evi dağınık bırakamıyorum

çok kötü ya... benim alerjik astımım olmasa bende kendim yapacağım temizliğimi mecburen çağırıyorum. temizlik maddesi hiç kullanamıyorum... süpürmekte yasak. gerçi bu hafta eşim kızsa da yaptım...

Kayınvalidem geldi sağolsun. Her işime de koştu ben okuyordum o zaman çünkü. O bana hiç söyletmedi zaten de isteyemem ayıp evini bırakıp gelmiş torunlarına bakmaya mecbur değilken. O ben çocuklarla zaman geçireyim diye yapıyordu sağolsun. Şimdi tam gün kreşe gidiyorlar. Birlikte evden çıkıp birlikte geliyoruz. Çocuk iyidir ya biraz yoruluyoruz ama değiyor. Ben çok memnunum. Aynen ben de sizin gibi yapıyorum zaten. Bakalım inşallah olur böyle.

sirke kullanmanı tavsiye ederim. sirkeli suyla sil.

Ağzımdan çıktı bir kere:) Ama her zaman dediğimden fazla işi yapmış oluyor. Sanırım ben listeyi az tuttum zamanla ben de çakallaşırım:) Zaten 4 ay böyle sonrası tam gün.

Ağzımdan çıktı bir kere:) Ama her zaman dediğimden fazla işi yapmış oluyor. Sanırım ben listeyi az tuttum zamanla ben de çakallaşırım:) Zaten 4 ay böyle sonrası tam gün.
İnşallah senin iyi niyetini kullanacak biri değildir.

Listeyi uzun tutarsan bu sefer de hızlı hızlı kötü yapar. Bence her gün ağır bir işi olmalı. Mesela bir gün mutfak camları silinmeli, geri kalan iş evi toplamak gibi. Diğer gün salon dip köşe temizlenmeli.. bir gün perde yıkanmalı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…