- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Pink_Women
-
400000 tlye ev bulamamak istanbulda ..?bence siz luks bi yerde ev aradiginiz icin bulamamissinizdir yanibiz de ilk evimizi o şekilde aldık,kredi falaln yoktu o zamanlar.üstelik,verenler dolar veya altın olarak vermişlerdi.bir şekilde ödendi bitti.yakınlardan almanın iyi yönü,banka gibi sıkıştırmıyorlar,birkaç ay opsiyon tanıyorlar.nihayetinde dolar veya altın olarak verdikleri için,onlarında paraları değer kaybetmiyor.
konu sahibi,evinizi seviyorsanız ve bu evde uzun yıllar otururum diyorsanız ben ce alın kaçırmayın.bakın biz istanbulda oğluma ve gelinime,400000 tl ye adam gibi bir ev bulamadık.135000 çok iyi bir fiyat.
Hiç birine o kadar para çekmedimÇünkü herkes uzun vadede kredi çekiyor, bitiş zamanını göremedik daha kimsenin...
Kendi anne ve babanızın dışındakileri bir daha düşünün derim ben. Ben onların dışında kimseye fazla güvenmem mesela...
Ama kredi olayına çok da soğuk bakmayın. Millet eşya düzmeye, düğüne vs. bile 50-60 bin kredi çekiyor. Sonuçta siz ev alacaksınız, bu çok ciddi ve elzem birşey.
Gelirinize güveniyorsanız, annenizden gelecek para+sizin altınlarınız+kredi düşünebilirsiniz...
Alın.derim bende doğrusu alınmış alınmıştır her zaman hem teklif edenler de olmuş onlara ödersiniz birer birer bi evin olcak başını sokcak birde özlü sözle tamamlayim fikrimi ev parası bitmiş kira parası bitmemiş
Doğru diyorsunuzBen olsam ne borca girerim ne de krediye..elinizde hazir birikmis paraniz var ne guzel borcunuzda yok elinizden geldigince biriktirirsiniz ve borca girmeden ya da cok az bi borcla ev alirsiniz bu kadar aceleci davranmayin derim..
Aslında bizde bir kaç yıla buradan gideceğizHep lojmanlarda kaldigimiz icin hep tayin gordugumuz icin bizim hic evimiz olmayacak gibi;(
Valla canim 3senelik evliyim 4 kere tasindik dogu bati batiDoğru diyorsunuz
Biz sırf evden taşınmamak için bunca sıkıntıyı çekiyoruz
5 ay olmuştu daha taşınalı
Ben olsam ne borca girerim ne de krediye..elinizde hazir birikmis paraniz var ne guzel borcunuzda yok elinizden geldigince biriktirirsiniz ve borca girmeden ya da cok az bi borcla ev alirsiniz bu kadar aceleci davranmayin derim..
Canim orda gidecekseniz almayin oturmayacaginiz evi almak mantikli degilki..bende memlekette cok uygun fiyatlarda cok guzel evler vardi cok zorladilar alin diye 1.si biz zaten borcluyuzAslında bizde bir kaç yıla buradan gideceğiz
Dogrudur ama dusuncem size gore yanlis ama bana gore cok dogru ..çok yanlış bir düşünce. bizim 4 sene önce 80 bin gibi bir paramız vardı. 140 binlik evi aynı bu şekilde düşünerek kacirmıştık. Şimdi 160 binimiz var. kaçırdığımız ev 370 bin.Artık bizim için hayal.Bence borç verecek kimseniz varsa mutlaka alın.
biz de ilk evimizi o şekilde aldık,kredi falaln yoktu o zamanlar.üstelik,verenler dolar veya altın olarak vermişlerdi.bir şekilde ödendi bitti.yakınlardan almanın iyi yönü,banka gibi sıkıştırmıyorlar,birkaç ay opsiyon tanıyorlar.nihayetinde dolar veya altın olarak verdikleri için,onlarında paraları değer kaybetmiyor.
konu sahibi,evinizi seviyorsanız ve bu evde uzun yıllar otururum diyorsanız ben ce alın kaçırmayın.bakın biz istanbulda oğluma ve gelinime,400000 tl ye adam gibi bir ev bulamadık.135000 çok iyi bir fiyat.
alın bence geçiminizi aşırı derecede etkilemiyecekse kesinikle 70 mil.kredi kaçırmayın derimİnanın biz evi almayacaktık insanlar
Biz borç veririz
O evi alın diyorlar
olsun yatırım olmuş olur... krediyi bir sorun bankalara isterseniz fiyat 135e düşmüş, bikaç yılda borcu öder ev sahibi olarak ayrılırsınız ordan. satar gittiğiniz yerde üstünü tamamlayıp daha güzelini alırsınız. fiyat düşünce ben de krediye sıcak baktımAslında bizde bir kaç yıla buradan gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?