
bizim henüz bebişimiz yok istiyoruz kısmetse ama benim en çok korkum bebek olunca eşime eskisi gösterememek.ama bebiş olsunda gösteririm herhalde diyorum.
mesela bebeğinizi yakınıza birakıp sinemaya gidin bowlinge gidin sankı flort eder gibi neler yapıyordunuz onları yapın.dansa edin ,karaokeye gidin çok keyifli olur.
tavla oynayın belki çok basit gibi gözükür ama oynarken keyifli hale getirirseniz daha heyecanlı olur her elde kim yenerse ceza versin bi istediğini yapsın .biz eşimle bir sürü oyun oynarız ve çok keyıflı oluyor gerçkten.

"düşünme terliği" fırlatıyorum :52: gayet dikkat çekici oluyor

normal zamanda dikkatini çekmeye gerek yok :)

Valla bir arkadaşımız bu tip şeyler kadınlar arasında konuşulur demiş ama bence bu genelleme çok yanlış.

Hiçbir arkadaşıma böyle bir soru sormadığım gibi hiçbir arkadaşımda bana böyle bir soru sormadı.

Hem niçin eşimin dikkatini çekip ona cazip gelmeye çalışayım ki ? Birşey mi beğendirmeye çalışıyorum ki uğraşayım. Biz zamanında birbirimizin beynimizi beğenmiş,huyunu suyunu sevmiş ortak bir hayat geçirmeye varım demişiz. Esas nokta buradaki fiilin çoğul olması.

Bu topic değil KK nın ve hayatın genelinde cinsellik eşi elde tutma şekli olarak algılanıyor. Bakımlı ol, o gelirken hazırlan, şöyle yap böyle yap. Hamilelik topiklerinde bile kadınlar cinselliğe ara verirsek ya eşimiz elden kaçarsa derdinde. Böyle evlilik mi olur allahaşkına ?

Sanırım Metin Akpınar " cinsellik hayvani bir dürtü ve ben bunu kontrol edebildiğim için insanım" demişti. Bir insanla evliysem (ki öyle sanıyorum) bunu hiç dert etmem. Tedavi hamilelik doğum 1,5 yıldan fazla eşimin eli elime değmedi bir günden bir güne de ya aklı dışarıda kalırsa demedim.

O yüzden kendini sunma gibi bir derdim olmadı, eğer o yola girmişsem demek birşeyler bitmiştir. Eş, hayat arkadaşı gözündeki çapağıda sevmeli, mutfaktan sonra üstüne sinen kokuyu da, temizlikten sonra alnından akan teride.

Ve sevgili arkadaşım, bebeğinin tadını çıkar boşver gerisini.

Son düzenleme:
Ama burda bahsedilen 'ilgi çekmek' farklıymış galiba :27:

hımm öyle mi?

iyi de adamın dikkatini çekmişim ki evlenmiş benimle ve hala evli :) ekstradan neden abartıyım ki durumu.

hem ben o düşünme terliğini öyle şuh öyle kadınsı fırlatıyorum ki anlatamam yani :53:

Back
X