Evettt hamileyim heyecan korku hepsi varr

ayyy inan senin kadar bende sevndim vede duygulandım..inşallahh benmde bi bebeğim olur inş...tüm istiyenlerin...

sagol canim aminnnn sabah aksam dua ediyorum sag salim kucagima almak icin..
ben adetime 3 gun kala test yapmaya basladim ilki cok silikti golge gibi, ikinci gun daha pembeydi ve digital test yaptim hamile cikti, ucuncu gun yaptim daha belirgin bir cizgi cikti ve o gun kan verdim.. hamile ciktim.. ama degerlerim cok dusuktu doktor yeni bir gebelik olusmus daha dedi suan hersey yolunda gidiyor gibi 1-2 haftaya kan testini tekrarlicaz..
insallah sende hamilesindir icimden bir ses oyle diyor.. mutlaka haber et banada

ayyy inan senin kadar bende sevndim vede duygulandım..inşallahh benmde bi bebeğim olur inş...tüm istiyenlerin...

sagol canim rabbim tum isteyenlere verir insallah

ttkale çok sevindimmm....rabbim hayırlsıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...gönlünü ferah tut...güzel şeyler düşün...güzel olsun inş.

Canııım merhaba,
ben 1 hafta erken test yaptım silikti yaa,
bu sabah yine yaptım iyice belirgindi...
çok mutluyum ve ayy heyecanlıyız..
Hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi...
Kan testini bu haftanın sonuna doğru gideyim diyorum

kızlar hepinizinki haırlı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.
ben normalde 24 günde bir adet görürdüm 23 olurdu 25 olurdu ama hiçbir zaman daha fazlası olmazdı.şimdi tam 30 gündür adet olmadım.içim bir tuhaf.salı gününe kadar bekleyip sonra test yaptıracam.(kan tahlili) umarım hepimiz için hayırlısı olur...sizde tarfsiz duygular da mısınız? :)

hadi hakkimizda hayirlisi kizlar..
haftaya kan testini tekrarlicaz insallah sorunsuzdur kizlar.. icimde sevincle bir korkuda var.. halen inanamiyorum durup dusunuyormuyum gercekten bu sefer benimlemi bebisim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…