canım karamelden ses seda çıkmıyor haberin varmı ondan ?
bu arada benim resimlerimi çok merak etmişti bak bu benim bantlı halim yarın bant çıkacak..
ama benimkisi biraz gizli kapaklı olduğu için gözlerimi kapattım kusura bakmayın artık
şekli hakkında yorumlarınızı bekliyorum gerçi bant çıksın daha çok çekerim ama şimdi şekli belli zaten sizce nasıl duruyor yüzüme uyumlu bir burun mu???fisfisfis
bu arada benim resimlerimi çok merak etmişti bak bu benim bantlı halim yarın bant çıkacak..
ama benimkisi biraz gizli kapaklı olduğu için gözlerimi kapattım kusura bakmayın artık
şekli hakkında yorumlarınızı bekliyorum gerçi bant çıksın daha çok çekerim ama şimdi şekli belli zaten sizce nasıl duruyor yüzüme uyumlu bir burun mu???fisfisfis
sonuç çok güzel:)güle güle kullanın sositososito
ama eski burnunuzda fena değilmiş hani karakteristik güzel bi burunmuş.zemuszemus
tesekkür ederim canm. son üc haftam...ben morluga cok taktim cünki istanbuldan sonra birde memlekete gidicez ya...kimseye sölemeyecem orda.en yakin arkadaslarima bile sölemedim. sadece ailem bilyior. anlamazlar ki hem fonksiyonel hemde dis görünüsü yaptrdim ya, hemen laf cikartirlar bizm oralarda ondan sölemiycem kimseciklere de cakmasinlar sırnaşık şey
ameliyattan 10 gün sonra memlekete gidicez. mor olursam dayak yedim sansinlar yinede ölürümde söylememdelikafadulden
ayyyy sorma delikafadulden
benim burda surekli didiştiğim bi kız var esnaftır kendisi çok işim dustugu için sureklide muhabbetteyiz yani kesemiyom muhabbeti kafamçokkarıştı
neyse surekli atışırız kızın beni çekemedigini cok iyi bilirim yani şakkıdı
surekli herseyimi eleştirmekle meşgul bende soyledigi lafı geri agzına sokmakla mesgulum kaydirigubbakcemile3
neyse dun gittim gene oraya hiç fark etmedi :1shok:
nerdesin yoksun bayadır dedi dedim ist dadım hiç bişi demedi bilmiyodum dedi sadece :1shok:
beni bu kadar eleştiren biri acaba burnumu nasıl fark etmes :1closedeyes:
acaba artık benle ugrasamayacanı anladıda vazmı gecti solemedi :jeyyar:
:roflol:
kraliche cnm cok güzel olmus güle güle kullan sıkıntılı zamanlar yavas yavas geride kalıyor artık keyfini cıkarmaya baslarsın yeni görüntünün gecmis olsun
masumpapatya o kadar yaygarayı bu güzel burun icin mi kopardın askolsun yani haa ne kadar güzel olmus burnun
anlamistir da kiskancliktan catlamistir bisey diyememistir. ben öyl bi hava sezdim. kiskanilmak güzel bisey tadini cikartsositososito
canım çok geçmiş olsun
başarılı bi ameliyat olmuş
burnun yakışmış yüzüne
yeni burnunuzu güle güle kullanın.çok güzel olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?