- 16 Haziran 2011
- 15.923
- 69.199
- 798
Cok insaflı olduğunuzu düşünüyorumbende ayrılsam falan böyle insaflı düşümem ya çünkü çocuğumdan mal kaçıran bir baba var. Biz kadınlar olarak hep aman babasıyla görüşsun bağını koparmayalim diye düşünüyoruz adamlar ben bu kadına nasıl mal bırakmam diye düşünüyor .
Adam hayatta. Ortada gerçekten kaçırılan bir mal var mı yok mu belirsiz ; ki aynı üyeyse adam evin tamamını kardeşine satmış ve kalan hakkı varsa da nakit olarak almış olabilir. Hatta bunları o konuda da sormuştum üyeye , sonra malum üye diye banlandı , soruların yanıtını bilmiyoruz.
Bu üyenin açtığı ilk konu oğluyla ilgili. Ancak baba tarafıyla görüştürmeyle alakalı bir durum yok konusunda.
Bir oğlum var.Babası var da yok çok ilgili değildir.Yalnız büyütüyorum.Benim ailemden çok akrabam yok.Oğlumun babası tarafından da kimseyle görüşmüyorum doğal olarak.Canımı sıkan konu oğlumun önünde model alabileceği bir erkek olmaması.Kimlik karmaşası yaşar diye korkuyorum.Ben makyaj yaparken gelip beni taklit ediyor.Ayakkabılarımı giyiyor.Sözlü olarak uyarıyorum tabi ama ne kadar etkili olur ki.Tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum.Ne yapmalıyım.Aranızda paikolog var mı? Bazen keşke boşanmasaydım diyorum en azından baba modeli ki olurdu ama boşanmayı isteyen ben değildim.zaten oğlum küçüktü boşandığımızda.ne yapacağım bana bir akıl verin lütfen.
İnanın o zaman daha iyi olacaktı gibi geliyor.En azından öldü yani yapacak bişey yok.Ama böyle varken yokluk yaşaması oğlumun çok zoruma gidiyor.