Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri birşey soruyor,herkes hemen eleştiriyor;cevap veren çok az oluyor :))
Kadınlar genelde bu tarz şeyleri kendi arasında konuşurlar,neden hemen arkadaşa
sorunun var deniyor ki?
Kaç yıllık evlısın esın ılgısız mı ?Sonra mı ilgisiz oldu ?
Bence eşinin hoşlandıgı seylerı yapabılırsın,mesela futbolu sevıyorsa mac bıletı alıp sürpriz
yapabılırsın ve onunla gıdebılırsin..Onun dısında da sevdıgı bır fılme de aynı sekılde birşeyler
yapabılırsın..Evliliğini canlı tutmak senın elınde cnm ..Onun arkadaslarıyla özel bır haftasonu
kahvaltısı gıbı plan yapabılırsın esınle gıdersınız ,playstation seviyorsa öğrenip onunla
oynayabılırsın ..vs vs..Yani arkadaslarıyla ne yapmayı sevıyorsa bunları senınle de yapabılmelı
onun hem karısı ,hem dostu olabılmelısın...
bir adam ilgisizse n e yaparsan yap çekemezsin..
yapılanlarda ancak işi düştğünde gözüne gözükür..
yani anlık olur
eşler birbirinin ilgisini çekmek için özel çaba harcayıp taktik arıyorlarsa
sorun var demektir. bence sorun neyse onu bulup ortadan kaldırmak için çaba göstermek gerek.[/QUsorun 11 aylık bebeğim allahim herkese böyle güzel anlamlı hayat dolu sorunlar versin
eşler birbirinin ilgisini çekmek için özel çaba harcayıp taktik arıyorlarsa
sorun var demektir. bence sorun neyse onu bulup ortadan kaldırmak için çaba göstermek gerek.[/QUsorun 11 aylık bebeğim allahim herkese böyle güzel anlamlı hayat dolu sorunlar versin
sanırım bebekle uğraşmaktan acaba eşimi ihmal ettim diye mi düşünuyorsun.
bizim henüz bebişimiz yok istiyoruz kısmetse ama benim en çok korkum bebek olunca eşime eskisi gösterememek.ama bebiş olsunda gösteririm herhalde diyorum.
mesela bebeğinizi yakınıza birakıp sinemaya gidin bowlinge gidin sankı flort eder gibi neler yapıyordunuz onları yapın.dansa edin ,karaokeye gidin çok keyifli olur.
tavla oynayın belki çok basit gibi gözükür ama oynarken keyifli hale getirirseniz daha heyecanlı olur her elde kim yenerse ceza versin bi istediğini yapsın .biz eşimle bir sürü oyun oynarız ve çok keyıflı oluyor gerçkten.
herkez eşinin ilgisini nasıl çektiğini yazın birbirimize destek olarım:))))))
Ama burda bahsedilen 'ilgi çekmek' farklıymış galiba![]()