Evet kzlar buyrun bakalm :) Duman stnde taptaze Burnucuuma bakn bakalm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin kaç günün oldu ki daha:1shok:
maşallah çok iyisin sende benim gibi çok morarmışsın seninde eşin çok üzülmüştür eminim o halini görünce ama herşeye değmiş ben temmuz 7 oldum ama şuan bandajlarım var çıplak halini görmedim sende alçı alındıktan sonra bant kullanılmamış bende ise 1. alçıdan sonra 2. alçı konuldu şimdide bantlar 16.günüm hala görmüş değilim ama bantlıyken şekli belli zaten bende burnumu çok beğendim seninki çok yakışmış yüzüne
tabi şişlikler var daha da güzel olacak
bu arada güneşe çıkmaya nasıl cesaret edebildiniz, ben hiç çıkamıyorum 16 gündür evdeyim sonrasında da bi ay çıkmam sadece akşamları çıkarım 45 faktörlü kullanıyorum ama yinede korkuyorum yaa:Saruboceq:

canım benim 10. gunum o en son resim 7. gune ait tabi ...
şişlerin inmesini bekliyorum insin koyacam gene resimler...
birde benim eşim yanımda değildiki ben ist da ameliyat oldum eşimi erzurumda bıraktım izin alamadı cunku çalışıyo ...
o benim rezil hallerimi hiç gormedi sadece alcı aldırmaya gitmeden bir gun once cam acmıstım o kadar ... kaydirigubbakcemile3
tabi ilk gun resimlerimi gorunce şok oldu kendiside olacaktı vazmı gecsem ne die dusunmekte kaydirigubbakcemile3 :umursamaz: çok tırsak cnm çokk delikafadulden
neyse şaka bi yana canım benim ben 5. gunden sora cıkmaya basladım gunese ama oyle aşırı durmuyodum tabi mecbur kalmadıkca ...
krem mrem bişide kullanmadım ...
benim tamponum zaten ameliyatın sabahı alındı alcı olarakta değişik plastik bişi kullanıyo bizim dr alçı kulanmıyor...
o plastik şeyi cıkardı bidaha bişey takmadı suan iyiyim şükür ...
peki sen neden iki defa alcılandın anlamadım :1no2:
burnumu begenmene sevindim cnm çok tşk opuyorumnanaktan

benim doktorum iki alçı kullanıyor yani bana özel bir durum değil kemiklerin yerine tam oturmasını sağlıyormuş daha sonra bantlar kullanıldı bunlarda 3 gün kalacak cuma günü çıkarmaya gidcem masaj falan yapacak öğretecek bana gerçi ben burnuma dokunabilirmiyim bilemiyorum ama...
sen nasıl masajlara başladınmı canım
bu arada güneş koruyucu kullanmadan bir daha hiç çıkma çünkü deri korumasız kalmış durumda.
eşinin seni görmemesi çok daha iyi olmuş benim eşim ohallerimde hep yanımdaydı ve çok pişman olmuştu ameliyat olmama göz yumduğu için, allah benim belamı versin diyordu seni bu hallere ben soktum diyip kendini suçluyordu halbuki ben ondan güç bela izin alıp yaptım burdaki kızlar biliyor bir yıldır uğraşıyordum

çokkk güzell olmuş burnun güle güle kullannn cnm..belli değmiş çektiğin acılarada yalnız o ilk resimleri görünceee fenalık geçirdim az kalsınnn:1shok:ama sonuç süper sölimmkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsunn,
çok güzel olmuş güle güle kullanın :)

anladım canım ...
yani eşime mızmızlanmaktansa kendi derdime yanarım daha ii oda beni suclardı aksine yanında olsadım kendin ettin kendin buldun derdi
aman iyiki ayrı bi yerde oldum geldim kaydirigubbakcemile3
evet canım masaja basladım once hafif hafif bastırıodum şimdi gayet iyi bastırıyom yani ilk basta dokunamıyodum :sinifsinif:
ama alısıyor insan simdi oyle masaj yapıom
işde alnımda bilye kadar şişlik var o gitmedi daha o normalden daha cok sinirimi bozar oldu inş dagılır :Saruboceq:

eheheheh ayyy canım ya korkma bişecik olmaz :)
yazayım bakalım başlıyom sıkılmak yok ama heee lmaz:
kaydirigubbakcemile3
şinduk kaydirigubbakcemile3 ben sümsük sümsük dr araştırırken karsıma karamelim cıktı bana fuat beyi onerdi ama ben emin degildim burdada buldum bi ton dr ama hoşuma gitmediler napsam napsam diye pineklerken karamelim ameliyat oldu fıstık gibi buruna sahip olunca onun dr unu dusunmeye basladım derken yaz bitmek uzere ve ben baska bahara kalmak uzareydim kaydirigubbakcemile3
karamelimin burnunu gorur gormes bi arayım bakayım dr u dedim aradım adama hayran kaldım eşimle beraber ilgisi ile alakası ile cok guzeldi haporloru açmıştık ve bir eşim bir ben soru yagmuruna baslamıstık dr o kadar sabırla sakin anlattıki hemen ameliyata gelirsek bizi aynı gun ameliyata alabilecekmi onu sorup okey aldık dr dan ...( cunku tatile cıkmak uzereydi kaçıramasdım bi sonraki zamana atamazdım olayı )
cuma gunu aramıstık apar topar pazartesi ameliyat randevusu aldık ve ben cumartesi bindim gitttim :1shok: şaka gibidi kaydirigubbakcemile3
neyse pazar gunu dr un muanesindedim bal gibi şeker gibi bi hemşiresi vardı burnunu yaptırmıs aynı zamanda drla burun ameliyatına giriyor fuat beyin hemşiresi yani onunda burnunu fuat bey yapmıs onu gorunce iyice druma karsı bi sıcaklık duydum ...
neyse drum geldi muaneye aldılar iki şekil cizdi bişiler soledi ama hiç umrumda olmadı dr a o kadar guvenmişimki hiç inceleme geregi duymadım...
neyse drum hemşiresi ve ben bindik dr un arabaya dogru hastaneye zemuszemus
gittik hemen kayıt yaptırdık yukarıya odaya cıkarttılar beni sositososito
bi kan aldılar tahlile gonderdiler sonra damar yolumu gene dr umun hemşiresi actı ...
ve bana amliat kıyafeti getirip giyinmeme yardımcı oldu opuyorumnanaktan
sonra ben ameliyathaneye gidiom senide cagırcaz az sonra bekle didi cok tırsıom bu arada tabi ama cok destek cıkıyolar boyle şaka yapıyolar gevşeyim diye falan laelaelaelaelae
neyse tahlil sonucları bitti başka bi hemşire beni alıp aşagı ameliyathaneye goturdu ama yuruyerek gittik kapıdan girdim boyle uzay mekiğine bindim sandım bi tuaf yer yahu mirmirmirmir
neyse o sıra baktım cok tatlı dilli bi amca kaydirigubbakcemile3 meger anestesi uzmanımış kaydirigubbakcemile3
aldı beni goturdu tam amliat yerine ...
baktım hemşirem orda amliat kıyafeti giymiş tanımadım aaa senmisin dedim evet benim tanımadınmı dedi gulduk falan neyse ...
işde dr um geldi beni masaya yatırdılar sol bu sırada anestesi uzmanı habire bişiler baglıo sagıma soluma kaydirigubbakcemile3
ama ben yusuf yusuf yane tırsıom ama gulumsuyom hafiften genede
neyse hemşirem falan işde muzik açtı biraz gevse diye delikafadulden
sora anestesi uzmanı sol kolumu aldı uzattı uzun bi bolum var masanın oraya bagladı :1shok:
dedim noluoz nan içimden tabi :bbo:
neyse obur kolumu masanın kenarına uzattılar falan ...
sonra serum takılan bişey oluyo ya hani serumu cıkarınca bile kolunda kalıyo o igne ordan bana bi ilaç enjekte ettiler ama kolum damarım mahfoldu felç oldum sandım acaip yandı içi dediler soguk ondan falan :gitme:
tam o sırada dr um aaa dedi dovmemi gorup ne guzel dovmen varmıs falan dedi bende tam tşk ediyodum obur dr buda az yanacak dedi bi enjekte daha yaptı ama benm onla uçacagımı sanmıyodum kendi dr uma cbv vercektim derin nefes al dedigini duydum hemsirede guzel şeyler dusun tatlım dedi 3 kere nefes alamadım ucunude yarım alabildim uctum gittim en son aklımda o sozler kalmıs kaydirigubbakcemile
neyse birde uyandım basımda herkes agzından nefes al hadi diye surekli tekrarlıyolardı sositososito
hayal meyal hatırlıyorum tabi dr umu gordum bittimi dedim bitti cok guzel oldu burnun dedi opuyorumnanaktan
ama dedim benim dişlerim basım cok agrıyo dayanamıyom dedim oda az sonra gececek dedi kendine gel agrı kesici vercem dedi ...
neyse sonra bi hemsire geldi dön ağrı kesici yapayım gecsin agrın dedi ben o halde onu bile hatırlamıom ne zaman yaptı sora tekrar gelmiş bi kaç kere dr um ben hala aglıyomusum agrıyo diye sora bi iğne daha yapın demiş yaptılar neyse o sırada beni bi suru kişi aradı gecmiş olsun diye ama hiç birile ne konustumu hatırlamıom delikafadulden
bi kaç kelime cumle belki delikafadulden
sonra gene hemşireler geldi aşkınızdan çiçek var dediler nerde dedim getirdiler açıp okuyalımmı falan dediler okuyun dedim opuyorumnanaktan aşkım yazmış geçmiş olsun bebegime biricik aşkıma diye opuyorumnanaktan
sonra ben ara ara kendime geldim kendi resimlerimi cektim sora yattım kaktım ayıkamadım dogru duzgun kaydirigubbakcemile3
neyse sabah oldu baktım ceeeee dr um geldi gulumseyerek zemuszemus
dedi tampon alcas :1shok:
ben gene yusuf yusuf kaydirigubbakcemile3
zar zor kaça kovalaya aldı tamponu kaydirigubbakcemile
tuttum kolundan bırakmıyom adamın ama olmazki boyle diyo yazık oda
neyse işte sora bi antibiyotik igne yaptılar dr um işte recetemi yazdı falan dedi gecmiş olsun 7 gun sora gel sositososito
neyse pazar gunu gittim 7. gundu tabe karamelimle gittik opuyorumnanaktan
karamelimin dr u benim dr um benim dr um karamelimin dr u :roflol:
neyse korka tırsa gittim gene karamelim saolsun ellerimi tutu dikişler alınırkene opuyorumnanaktan
sorada alcıyı falan alırkende destekcimdi cnm benm :)
o şekil olayı bitirdik ayyyyyy delikafadulden
3 kurus verirsin konusturamassın 5 kuruş verirsin susturamassın beni :roflol:
neyse şuan iyiyim işte opuyorumnanaktan
korkacak bişi yok cnm benim kimsenin destek olmasına gerek yok kostek olmasınlar yeter
buradaki kızlar canlarım o kadar destek oluyolarki o yetiyo artıyo bile inan buna ben ameliyattan sonra cok desteklerini aldım moralimi cok iyi tuttular saolssunlar opuyorumnanaktan
o yuzden seninde niyetin varsa hep destekcin oluruz cnm benim Şeniz

burnun çok güzel olmuş canım güle güle kullan.darısı bizlerin başına

ooo süper olmusss zemuszemus cok cok gecmis olsun cok sükür sende atlattin kralicemm.... morarmissin ama benim kadar degil:lepi: galiba bu forumda en cok moraran ben oldum, arkadaslar seni görünce korkmus demek ben koysam resimlerimi herkes yaptirmaktan vaz gecicekkaydirigubbakcemile3 süper gözüküyorsun tekrar gecmis olsun tatlima.s.

resimleri koyduğunuz için çooook teşekkürler, ameliyat öncesi kendimi hazırlamamı sağladı. ayrıca çok yakışmış burnunuz, çok gençleşmişsiniz, darısı başıma:) sevgiler

gecmis olsun valla cok güzel olmus:))) ama itraf etmem gerekir ki, ilk resimleri görünce aman yarabbim besinci gün de daha bu kadar mor mu dedim. ama burnun alciyi cikartigin gün sanki hemen yerine oturmus gibi görünüyor:) harika bir sonuc:) 3 hafta sonra bende atlaticam allah izin verirse

burnun çok güzel olmuş canım güle güle kullan.darısı bizlerin başına

tşk ederim ... amin canım darısı sizlerin basına inşşşşşallahhh a.s.

oyyyyy sagol sezosummmmm opuyorumnanaktan begenmene sevindim kaydirigubbakcemile5 ay efet baya morardım ama morda bir renktir uzulme esprisi aklıma geldikçe guldum deli gibi tesellide buldum he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay atlattık çok şukur :Saruboceq:
şimdi yerine oturmasını bekliyoz bakalım zemuszemus

resimleri koyduğunuz için çooook teşekkürler, ameliyat öncesi kendimi hazırlamamı sağladı. ayrıca çok yakışmış burnunuz, çok gençleşmişsiniz, darısı başıma:) sevgiler

rica ederim cnm bizde ameliyat oncesi cok aradık merak ettik acaba gorebilirmiyizki diye ama cok koyan yoktu ben boyle ayrıntılı verdimki bi fikir olsun en azından diye yerimseniben
gerci ben dr umdan ameliyatımı videoya cekmesini istedim ama benim kurallarıma aykırı demişti kaydirigubbakcemile3 cektirebilen cektirsin vala :lepi:
burnumu begenmene sevindim cnm benim saolasın inş sende olursun en kısa surede opuyorumnanaktan

tşk canım benm :)
ya morluk inanın hikaye bir haftada atıyosunuz gidiyo zaten morluk gorunus itibari ile kotu izlenim bırakıo ama morluklarla bi derdiniz olmasın hemen gecip gidecek zaten buyrunnnnnnnnn
inş en kısa zamanda sende atlatırsın seninde resimlerine bakarıs yerimseniben

en az 10 yaş gençleştirmiş bu burun seni zemuszemus çokkk çokkk geçmiş olsun geçmişte zaten güle güle kullan güzel burnunu canım opuyorumnanaktan

en az 10 yaş gençleştirmiş bu burun seni zemuszemus çokkk çokkk geçmiş olsun geçmişte zaten güle güle kullan güzel burnunu canım opuyorumnanaktan

tşk ederim canım benim begenmene sevindim a.s.

bravo valla iyi cesaret benim ödüm kopar burun ameliyatından
söylerken bile tüylerim diken diken oluyo
ama yeni burnun çok güzel olmuş yakışmış

rica ederim canım benim :)
yhaf bana bakmayın ben bu sorunun cvbını kendime gore veriom ama siz nasıl olursunuz bilemem kimseyide korkutmak istemem tabi ama
benim tamponumda dikişimde alcımda acıdı :bbo:
ama acımadı diyenler daha cok
o yuzden benim solediklerimi baz almayın derim ben şakkıdı

bende seni optum balım kaymagım eheheh :)

.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım karamelden ses seda çıkmıyor haberin varmı ondan ?
bu arada benim resimlerimi çok merak etmişti bak bu benim bantlı halim yarın bant çıkacak..
ama benimkisi biraz gizli kapaklı olduğu için gözlerimi kapattım kusura bakmayın artık
şekli hakkında yorumlarınızı bekliyorum gerçi bant çıksın daha çok çekerim ama şimdi şekli belli zaten sizce nasıl duruyor yüzüme uyumlu bir burun mu???fisfisfis

Eklentiler

• $Digital-000001.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 49

tesekkür ederim canm. son üc haftam...ben morluga cok taktim cünki istanbuldan sonra birde memlekete gidicez ya...kimseye sölemeyecem orda.en yakin arkadaslarima bile sölemedim. sadece ailem bilyior. anlamazlar ki hem fonksiyonel hemde dis görünüsü yaptrdim ya, hemen laf cikartirlar bizm oralarda ondan sölemiycem kimseciklere de cakmasinlar sırnaşık şey
ameliyattan 10 gün sonra memlekete gidicez. mor olursam dayak yedim sansinlar yinede ölürümde söylememdelikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…