evhamlı ev sahibi

tencerekapakmisali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.784
3.124
248
ayy bunu anlatmazsam sinirimden çatlarım herhalde :47:
biraz karışık olabilir,anlatımım için şimdiden özür diliyorum hepinizden :17:

bizim alt katımızda ev sahibimiz oturuyor.bugün sabahtan kapıyı pencereyi açık bıraktım,asılı çamaşırlar vardı kurusun diye.tam cuma vakti bir yağmur başladı ki,bardaktan boşanırcasına yağıyordu mübarek.aklıma tabii ki hemen ev geldi ama o an için çıkamazdım işyerinden,ve ben gidene kadar olan olurdu zaten.o yüzden elim kolum bağlı oturdum.aradan yarım saat geçti eşim aradı,ev sahibi onu aramış evi su bastı galiba aşağıya su akıyormuş demiş.benim çalıştığım yer eşime göre daha yakın olduğu için izin aldım eve gittim ama gidene kadar hop oturup hop kalktım.neyse ben eve geldim,ev sahibi de işyerinden atlamış gelmiş(artık karısı nasıl anlattıysa)
neyse onların bulunduğu kata geldik ben yukarı doğru devam edecektim ki,baktım o da hızlanıyor.müsaade ederseniz ben bir bakayım,problem olursa çağırırım sizi dedim. yukarı çıktım kapıyı açtım 2 dk sonra evin hanımın kapıda beliriverdi.tabi ben o arada içeriyi gördüm içim rahatladı,kadına buyrun bakın çok ciddi birşey yok dedim.kadın baktı aa nerden geliyor o zaman su dedi,dedim girin görün.girdi o da baktı.çoookk az bir su bizim aramızda ahşap bir bağlantı noktası var oraya kadar sızmış oradanda aşağıya inmiş.neyse kadın çıktı balkona olukları falan kontrol etti,kusura bakmayın dedi tam çıkarken merdivenin yarısında eşi beliriverdi.durumu ona da anlattık(adam buarada bi yandan dinliyor bir yandan içeri doğru bakmaya çalışıyor:20:)
bunlar indiler aşağıya,ben ıslak yerleri sildim,işe gitmek için merdivenleri inmeye başladım ki adam kapısında beliriverdi.siz evi biraz toplasanızda birde ben baksam,hala akıyor,isterseniz bakın dedi.bende nasıl bir akıntı çok merak ettim içeri bir girdim ki bağlantı noktasının sadece bir yerinden sanki terlemiş gibi su damlıyor.Ben ordayken bir damla bile yere düşmedi düşünün. adama anlattım birikenler damlıyordur birazdan bişey kalmaz,inanın vaktim yok işe gitmem gerekiyor zaten apar topar çıktım dedim.adam yok ahşap bağlantı kabarırsa nolur,o zaman mesuliyet kabul etmem falan dedi.bende kabarırsa ben yaptırırım emin olun dedim.tam çıkarken kadın bidaha bakabilir miyim eve dedi..buyrun bakın dedim eve girdik tekrardan,kadın baktı falan.bende dedim ki bakın eşiniz evhamlı farkındayım ama benim eşim de takıntılıdır,rica ediyorum eşiniz eşim yokken eve girmeye kalkmasın.zaten görüyorsunuz her yer çamaşır gerek yok böyle birşeye dedim.kadın kafa salladı sadece..

ayy normal mi bu tavırları sizce,ben zaten farkli sebeplerden dolayı evden soğumuştum şimdi iyice nefret ettim yani :41::41:

Ev sahipleri sonuçta maddi anlamda zarara uğramak istememeleri normal. Ancak bu kadar üstelemeleri abartı. Karakter meselesi yapacak bir şey yok.

Ev sahipleri sonuçta maddi anlamda zarara uğramak istememeleri normal. Ancak bu kadar üstelemeleri abartı. Karakter meselesi yapacak bir şey yok.

ay karakterde bir yere kadar yani.:19: adam birkere daha aynısını yapmıştı,ben kapıdan girer girmez peşime geldi..tamam çok merak ediyorsan girsin karın baksın senin yerine,senin işin ne yani evde :47:

bizim alt katımızda ev sahibimiz oturuyor.bugün sabahtan kapıyı pencereyi açık bıraktım,asılı çamaşırlar vardı kurusun diye.tam cuma vakti bir yağmur başladı ki,bardaktan boşanırcasına yağıyordu mübarek.aklıma tabii ki hemen ev geldi ama o an için çıkamazdım işyerinden,ve ben gidene kadar olan olurdu zaten.o yüzden elim kolum bağlı oturdum.aradan yarım saat geçti eşim aradı,ev sahibi onu aramış evi su bastı galiba aşağıya su akıyormuş demiş.benim çalıştığım yer eşime göre daha yakın olduğu için izin aldım eve gittim ama gidene kadar hop oturup hop kalktım.neyse ben eve geldim,ev sahibi de işyerinden atlamış gelmiş(artık karısı nasıl anlattıysa)
neyse onların bulunduğu kata geldik ben yukarı doğru devam edecektim ki,baktım o da hızlanıyor.müsaade ederseniz ben bir bakayım,problem olursa çağırırım sizi dedim. yukarı çıktım kapıyı açtım 2 dk sonra evin hanımın kapıda beliriverdi.tabi ben o arada içeriyi gördüm içim rahatladı,kadına buyrun bakın çok ciddi birşey yok dedim.kadın baktı aa nerden geliyor o zaman su dedi,dedim girin görün.girdi o da baktı.çoookk az bir su bizim aramızda ahşap bir bağlantı noktası var oraya kadar sızmış oradanda aşağıya inmiş.neyse kadın çıktı balkona olukları falan kontrol etti,kusura bakmayın dedi tam çıkarken merdivenin yarısında eşi beliriverdi.durumu ona da anlattık(adam buarada bi yandan dinliyor bir yandan içeri doğru bakmaya çalışıyor:20:)
bunlar indiler aşağıya,ben ıslak yerleri sildim,işe gitmek için merdivenleri inmeye başladım ki adam kapısında beliriverdi.siz evi biraz toplasanızda birde ben baksam,hala akıyor,isterseniz bakın dedi.bende nasıl bir akıntı çok merak ettim içeri bir girdim ki bağlantı noktasının sadece bir yerinden sanki terlemiş gibi su damlıyor.Ben ordayken bir damla bile yere düşmedi düşünün. adama anlattım birikenler damlıyordur birazdan bişey kalmaz,inanın vaktim yok işe gitmem gerekiyor zaten apar topar çıktım dedim.adam yok ahşap bağlantı kabarırsa nolur,o zaman mesuliyet kabul etmem falan dedi.bende kabarırsa ben yaptırırım emin olun dedim.tam çıkarken kadın bidaha bakabilir miyim eve dedi..buyrun bakın dedim eve girdik tekrardan,kadın baktı falan.bende dedim ki bakın eşiniz evhamlı farkındayım ama benim eşim de takıntılıdır,rica ediyorum eşiniz eşim yokken eve girmeye kalkmasın.zaten görüyorsunuz her yer çamaşır gerek yok böyle birşeye dedim.kadın kafa salladı sadece..

ayy normal mi bu tavırları sizce,ben zaten farkli sebeplerden dolayı evden soğumuştum şimdi iyice nefret ettim yani :41::41:

kiracı ev sahibi anlaşmazlıklarının basitlerinden bence
ooooo
neler var neler
bence taşınıyım ediyim diye düşünme
gelen gideni aratır
:34::34:

Hiç normal değil, benim evsahibim daha 1 kere bile gelmedi evime.

kendi evi sonucta, kafasina gore cani istediği zaman girmiyor. malini kontrol etmek icin girmek istiyor. maddi zarara ugramayi kim ister? siz bi sey olursa kendinizin odeyeceginizden eminsinizdir belki ama ev sahibinden emin olmasi beklenemez. her kiraci her zarari karsilamiyor maalesef. en ufak zararla atlatmak istiyorlar belli ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir kere çıkmasına bir şey demem de ısrarla ikinciye çıkmak istemeleri gereksiz evhamlarından ya da sinsice meraklarından bilemem..fakat eşin yokken kocasının girmek istemesi edep ahlak kurallarına uymaz hele ki eşim bu konularda hassas dediğin halde ısrar ediyorlarsa..bilemem insanın başını beleye sokan tipler ..uzak dururum..ki ben bekarken dahi benim müsadem olmadan ev sahibim evime giremezdi ,çıkana kadar da girmedi zaten.

Evde erkek yokken baska bir erkegin eve girmesi dogru degil mal sahibi bile olsa edi girmis bakmis zaten yetmemis ikinciye bakmis aksam esiniz konussun buyursun gelsin baksin ama ben yokken kesinlikle evime girmeyin diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kiracı ev sahibi anlaşmazlıklarının basitlerinden bence
ooooo
neler var neler
bence taşınıyım ediyim diye düşünme
gelen gideni aratır
:34::34:

yok evin tek problemi bu değil zaten.gümüş böceği denilen böcekten çıkıyor,ilaçlattık bi sefer 2-3 ay rahat ettik yine başladılar.çatı katı olduğu için çok sıcak oluyor.sonra evsahibi yapı olarak sinirli biraz her akşam onun bağırmalarını dinliyoruz yukardan. :20:
dün akşam misafirimiz vardı onlarda evde yoktu zaten bayram dönüşü eşim konuşacak,ağustos kirasını yarım verecek,ağustos ortasına kadar ev bulabilirsek çıkıcaz inşallah:32::32:

Sanki kendim yazmışım da okuyormuşum gibi hissettim.Bizim ev sahiplerimiz de aynı.Evin içine girmek için bin bir türlü bahaneler.Gelen faturayı eliyle getiriyorlar ki evi gorebilsinler.Yeni evliyiz her yerde fotograflarimiz var.Gunahmis,ya biri gelirse ne buyuk gunah yazilirmis bana,gelir bakar, perdeler olmamış der,bu koltuk burda olmamis der, yerini degistirmeye calisir.Sinirlerimi tavan yaptiran lafina gelirsek,bizim duvarlar ses geciriyor,bir is yaparken ses çıkarmayin,bağırıp cagirmayin dedi.Ya sabır dedim kendi kendime... Daha neler neler...En son dedim ki senin istediğin gibi yasayalim bu evde dersen alma kirayı :) O günden beri seyrek gelir oldu.Simdi ev ariyoruz zaten... :)

Son düzenleme:
inşallah kendi eviniz olur da kurtulursunuz ev sahiplerinden çünkü eşiniz böyle biriyse çok zor evlerde böyle sorunlar olur ve bu son olmayacak.Bir de düşünsenize evi gerçekten su bastığını o zaman sadece ev sahibi değil,tesisatçısı,ustası daha bir sürü adam giricekti evinize... bir daha böyle bi durumda o kadar hassassa eşinizi yollayın eve çünkü ev sahibin de merak etmek hakkı.

Ben de gıcık oluyorum bu tarz insanlara...
Biz de bir eve taşınmıştık dolayısı ile eve yerleşmeden temizlenir. Evin pencereleri örümcek ağı içindeydi su tutmak istedim bana bir çıkıştılar.. Neymiş evendim pencere yıkanmazmış. Bunların memlekete hiç yağmur yağmıyor sanırsam :95: Bir gün de mutfağıma girip ana borudan dışarıya doğru su aldılar. Tertemiz mutfağım harfiyat için de kaldı ne temizlediler ne yardım ettiler hadi canım kolay gelsin değip defoldular :57:

Eşyalarım inmemiş olsa o an da vazgeçecektim ama inmişti.
Hemen 1 ay sonra yeni ev buldum da kurtuldum gudubetsizlerden

evettt nihayet bu evden de ev sahibinden de kurtulduk:32::32:
çok şükür herşey çok hızlı gelişti,bizim tuttuğumuz ama ev sahibinin son anda evini vermekten vazgeçtiği bir ev vardı.eşim bayramın 3.günü ev sahibini bayramlaşmak için aradı,az çok durumları anlatmış ve adam bize evi vermiş..:8::8: memleketten dün sabah döndük,görümcelerim yeni eve temizliğe girdiler bende eşimle eski eve gittim.toplamda 3 saat gibi kısa bir sürede evi toplayıp malum evhamlı beyefendiye teslim ettik..:41::41:şükür ki evi toplarken falan hiç gelmedi,eşimin başı belaya girecek diye çok korktum ama hiçbirşey olmadı..1000 lira depozitomuz vardı 500'ünü yakmış.neymiş böcekler eve bizim eşyamızla gelmişmiş.eşimde sen bilirsin benim vicdanım çok rahat ben 500 lirayla olmam,kesersen kes ama ben hakkımı helal etmiyorum demiş.
Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin,:16:gerçekten herşeyin bir vakti zamanı varmış öğrendim :31:

Back
X