- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Dr daha doğru bilir sonuçta bebeğin ters olması onun elinde olan bi durum değil. Sen ne yapardın diye sorarsan bebeğin gelişim koşullarını ve durumunu değerlendirip en azından 41 i beklerdim .canım doktor cuma gününe dönmezse sezeryan diyor.sancımın gelmesini beklesem mi bilemiyorum ki doktor da öyle söyleyince bilemiyorum napıcağımı şaşırdım
Canım dun 9 ds sezaryen oldum bebrk kakasını yuttu ve saat 12den 9 a küadar suni sancı cektımMErak ettim noldu
Dogum yaptım cnm sezeryan oldum suni sancı cektım epey kakasını yaptı dıye acıl qdı
Allah analı babalı büyütsün bebeğiniz iyi demiDogum yaptım cnm sezeryan oldum suni sancı cektım epey kakasını yaptı dıye acıl qdı
canim benim gecmis olsun,Allah anali babali buyutsun insallah.girmeyince anladik zaten.musait zamaninda ayrinti bekliyoruzzDogum yaptım cnm sezeryan oldum suni sancı cektım epey kakasını yaptı dıye acıl qdı
Kızlar yazamadım eve bugun cıktık eve geldık cok zor oldu ama cok sulur ıyıyız ıkımızde suni sancıyı epey vektım sezerysnls kucagımq aldım saolun Allah razı olsun darısı sizletın başına inş hayırlısıyla cok guxel bır duygu gervekten rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınS Sermin3694 göxüb aydın canım kurtuldun Allah uzun ömür versin
Canım suni sancı takıldı 9 saat aksam iftara kadar acılma 3 cm dı bıde bebek bas konumu +2 oldu 3 olunca dogması gerekmış 5 te suyumu patlattılar 6 da kakasını yaptı canım 9 gibi iftardan sonra acıl sezeryan a aldılar yutmuş kakasını da enfeksiyon kapmış az yuttugu için kuveze almadılar cok sukur zor oldu ams cok sukur sag saglım kucagıma aldımcanim benim gecmis olsun,Allah anali babali buyutsun insallah.girmeyince anladik zaten.musait zamaninda ayrinti bekliyoruzz
canım sancı çekmen senin için avantaj sütün daha rahat gelir . Normalde sezeryan olacaklar bi süre sancı çekiyor devlette. Sebebini sordum süt gelini kolay olsun ve bebek doğduğunun farkına varsın diye dedi ebe. Çok geçmiş olsun :)Kızlar yazamadım eve bugun cıktık eve geldık cok zor oldu ama cok sulur ıyıyız ıkımızde suni sancıyı epey vektım sezerysnls kucagımq aldım saolun Allah razı olsun darısı sizletın başına inş hayırlısıyla cok guxel bır duygu gervekten rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın
Dogru canım geldı sutum cok sukurcanım sancı çekmen senin için avantaj sütün daha rahat gelir . Normalde sezeryan olacaklar bi süre sancı çekiyor devlette. Sebebini sordum süt gelini kolay olsun ve bebek doğduğunun farkına varsın diye dedi ebe. Çok geçmiş olsun :)
cok gecmis olsun canim,Allah saglikla buyutmeyi nasip eylesin.darisi basimiza olsun insallah
Direk sezeryan olanlar çok uğraşıyor süt için . Bebeğin doysun taşsın sütten inş :))Dogru canım geldı sutum cok sukur
Amin canım inş doymuyor sarılılk oldu bırazda mama verıyorum malesefDirek sezeryan olanlar çok uğraşıyor süt için . Bebeğin doysun taşsın sütten inş :))
Cnm bebiş nasıl
Cnm bebiş nasıl
Bizde meme reddı yasadık canım sırıngayla besledım serce parmagımı verıp yandan sırıngayla sagdıgım sutu verdım ayakta hoplaya zoplaya emıyor sımdıde gonlunu edersem fıngerfeedıng canım netten bakabılırsın oyle çok zor olur gunduz yemek bıle yapamıyorum canım hiç uyumuyor benımkı de nasıl olduu dogumun canımCanim cok sukur bugun 80.gunumuz.Gaz sancilari devam ediyor,memeden de ne yaptiysam emmedi sagarak veriyorum o beni biraz yipratiyor ama buna da sukur saglikli olsunlar da.senin kizin napiyor,sen nasilsin
Bizde meme reddı yasadık canım sırıngayla besledım serce parmagımı verıp yandan sırıngayla sagdıgım sutu verdım ayakta hoplaya zoplaya emıyor sımdıde gonlunu edersem fıngerfeedıng canım netten bakabılırsın oyle çok zor olur gunduz yemek bıle yapamıyorum canım hiç uyumuyor benımkı de nasıl olduu dogumun canım
Bizim kızın gazı dışında sorunumuz yok şükür . Bende normal Doğum yaptım :))dogum son iki hafta tersten gelmisti bebis,3 gun kala dondu ama kafasi kanala girmedi bu sefer.suni sanci ile dnedim ama olmadi epidural oldum cok sukur rahatti.
Allah hepimizin bebegine saglik afiyet versin.Bizim ayni donem annelerimiz ne yapiyor acaba R RengarenkkadinRizeli-53
Ben de sizi merak edip girdim şimdi ya kalp kalbe karşı arkadaşlardogum son iki hafta tersten gelmisti bebis,3 gun kala dondu ama kafasi kanala girmedi bu sefer.suni sanci ile dnedim ama olmadi epidural oldum cok sukur rahatti.
Allah hepimizin bebegine saglik afiyet versin.Bizim ayni donem annelerimiz ne yapiyor acaba R RengarenkkadinRizeli-53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?