- Konu Sahibi missplayful
Ya bak sen bile ne cok sey yapmissin!!! Burda sabahin 5 i kizlar ben artik yeni uyanmis olacagim siz aksam yemegine oturmusken... ins kalkinca bende kendimi zorlayip yapabilirim.Bu aksam yaptiklarimi yazayim bari buraya motivasyon olur..
En başta şunu belirteyim. Sabahın 5' ine kadar her zaman oturursan iş yapacak ne halin olur nede zamanın.
Önce uyku düzenini oturt. Sabahları erken kalk. Kafein al yada enerji içeçeği iç.
Pazartesileri temizliğe ayır. Haftada bir kere temizlik yapsan bile şu durumdan daha iyidir.
Kirlileri çamaşır sepetine atmayı alışkanlık edin. Haftada bir makineni çalıştır. Ertesi gün ütü yap. Öyle iç çamaşırı, çarşaf, çorap v.s. ütüleme.
Bulaşık makinen varsa kirlileri içine koy. Yoksa kendine bir leğen bul içine su doldur onun içine at. Her akşam 30 dak bulaşıkları yıkarsın.
Yemek yapmayı biliyormuşsun ne güzel işte. Bir gün öğleden sonra 3 çeşit yemek yap. Deepfreeze at. Dönüşümlü ısıtın yiyin.
Pazar günü zorla eşine arabasını yıkat, temizlet. Bir torba olsun arabada, içine çöplerini atsın.
Haftanın bir kaç günü çalışıyorsun sonuçta. Bunları rahatlıkla yapabilirsin. Hem iş yapmayınca ne yapıyorsun?? Tv karşısında mı oturuyorsun? Bütün gün dışarda mı geziyorsun?
Unutma yuvayı dişi kuş yapar. Eşinin müsama göstermesi seninde böyle devam etmen için bahane değil. Zaten buraya sorununu belirtmen bile senin istekli olduğun anlamına geliyor bence.
İlerde bebeğiniz olunca ne yapacaksınız?
Ben senin yerinde olsam evimi bir güzel derler toplar, üstüne birde fotoğraflayıp evim evim güzel evim köşesine koyardım.