Evett 39+6 da olduk içimde bıkorku oluyor bebegıme bişey olcak dıye :(

sevindim canim iyi olduguna.bizimde bir haftamiz kaldi 4 aylik olmasina.Gece uykusu yine bir nebze ama gunduz ne zaman uyuyacagi cok belki olmuyor.Direk emmedi surekli sagiyorum ben de mama takviyesi ile.İznimi uzattim canim ben 6-7 aylik olana kadar yaninda kalmak istedim yilbasina donecegim kismetse iyi bie bakici bulabilirsem o da.Leke dedigin nedir acaba resmini atabilir misin?Kizimda da atopi dermatit var,onun gibi bir sey mi?Bu arada 2017 haziran anneleri grubunda cok iyi arkadaslar var,aktif bir topik sizi de beklerim

bu arada evet canim benim minnosun da tukurugu salyasi fazla.Bazilari erken cikartabiliyormus,ben kehribar bileklik aldim kolay ve agrisiz cikartmasina yardimci oluyormus.Bakalim ne zaman cikaricak bidiklar

İznini uzatman ne kadar güzel olmuş canım ya benim öyle bi şansım olamadı malesef ev kredisi ödediğimiz için. İnşallah iyi bi bakıcı bulabilirsin ben hergün götürüp getiriyorum kayınvalideme. Lekenin fotoğrafını çekmedim canım şimdi de uyuyo ama adı kapiller hemanjiom. Atopi dermatit nasıl bşy ? Gruba hemen geliyorum çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…