Evettt hamileyim heyecan korku hepsi varr

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Kizlar kan testi sonucumu aldim evet hamileyim ama daha 1-2 haftalikmis degerlerim 38 cikti.. doktor daha yeni olmus dedi ve 2 haftaya tekrarlicaz kan testini
Bat bugundu ama pazartesiden beri idrar testi yapiyordum ve bat yaklastikcs rengi koyulasmisti

cok mutluyum rabbim insallah Bu sefer sag salim Kucagima almayi nasip eder
Onceden bir dusugum oldu busefer rabbim korur insallah ..

Son düzenleme:
inş. Allahım kucağına almayı nasip eder ve banada nasip eder inş. arkadaşım çok sevindim senn adına inş. bende tadarım o duyguyu....dua et benm için hamile kadının duası kabul olurmuş:) öle derler

inş. Allahım kucağına almayı nasip eder ve banada nasip eder inş. arkadaşım çok sevindim senn adına inş. bende tadarım o duyguyu....dua et benm için hamile kadının duası kabul olurmuş:) öle derler

Insallah rabbim hayirlisini nasip eder canim benim.. Dedim ya 1 dusugum oldu allahtan hayirlisini iste canim cok kotu birsey kimseye yasatmasin allahim..
sana kisa zamanda verir insallah nezamandir evlisin ve korunmuyorsunuz

tebrik ederim
Allah tamamini erdirsin saglikla gelsin bebegin

1 buçuk yıldır evliyiz 1 senedir korunmuyoruz ama hala bebek hiç olmadı doktorlar artık devreye girecekler bakalım neden olmuyo senn ne kadar zamanda kaldı bebek

1 buçuk yıldır evliyiz 1 senedir korunmuyoruz ama hala bebek hiç olmadı doktorlar artık devreye girecekler bakalım neden olmuyo senn ne kadar zamanda kaldı bebek

Ben 2 senelik evliligimden sonra hamile kaldım su anda 30 haftalıgım , Insallah Allah sanada nasip eder en kısa zamanda

tebrikler Tkale

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

bizim listeye ekledim seni
burdan da havai fişeğini patlatıyorum arkadaşım

hayirli olsun,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ....

canim rabbim hayirlisini versin,bende senin gibiydim evlendigimden bu yana hic korunmadik...

simdi 1.5 aylik bir kizim var...

rabbim herkese bu guzelim duyguyu yasatir ins...

zamani gelince o gelir canim,sikma canini...

tebrik ederim
Allah tamamini erdirsin saglikla gelsin bebegin

Amin canim sagol darisi isteyen herkese insallah

11 aydir evliyiz 10 aydir korunmuyoruz ikinci hamile kalisim..biri dustu iste insallah bu sefer gelir bebisim..
tebrikler Tkale

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

bizim listeye ekledim seni
burdan da havai fişeğini patlatıyorum arkadaşım

Cok mutlu oldum mesajin cok mutlu etti beni.. Rabbim insallah kucagima verir bu sefer korkuyu icimden atamiyorum valla..

Ben 2 senelik evliligimden sonra hamile kaldım su anda 30 haftalıgım , Insallah Allah sanada nasip eder en kısa zamanda

peki doktor bi sebep söledimi 2 yıl içinde olmamasının inş. canım en kısa zamanda Allahım haıyırlı kılar bana evladı....

Allahım inş. hayırlısıyla verir sıkmamaya çalışıom işte kendimi ama azıcık sıkılıyom işte napalım herşeyi olsun bitsine getirmei seviyoz acele ediyoz

tbrk ederm sizi inş.sağsalim kucağınıza alırsınız benmde 1 düşüüm oldu 7 ay önce.geçen gunde idrar testi yapmıştm silik çıkmıştı emn olamadım kan testi yaptırdım birazdan sonuç almaya gideceğim.inş.hayırlı haberle gelirim sizin gibi.sizin adınıza çok sevndm tekrar tebrikler

Buyuk ihtimalle hamilesindir cnm insallah. Sonucu bana yaz merak ederim

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..Darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.....

peki doktor bi sebep söledimi 2 yıl içinde olmamasının inş. canım en kısa zamanda Allahım haıyırlı kılar bana evladı....

olmaması iicn bi sebep yok dedi hep ,eşim sperm testi falanda yaptırdı...Yani degerler cok yuksek oranda degildi ama alt sınırdada degildi .Eşim iicnde bu test sonucuna gore cocugunuzun olmama ihtimali yok denildi... birkac doktor tarafından nedeni acıklanamasada bu tarz sıkıntı olabiliyormus denildi.Ben her ay nerdeyse hep diken ustundeydim , ha oldu ha olucak diye....acıkcası pes edip unuttugumda oldu :) belki sende oyle yapmalısın :) Insallah Rabbim sana hamile kalmayı banada saglıklı bi sekilde bebegimi kucagıma almayı nasip eder .

Tebrik ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bebişini korusun

selam arkadaslar bende HAMISSSSSSIMMMMMMMMMMMMMM daha dun ögrendim suannnnnnnn bebisimmmm 2 mm
daha kucuukkkmussss COOOk HEYCANLIIIIIIYMMMMMMMMMMM Allahim bu gzl duyguuyu her anne olmak isteyen adaylrina tatirsinnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..Darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.....

Tebrik ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bebişini korusun

Amin kizlar rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Tebrikederim cnm.. Insallah sag salim kucagimiza aliriz

tebrikler canım

Sagol cnm

Tekrarrr rekrar hayırlı olsun canım...inş hayırlısıyla kucagına alırsın
ben de test yaptım bugün silik çıktı daha adetime 1 hafta var..inanamıyorum ama aslında coook şaşkınım..
sen erken mi öğrendin?dra adetin kaç gün gecikince gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…