Canım sana ider mobilyayı tavsiye edebilirim.Fiyatları hem çok uygun hemde şık mobilyalar var.Ben koltuk ve tv ünitesi aldım yeni çok güzel.kısmet olursa yatak odamıda oradan almayı düşünüyorum.
ben yatak odamı evgörden aldım 2ay önce kullanıyorum şimdilik memnunum ama ucuz olanlarıda var pahalı olanlarıda var 3500 tl ye aldım ben.zaten kendileri üretmiyor bir çoğunu inegölde dekor art diye bi firma üretiyor.ama 3500 evgöre vermektense istikbal bellona derim ben.bellona ve istikbalde fazla beyazlı mobilya seçeneği olmadığı için evgörden aldım memnunumkızlar daha önce açıldı mı bilmiyorum bu evgör mobilyanın fiyatları çok uygun ama kalitesi nasıl acaba? kullanan var mı acaba.. tüm ev eşyalarımı yeniden alıcam yaza istanbula gitmeyi düşünüyorum kaliteliyse yaza kadar bekleyip bakacam yazın alacam.
bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen kızlarvereliniortak
ben yatak odamı evgörden aldım 2ay önce kullanıyorum şimdilik memnunum ama ucuz olanlarıda var pahalı olanlarıda var 3500 tl ye aldım ben.zaten kendileri üretmiyor bir çoğunu inegölde dekor art diye bi firma üretiyor.ama 3500 evgöre vermektense istikbal bellona derim ben.bellona ve istikbalde fazla beyazlı mobilya seçeneği olmadığı için evgörden aldım memnunum
Canım sana ider mobilyayı tavsiye edebilirim.Fiyatları hem çok uygun hemde şık mobilyalar var.Ben koltuk ve tv ünitesi aldım yeni çok güzel.kısmet olursa yatak odamıda oradan almayı düşünüyorum.
kızlar ben gecen sene evgörden ünite ve yemek masası aldım tam gününde geldi çokta memnunum bu sende yatak odası ve koltuk takımı almayı düşündüm hatta herşey oldu ödeme planı tüm belgeler onaylandı bugün teslimat günüydü aradım ve bana iptal edildi dediler kapora bile verdim.
kefil istediler ee iyide hani kefilsizdi 36 istedim kabul etmediler halbuki 36 aya kadar senet imkanı var 18 ay olsun dediler onuda kabul ettim kefilinde belgelerini gönderdim bakalım halen onay bekliyorum.
tamam eğer olmazsa istemiyorum dedim sistem onaylamadı sizin iptal etme hakkınız yok dedi bu nasıl iştir anlamadım.
şimdi ayın 13ü ilk senet günüm eşyalar o güne kadar gelmezse ben para yatırmam başıma bela olmaz dimi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?