- Konu Sahibi visneperisi07
Merhaba arkadaşlar eşimle 8 yıllık evliyiz. öncesinde 2 yıl flört toplam 10 yıllık birlikteyiz. Kendisi teknik ogretmenlik.mezunu ama yapmiyor dil uzerine.ceviri yapiyor freelance yani evde hep iş gelirse geliyor gelmezse yok sigorta vs.zaten hic yok. Evlenirken bir ofiste calisiyordu birakti. Her seyi evlenirken kendimiz yaptık a,dan z,ye Sorun şu ki biz evlenirken konuştuk büyük şehirde yaşayacağız calisicaksin demişti bana ben de tabiki dedim calistimda 4yil sonra oglum oldu 4 yıldır calismiyorum her allahın günü bıktım sorumluluklardan bu giderlerden uzerimde nasıl bir yük var bu mu evlilik tüm parasi giderlere gidiyormus boş bir hayat yasiyormus keske evlenmeseymiş vs.vs.ben bu serzenislere dayanamadim ise girdim çocuğa bakarim.dedi sonra da bakmak.zor.geldi yemeksiz hizmetsiz kaldi her gun ise giderken kavga etti benimle yardimci olmadi 8ay sonunda isten çıktım bu arada tum maasimi eve harcadim şöyle ki ayakkabim eskir kendim alirim telefonum bozulur kendim.alirim annemlere gitcem kendim giderim para bilet vs.yok evde bir sey eskir kesinlikle. almaz ben alirim ne alırsam parasini vermek zorundayım calissamda calismasamda gida ve kira dışı böyle. Bu sekilde bile sikayet ediyor elindeki parayi daha az calismak icin kullaniyor. Ayrica cok tembel ekmek.almak su almak vs işler asla yapmaz surekli calismak istemediginden bahsediyor benimde bir ise yaramadigimdan çıtasını yıllarca calisip yukseltmemisim. Bosanmaya gittim avukat diyo bu nafaka falan vermez vermeyincede bisey olmaz cunku isi yok parmagimda alyans disinda hic bisiyim yok onunda yok ben çalışır kendime bakarim tabiki ama pesinden gelip yaninda ev tutacagim diyor calisma baskilarindan tembelliginden kendi olamadigi seyleri benden beklemesinden sıkıldım bir erkek gibi gelmiyor artık bana ne yapmaliyim?