evet kızlar eşinizin ilgisini nasıl çekiyorsunuz?

allaha ne kadar şükretsem azdır eşimin bana olan ilgisi için
eşim her sabah işe giderken ve akşamları işten döndüğünde asla beni öpmeyi ihmal etmez her fırsatta beni ne kadar sevdiğini bi şekilde belli eder
doğum günlerimi evlilik yıldönümümüzü sevgililer günü vs asla unutmaz her an romantik bir ortam yaratmaya çalışır hiç bizaman bana küsmez ben ona bazen gereksiz sebbelerden dolayı küssem bile
kısacası EŞİMİN EŞİ YOK
evliliğimizde tek eksiğimiz bir bebek o da olur inş :16::13:

eşim her sabah işe giderken ve akşamları işten döndüğünde asla beni öpmeyi ihmal etmez her fırsatta beni ne kadar sevdiğini bi şekilde belli eder
doğum günlerimi evlilik yıldönümümüzü sevgililer günü vs asla unutmaz her an romantik bir ortam yaratmaya çalışır hiç bizaman bana küsmez ben ona bazen gereksiz sebbelerden dolayı küssem bile
kısacası EŞİMİN EŞİ YOK

Eşinin burcunu merak ettim..:26:
Bizden geçti bari bekarlara yarasın:ssz:

ya bırakın ne ılgısı gozlerı ac olanlrın gonullerı nasıl tok olsun kıı ne yaparsan yap gozlerı dısarda gızlı kapaklı işler cevırırler ustune sonuc olarak sen yalancı olursun abartıyor olursun salak yryerıne konan olursun....

hımm hiç düşünmemiştim benımkinin ilgisi tavandır zaten :1: ayıcıklı pijamalarımla yer silerken eğildiğimde atlar üstüme canımı zor kurtarırım sonra çok seksisin der bende elinde yer bezi üzerinde ayıcıklı pijama olan bi kadın nasıl seksi olabilir ya diye düşünürüm...bu hep oluyo genelde çünkü...

konunun adı ve içeriği hadi kızlar kocalarınızı övün değil ki......

kısacası EŞİMİN EŞİ YOK

Eşimin bana olan ilgisi sonsuz çok şükür..:16: :16: :16:
Ama ben azıcık naz yapıp küsersem daha fazla etrafımda dolanır...:21: :21: :17:
Ve bir dediğimi iki etmez...:38: :38: :38: :16: :16:

valla şu sıralar çekemiyorum ilgisini.
adam telefonda bile konuşmuyor benimle doğru dürüst.
3 akşamdır sinir harbi içerisinde uyuyorum.
öğleye doğru ya o ya ben arıyoruz. tam gönlüm oluyor, işten geldiğimde biraz telde sohbet etmek istiyorum. evlenmeden önce saatlerceeee konuşurdu kapatmak istemezdi.
ama şimdi hadi kapatalım diyip beni atlatıyor.
böyle oldukça bir huzursuzluk çıkarttıracak bana, pazar günkü doğumgünümü rezil rüsva edecek büyük ihtimalle.

(farklı ilçelerde yaşıyoruz iş dolayısıyla, 15 gündür görüşmedik kendisiyle)

Ben susarsam onun ilgisini çekiyorum :52: Adam şok oluyor .ne oldu birine birşeymi oldu moralin niye bozuk falan hemen üstüme düşüyor..alışmış sürekli benim konuşmama..hatta bazen şakasına derki aşkım biraz dur motorUN soğusun (çok konuşunca):36:

Son düzenleme:
bizimkinin ilgisini hiçbir şey çekmez..özellikle o an tv ,pc ile ilgilenıyor ya da birşeyler okuyorsa kendınızı duvara konusuyormus gibi hissedersınız:)

Back
X