- Konu Sahibi canimailem
-
Çekindiğini bence belli etme. Eğer uyanık bir kadınsa bunu kullanır ya da ağırdan alır.
Tanıdığım temizlikçinin haddi hesabı yok bazıları gerçekten çok pişkin oluyor.
Aranızda iş veren ve iş alan ilişkisi olsun ve bunu ona hissettir. Sonuçta parasını veriyorsun.
hahaha ben kaldigim otelden ayrilirken..yataklari toplayip ortaligi silmis insanim...ne desem bilemedimki
Kadına yapacak bir şey kalmaz seboş. Hem evde bekleyen 2 çocuk daha varmış, kendisi de çalışıyor. Bence arta kalan zaman çocukların hakkı. Hiçbir şey yapamasa 2,8 yatar.yapabildiğin kadar yap bence kilo verirsin
valla bunların bir kısmı cahil de demek istemiyorum ama nice mürekkep yalamışları suya götürüp susuz getirir.çok doğru asıl sorun bunu becermek işte
Kadına yapacak bir şey kalmaz seboş. Hem evde bekleyen 2 çocuk daha varmış, kendisi de çalışıyor. Bence arta kalan zaman çocukların hakkı. Hiçbir şey yapamasa 2,8 yatar.
valla bunların bir kısmı cahil de demek istemiyorum ama nice mürekkep yalamışları suya götürüp susuz getirir.
o da avr tabi ama madem öyle 3 saat olacak yarım gün.yani kadın gelip evi toplamasın kadın daha ciddi işler yapsın.süpürsün silsin koltukları silsin halı silsin ütü yapsın.banyoyu temizlesin.bir de ev toplasa bence zaman kalmaz.ayrıca sonra ev toplamayı iş zannedebilir.
Bence de alışırsınız zamanla, alışmak zorundasınız, onun için kadın tutuyorsunuz zaten. sorması ayıp ne kadara anlaştınız.
ben kendim yapıyorum.evet o yuzden ben pis oturuyorum ama o kadınları evime sokmuyorum
İşleri ben liste yapıp koyuyorum. 3 saate anlaştık ama ne zaman bitirirsen git dedim hem iyi niyetimi suistimal ediyor mu da görmüş olurum çünkü ben erken gidebilirsin deyince işleri özensiz yaparsa istemem zaten önemli olan çocuk doğduğundaki kısmı iyi niyetli temiz biri olsun çocuğuma bakacak kişi. Yaklaşık 2-2,5 saate bitiriyor. Arıyor beni girerken çıkarken. İstediği saatte gelebiliyor. Bu iş dönemi için 500 e anlaştık bebek doğunca da 1000 tl sigortasını da yapıcam istemedi ben de söylemedim zaten mecburum aslında kanunen ama işler böyle işlemiyor biliyorsunuz genellikle yapılmıyor. Ama daha yeni başladı umarım anlaşırız. Çocuklar evde değil zaten kreşe gidiyorlar. Sabah biz bırakıyoruz akşam eşimle alıp eve geliyoruz.
ben kendim yapıyorum.
Tuvaleti temizliyor hırkası her yere değiyor aynı hırka ile mutfağa gidiyor ya da ellerini yıkamadan çamaşır falan katlıyor. Ben bu temizliği istemiyorum.
Dakka 1 gol 1 olmuş resmen. Evde yapacak iş biter mi Allah aşkına. “erken biterse git “ demekle nasıl bir hata yapıp taviz vermişsin sen öyle. İstatistik tut hiçbir zaman 3 saat kalmayacaktır evde.İşleri ben liste yapıp koyuyorum. 3 saate anlaştık ama ne zaman bitirirsen git dedim hem iyi niyetimi suistimal ediyor mu da görmüş olurum çünkü ben erken gidebilirsin deyince işleri özensiz yaparsa istemem zaten önemli olan çocuk doğduğundaki kısmı iyi niyetli temiz biri olsun çocuğuma bakacak kişi. Yaklaşık 2-2,5 saate bitiriyor. Arıyor beni girerken çıkarken. İstediği saatte gelebiliyor. Bu iş dönemi için 500 e anlaştık bebek doğunca da 1000 tl sigortasını da yapıcam istemedi ben de söylemedim zaten mecburum aslında kanunen ama işler böyle işlemiyor biliyorsunuz genellikle yapılmıyor. Ama daha yeni başladı umarım anlaşırız. Çocuklar evde değil zaten kreşe gidiyorlar. Sabah biz bırakıyoruz akşam eşimle alıp eve geliyoruz.
Dakka 1 gol 1 olmuş resmen. Evde yapacak iş biter mi Allah aşkına. “erken biterse git “ demekle nasıl bir hata yapıp taviz vermişsin sen öyle. İstatistik tut hiçbir zaman 3 saat kalmayacaktır evde.
Aldığı para da 3 saat için çok yeterli.
ben kendim yapıyorum.
Tuvaleti temizliyor hırkası her yere değiyor aynı hırka ile mutfağa gidiyor ya da ellerini yıkamadan çamaşır falan katlıyor. Ben bu temizliği istemiyorum.
bu kadın bunu hep kullanır bundan sonra. çok yumuşak bir tablo çizmiş konu sahibi. yani tamam çocuklarını ve evini emanet edecek ama çok tatlı sert olan insanlar var. evde hiç iş bitmez.biri biter biri başlar. ben pazar günü evde olunca valla oturamıyorum. çamaşır mak duruyor asıyorum, asana kadar bulaşık mak duruyor, boşalt derken meyve istiyorlar, getir derken yemek sırası geliyor. zaten iş arasan kendine neler çıkar neler. hiç iş bulamadın mutfak dolaplarını sil.. olmamış yani.evet aynen taktik şu "lütfen bitmeden gitme yetiştirmeye çalış, yetişmeyecek bir iş yok"
ne kadınlar gördüm ben ya. bir de ben çok dikkatliyim ve inanılmaz hijyen takıntım var.ay hadiii ıyyy....
bende eve bayan alıyorum. ama annem başında bekliyor (yardım ediyor adı başında beklemek)... şurayı yap burayıda yap demediği için bazen tekrar temizlediğim oluyor... sonra kücükpisi neden alerjisi artıyor diyorlar. adam akıllı birini bulamadım ki.
yapabildiğin kadar yap bence kilo verirsin
İşleri ben liste yapıp koyuyorum. 3 saate anlaştık ama ne zaman bitirirsen git dedim hem iyi niyetimi suistimal ediyor mu da görmüş olurum çünkü ben erken gidebilirsin deyince işleri özensiz yaparsa istemem zaten önemli olan çocuk doğduğundaki kısmı iyi niyetli temiz biri olsun çocuğuma bakacak kişi. Yaklaşık 2-2,5 saate bitiriyor. Arıyor beni girerken çıkarken. İstediği saatte gelebiliyor. Bu iş dönemi için 500 e anlaştık bebek doğunca da 1000 tl sigortasını da yapıcam istemedi ben de söylemedim zaten mecburum aslında kanunen ama işler böyle işlemiyor biliyorsunuz genellikle yapılmıyor. Ama daha yeni başladı umarım anlaşırız. Çocuklar evde değil zaten kreşe gidiyorlar. Sabah biz bırakıyoruz akşam eşimle alıp eve geliyoruz.
Çok yaptım onla kilo verilmiyor malesef spor demek için nabzın belli miktar yükselmesi lazım. Ev işiyle olmuyor o da:) Bir de mesele iş değil zaman zaten 17.30 da gelip alıyorum çocukları yemek memek oluyor saat 7 , 9 da yatıyorlar. Özlüyorum vallahi. Buna da şükür tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?