inş. Allahım kucağına almayı nasip eder ve banada nasip eder inş. arkadaşım çok sevindim senn adına inş. bende tadarım o duyguyu....dua et benm için hamile kadının duası kabul olurmuş:) öle derler
Kizlar kan testi sonucumu aldim evet hamileyim ama daha 1-2 haftalikmis degerlerim 38 cikti.. doktor daha yeni olmus dedi ve 2 haftaya tekrarlicaz kan testiniOnceden bir dusugum oldu busefer rabbim korur insallah ..
Bat bugundu ama pazartesiden beri idrar testi yapiyordum ve bat yaklastikcs rengi koyulasmisti
cok mutluyum rabbim insallah Bu sefer sag salim Kucagima almayi nasip eder
1 buçuk yıldır evliyiz 1 senedir korunmuyoruz ama hala bebek hiç olmadı doktorlar artık devreye girecekler bakalım neden olmuyosenn ne kadar zamanda kaldı bebek
Kizlar kan testi sonucumu aldim evet hamileyim ama daha 1-2 haftalikmis degerlerim 38 cikti.. doktor daha yeni olmus dedi ve 2 haftaya tekrarlicaz kan testiniOnceden bir dusugum oldu busefer rabbim korur insallah ..
Bat bugundu ama pazartesiden beri idrar testi yapiyordum ve bat yaklastikcs rengi koyulasmisti
cok mutluyum rabbim insallah Bu sefer sag salim Kucagima almayi nasip eder
1 buçuk yıldır evliyiz 1 senedir korunmuyoruz ama hala bebek hiç olmadı doktorlar artık devreye girecekler bakalım neden olmuyosenn ne kadar zamanda kaldı bebek
tebrik ederim
Allah tamamini erdirsin saglikla gelsin bebegin
Ben 2 senelik evliligimden sonra hamile kaldım su anda 30 haftalıgım , Insallah Allah sanada nasip eder en kısa zamanda
hayirli olsun,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ....
canim rabbim hayirlisini versin,bende senin gibiydim evlendigimden bu yana hic korunmadik...
simdi 1.5 aylik bir kizim var...
rabbim herkese bu guzelim duyguyu yasatir ins...
zamani gelince o gelir canim,sikma canini...
tbrk ederm sizi inş.sağsalim kucağınıza alırsınız benmde 1 düşüüm oldu 7 ay önce.geçen gunde idrar testi yapmıştm silik çıkmıştı emn olamadım kan testi yaptırdım birazdan sonuç almaya gideceğim.inş.hayırlı haberle gelirim sizin gibi.sizin adınıza çok sevndm tekrar tebrikler
peki doktor bi sebep söledimi 2 yıl içinde olmamasının inş. canım en kısa zamanda Allahım haıyırlı kılar bana evladı....
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..Darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.....
Tebrik ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bebişini korusun
selam arkadaslar bende HAMISSSSSSIMMMMMMMMMMMMMMdaha dun ögrendim suannnnnnnn bebisimmmm 2 mm
daha kucuukkkmussss COOOk HEYCANLIIIIIIYMMMMMMMMMMM Allahim bu gzl duyguuyu her anne olmak isteyen adaylrina tatirsinnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?