- 11 Aralık 2018
- 41.457
- 257.712
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendim için istemiyorum arkadaşım çocuğum için diyorum.
Çocuk 4 yaşındaymış.Adam hayatta , Allah sağlıklı , uzun ömür versin. Yaşayan kişinin mirası olmaz. Baba oğul neden görüşmüyor , bu daha önemli.
Bu takma isimle yeni üyesiniz ancak bu konu bir başka üyenin açtığı konunun hemen hemen aynısı.
Kim?Adam hayatta , Allah sağlıklı , uzun ömür versin. Yaşayan kişinin mirası olmaz. Baba oğul neden görüşmüyor , bu daha önemli.
Bu takma isimle yeni üyesiniz ancak bu konu bir başka üyenin açtığı konunun hemen hemen aynısı.
Bedeviye benzemiyor yazım tarzı sanki.Bahtsız bedevi?
Mesajlarını okuyunca olabilir dedim.
O da eski eşinin evine, arabasında takmıştı.
İkinci evliliğiydi adamın.
Olabülür.![]()
He bedevicim aynen, abisinin insafına kaldınız. Zaten sen ve çocuğun alma diye yapmıştı bu işi o kurt bakışlın.biz evlenmeden hemen önce ev almıştı.ilk eşinden boşandığında eski evini satmış yarısını almış üstüne de para ekleyip yeni ev almış.onu da venle evlenmeden heöen önce abisinin üstüne yapmış.ben evlendikten sonra öğrenmiştim.sonrasında evi üstüne almasını talep etmiştim.sana bişey olsa biz çocukla ortada kalırız ya abin çıkın derse vs demiştim.benim ailem iyi sen kötü kalplisin fesatsın bana bişey olsa da san açık demez kimse vs demişti.neyse biz boşandık.tahmin ediyorum ki o ev hala abisinin üstüne.şimdi ona bişey olsa yasal olarak benim çocuğum herhangi bir talepte bulunabilir mi?yoksa abisinin insafına mı kaldık? abisinin de 2 tane çocuğu var.
Bedevi mi la cidden?He bedevicim aynen, abisinin insafına kaldınız. Zaten sen ve çocuğun alma diye yapmıştı bu işi o kurt bakışlın.
Bu yorumda yanlış hiçbir şey yok, niye beğenmedim atıyorsunuz ki?Evin ustünde zaten bi hakkınız yok boşa uğraşmayın cocuğuna birşey verirsede babası verir yapacak birşey yok
Hemen kendini ele vermek istemiyordur belki, konuyu, mesajlarını ikinci kez okuyunca bedevi kokusu aldım ben.Bedeviye benzemiyor yazım tarzı sanki.
Hemen sihirli kureme bakıyorum.peki sizce abisi verir mi evi exe bişey olsa? veya abisi önce ölse çocuklarına kalsa evi iki çocuğu oğluma verir mi evi?
Çocuk 4 yaşındaymış.
Tamda yazıyordum herkese beğenmedim atiyor kafada sorun var galiba hakkı olmayan mirasın peşine düşmüşBu yorumda yanlış hiçbir şey yok, niye beğenmedim atıyorsunuz ki?
Gerçekler ortada. Eğer gerçekten dediğiniz gibi evlenmeden hemen önce evi abisinin üzerine yaptıysa kendi çocuğunu bile düşünmeyecek kadar kötü bir adam var ortada ve bu kişiyi eş olarak siz seçmişsiniz.
Ya cidden kendini gelistirdi azcık, geçenlerde ben de bir kere yedim feykini o kadar tanımama rağmenBedevi mi la cidden?![]()
Artık inkar da ediyor o değilim diyorHemen kendini ele vermek istemiyordur belki, konuyu, mesajlarını ikinci kez okuyunca bedevi kokusu aldım ben.![]()
Bu yorumda yanlış hiçbir şey yok, niye beğenmedim atıyorsunuz ki?
Gerçekler ortada. Eğer gerçekten dediğiniz gibi evlenmeden hemen önce evi abisinin üzerine yaptıysa kendi çocuğunu bile düşünmeyecek kadar kötü bir adam var ortada ve bu kişiyi eş olarak siz seçmişsiniz.
İlk sayfadan kim olduğunun anlaşılmasından, yeni üyelik almaktan yorulduysa demek.Artık inkar da ediyor o değilim diyortarz değiştirdi.
Ama anlaşılıyorİlk sayfadan kim olduğunun anlaşılmasından, yeni üyelik almaktan yorulduysa demek.
tanıdık mı bu üye?Ama anlaşılıyor![]()