- Konu Sahibi canimailem
-
valla iyi cesaret peş peşe 3 çocukMerhaba, 5 ve 3 yaşlarında iki çocuğum var 5 aylık hamileyim. Bu ay işe başladım. Evimiz büyük çocuklar hareketli ve ben artık işlere yetişemiyorum. Doğacak çocuğuma bakmak için birilerini arıyordum ve ev işlerine yardımcı olsun diye. Ben doğum yapana kadar günde 3 saat gelip evi temizleyip toplayacak, bazen yemek yapacak, bazen ütü vs. Ama günde 3 saat o saate kadar ne yetişiyorsa. Bulduk da bir bayan. Ama ben daha önce kimseyle bu şekilde çalışmadım. Evi akşamdan toplamamak için kendimi zor tuttum. Utanıyorum dağınık bırakmaya. Evimi birinin öyle görmesine. İş söylemeye çekiniyorum liste bırakıyorum zaten ben evde yokken geliyor. Doğum yaptığımda ben de evde olacağım o zaman ne yapacağımı çok merak ediyorum. Geçer mi dersiniz??
Merhaba, 5 ve 3 yaşlarında iki çocuğum var 5 aylık hamileyim. Bu ay işe başladım. Evimiz büyük çocuklar hareketli ve ben artık işlere yetişemiyorum. Doğacak çocuğuma bakmak için birilerini arıyordum ve ev işlerine yardımcı olsun diye. Ben doğum yapana kadar günde 3 saat gelip evi temizleyip toplayacak, bazen yemek yapacak, bazen ütü vs. Ama günde 3 saat o saate kadar ne yetişiyorsa. Bulduk da bir bayan. Ama ben daha önce kimseyle bu şekilde çalışmadım. Evi akşamdan toplamamak için kendimi zor tuttum. Utanıyorum dağınık bırakmaya. Evimi birinin öyle görmesine. İş söylemeye çekiniyorum liste bırakıyorum zaten ben evde yokken geliyor. Doğum yaptığımda ben de evde olacağım o zaman ne yapacağımı çok merak ediyorum. Geçer mi dersiniz??
Benim de temizlikçi değiştirirken 2 haftadır temizlenmemiş evi yeni temizlikçiden 3 gün önce kadın beni pis bilmesin diye temizlememe benziyor.: ))Bu durum benim epilasyona gitmeden önce bu halde nasıl giderim deyip agdayı kendim yapmama benziyor.
Bende dışarı yemeğe çıktığımda bir bulaşıkları yıkamadığım kalıyor :)hahaha ben kaldigim otelden ayrilirken..yataklari toplayip ortaligi silmis insanim...ne desem bilemedimki
taş çatlasın 2 hafta sonra alışırsınız konu sahibi kasmayın kendinizi..3. çocuğunuz hayırlı mübarek olsun darısı benim ilkime olursa duanızı esirgemeyin..
Çekindiğini bence belli etme. Eğer uyanık bir kadınsa bunu kullanır ya da ağırdan alır.Merhaba, 5 ve 3 yaşlarında iki çocuğum var 5 aylık hamileyim. Bu ay işe başladım. Evimiz büyük çocuklar hareketli ve ben artık işlere yetişemiyorum. Doğacak çocuğuma bakmak için birilerini arıyordum ve ev işlerine yardımcı olsun diye. Ben doğum yapana kadar günde 3 saat gelip evi temizleyip toplayacak, bazen yemek yapacak, bazen ütü vs. Ama günde 3 saat o saate kadar ne yetişiyorsa. Bulduk da bir bayan. Ama ben daha önce kimseyle bu şekilde çalışmadım. Evi akşamdan toplamamak için kendimi zor tuttum. Utanıyorum dağınık bırakmaya. Evimi birinin öyle görmesine. İş söylemeye çekiniyorum liste bırakıyorum zaten ben evde yokken geliyor. Doğum yaptığımda ben de evde olacağım o zaman ne yapacağımı çok merak ediyorum. Geçer mi dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?