valla ne yalansöylim hiçde bişey yapmıyorum (ayrıca)...
ilgisi bana yetiyoda artıyo bile hele şu 4 gündür hastaydı ve evdeydi bıktırdı beniiiiii![]()
hahaahaaa senin evliliğinde benim anneminkine benziyo annemde babam hastalandımı bıkarr:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ne yalansöylim hiçde bişey yapmıyorum (ayrıca)...
ilgisi bana yetiyoda artıyo bile hele şu 4 gündür hastaydı ve evdeydi bıktırdı beniiiiii![]()
allaha ne kadar şükretsem azdır eşimin bana olan ilgisi için
eşim her sabah işe giderken ve akşamları işten döndüğünde asla beni öpmeyi ihmal etmez her fırsatta beni ne kadar sevdiğini bi şekilde belli eder
doğum günlerimi evlilik yıldönümümüzü sevgililer günü vs asla unutmaz her an romantik bir ortam yaratmaya çalışır hiç bizaman bana küsmez ben ona bazen gereksiz sebbelerden dolayı küssem bile
kısacası EŞİMİN EŞİ YOK
evliliğimizde tek eksiğimiz bir bebek o da olur inş:13:
Eşinin burcunu merak ettim..:26:
Bizden geçti bari bekarlara yarasın![]()
allaha ne kadar şükretsem azdır eşimin bana olan ilgisi için
eşim her sabah işe giderken ve akşamları işten döndüğünde asla beni öpmeyi ihmal etmez her fırsatta beni ne kadar sevdiğini bi şekilde belli eder
doğum günlerimi evlilik yıldönümümüzü sevgililer günü vs asla unutmaz her an romantik bir ortam yaratmaya çalışır hiç bizaman bana küsmez ben ona bazen gereksiz sebbelerden dolayı küssem bile
kısacası EŞİMİN EŞİ YOK
evliliğimizde tek eksiğimiz bir bebek o da olur inş:13: