- Konu Sahibi EU2
-
canım senin kaç günün oldu ki daha:1shok:
maşallah çok iyisin sende benim gibi çok morarmışsın seninde eşin çok üzülmüştür eminim o halini görünce ama herşeye değmiş ben temmuz 7 oldum ama şuan bandajlarım var çıplak halini görmedim sende alçı alındıktan sonra bant kullanılmamış bende ise 1. alçıdan sonra 2. alçı konuldu şimdide bantlar 16.günüm hala görmüş değilim ama bantlıyken şekli belli zaten bende burnumu çok beğendim seninki çok yakışmış yüzüne
tabi şişlikler var daha da güzel olacak
bu arada güneşe çıkmaya nasıl cesaret edebildiniz, ben hiç çıkamıyorum 16 gündür evdeyim sonrasında da bi ay çıkmam sadece akşamları çıkarım 45 faktörlü kullanıyorum ama yinede korkuyorum yaa:Saruboceq:
benim doktorum iki alçı kullanıyor yani bana özel bir durum değil kemiklerin yerine tam oturmasını sağlıyormuş daha sonra bantlar kullanıldı bunlarda 3 gün kalacak cuma günü çıkarmaya gidcem masaj falan yapacak öğretecek bana gerçi ben burnuma dokunabilirmiyim bilemiyorum ama...
sen nasıl masajlara başladınmı canım
bu arada güneş koruyucu kullanmadan bir daha hiç çıkma çünkü deri korumasız kalmış durumda.
eşinin seni görmemesi çok daha iyi olmuş benim eşim ohallerimde hep yanımdaydı ve çok pişman olmuştu ameliyat olmama göz yumduğu için, allah benim belamı versin diyordu seni bu hallere ben soktum diyip kendini suçluyordu halbuki ben ondan güç bela izin alıp yaptım burdaki kızlar biliyor bir yıldır uğraşıyordum
canım benimm çooookkkkk geçmiş olsun gülümm....
ilk resimleri görünce şok oldum ben zaten ç.oookk korkuyorum , k,imse destek olmuyor siden başka.. yok çok canın yanıyor amaliyatta hissediyon ..amaliyat sonrası çok acı oluyor die senin bu rsimleri görünce yok dedim olmuyom...
ama yorumlarını okuynca rahatladım...
çok güzel oluş burnun valla ..:) şimdi tecrübeliler kervanıan katıldın bende olacağım bana yaşadıklarını yazarmısın ..amaliyata girip çıktığın ana kadar en ince detayı ..:=)
öptüm sağol canım..
burnun çok güzel olmuş canım güle güle kullan.darısı bizlerin başına
ooo süper olmusss zemuszemus cok cok gecmis olsun cok sükür sende atlattin kralicemm.... morarmissin ama benim kadar degil:lepi: galiba bu forumda en cok moraran ben oldum, arkadaslar seni görünce korkmus demek ben koysam resimlerimi herkes yaptirmaktan vaz gecicekkaydirigubbakcemile3 süper gözüküyorsun tekrar gecmis olsun tatlima.s.
resimleri koyduğunuz için çooook teşekkürler, ameliyat öncesi kendimi hazırlamamı sağladı. ayrıca çok yakışmış burnunuz, çok gençleşmişsiniz, darısı başıma:) sevgiler
gecmis olsun valla cok güzel olmus:))) ama itraf etmem gerekir ki, ilk resimleri görünce aman yarabbim besinci gün de daha bu kadar mor mu dedim. ama burnun alciyi cikartigin gün sanki hemen yerine oturmus gibi görünüyor:) harika bir sonuc:) 3 hafta sonra bende atlaticam allah izin verirse
en az 10 yaş gençleştirmiş bu burun seni zemuszemus çokkk çokkk geçmiş olsun geçmişte zaten güle güle kullan güzel burnunu canım opuyorumnanaktan
canım benim ince ince anlatmandan dolayı çookk tşk ederim ..yok artık korkmuyom ..koskoca kk var arkamda :) heheh canım benim desteğin için çok sapğol ağustos sonu olucam bende işte... tampon falan alınırken acıyormu alçı alınırken yaw ..:=
o güzel yankalrından öptüm balım....
tşk canım benm :)
ya morluk inanın hikaye bir haftada atıyosunuz gidiyo zaten morluk gorunus itibari ile kotu izlenim bırakıo ama morluklarla bi derdiniz olmasın hemen gecip gidecek zaten buyrunnnnnnnnn
inş en kısa zamanda sende atlatırsın seninde resimlerine bakarıs yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?