- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Canım benimde sümük jel gibi beyaz bi akıntım geldi bolca ona su kapağı diyorlar nişanın bi çeşidi. Hastaneye gittim 5-6 cm açıklık dedi inşlh seninde öyledirHala doguramadum ben var mı dogum yapan bugun kahverengı boyle jel gıbı bısey geldi akıntımı anlamadım ne oldugunu agrım sancım yok kafayı sıyırcsm artık yarın gıdup ben mı ıdtedem sunı sancıyı
Hala doguramadum ben var mı dogum yapan bugun kahverengı boyle jel gıbı bısey geldi akıntımı anlamadım ne oldugunu agrım sancım yok kafayı sıyırcsm artık yarın gıdup ben mı ıdtedem sunı sancıyı
Canım bıraz vardı akıntıdan cok denecek kadar gelmiyor canım iyice stres yaptım hareket edıyor mu etmıyor mu dıye sanırım yarın kendım istıcem sancıyımiktari nasildi canim az mi,fazlaca akinti gibi mi?nisan dedikleri rahim agzini tikayan mukus tabakasi olabilir.Rahim agzi acildiysa zaten dogum yakindir,kendi sancini bekle,suni sanci cok beter diyorlar.hersey normal gidiyor zaten az daha sık disini..
Hastaneyede gıtmedım canım evdeyım sancım da yok gelmiyor iyice gerıldım tedırgınım bebegıme busry olur dıyeCanım benimde sümük jel gibi beyaz bi akıntım geldi bolca ona su kapağı diyorlar nişanın bi çeşidi. Hastaneye gittim 5-6 cm açıklık dedi inşlh seninde öyledir
Canım bıraz vardı akıntıdan cok denecek kadar gelmiyor canım iyice stres yaptım hareket edıyor mu etmıyor mu dıye sanırım yarın kendım istıcem sancıyı
Bekle canım o akıntıdan sonra çok sürmez sancın başlar. Bende sancısız gittim hastaneye o gece yatırdılar sabahına sancım başladı. Bol dua et yüzdün kuyruğuna geldinHastaneyede gıtmedım canım evdeyım sancım da yok gelmiyor iyice gerıldım tedırgınım bebegıme busry olur dıye
İnşallah canım yoldayım suan doktor ne dıyecek bakalımBekle canım o akıntıdan sonra çok sürmez sancın başlar. Bende sancısız gittim hastaneye o gece yatırdılar sabahına sancım başladı. Bol dua et yüzdün kuyruğuna geldin
Canım stres yapma Allah ın izniyle sağlıkla gelecek bebeğin sona geldin artık.memorial da hangi doktora gidiyorsun canım?hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah canım yoldayım suan doktor ne dıyecek bakalım
MErak ettim nolduİnşallah canım yoldayım suan doktor ne dıyecek bakalım
bence de dogurduBence doğurdu
Darısı sizin başınıza :))bence de dogurdu
hepimizin insallah ta belki de nete gircek vakit bulamamistir simdi uydurmus gibi olmayalimDarısı sizin başınıza :))
valla biraz öyle olduhepimizin insallah ta belki de nete gircek vakit bulamamistir simdi uydurmus gibi olmayalim
valla biraz öyle oldusenin bebiş daha dönmedi mi?
Sancıyla döner diyorlar babaannem köyde Doğum yaptırırmış eskiden dönmeyen bebek sancıyla döner diyorc
canim yarin kontrolum var umudum o yonde ama bilmiyorum bakicaz.gun olarak 39+4 oluyor
Sancıyla döner diyorlar babaannem köyde Doğum yaptırırmış eskiden dönmeyen bebek sancıyla döner diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?