Evi gecindirmek istemeyen koca!

Avukata gel avukataaa hey yavrum hey boşanma yıllarca bu aslağı besle demiş resmen.Ama o işler öyle olmuyor.Bizim tanıdık boşandı mahkeme fazla nafaka bağladı diye hakime ‘Ödeyemem o kadar gelirim yok’demiş hakimde ‘Gerekirse limon sat öde beni ilgilendirmez’demiş.Sen başka bir avukatla görüş ve bu gereksizden en kısa zamanda kurtul.

Gercekten mecburen biraktiysa isi basim gozum ustune bakarim. Ama sirf ben kazaniyorum yeter bu diye biraktiysa baslarim oyle adamliga derim yani. Esim polis. Yarin bir gun yiprandim mutlu degilim psikolojim bozuldu derse birak o zaman derim bir sure idare ederim. Kendine bir is bulmasini da beklerim ve desteklerim her turlu tabi. Ama bu surec cok da uzasin istemem.
Erkekler evde oturdukca deliriyorlar. Calissinlar valla. En kotu bag bahce yapsinlar. Orda vakit gecirsinler. 7 24 evde durur mu adam? 😂
Benim babam 2 ayda bir falan sadece 3 hafta ise gidiyor o da sehir disina goreve gidiyor. Kalan haftalarda annem deliriyor. Gorev ciksin da git artik diyo adama 😂 evde durdukca herseyi kurcaliyor. En son mutfagin halisina takmisti kafayi. Sanki cok mutfaga giriyormus gibi bu halida ben kayiyorum kaldir bunu baska ser diyomus anneme. Kadinin 10 senelik halisi bu arada. 😂 1Tuller salona uymuyormus, sebzelikte sebzeler curuyormus. 😂 Annem diyor ki emekli olursa ben naparim. Delirtir beni bu adam diyor. 😊😋

benim kayınpeder emekli ama hala çalışıyor valla adam. çalışmadığı zamanlarda da asla evde boş durmuyor, ya camiye gider ya da esnaf arkadaşlarına yardım eder.
Allah yardım etsin annenize cidden zor iş :-)

bu devrin erkeklerine noldu boyle ya
kadinin calisip eve bakma gibi bir yukumlulugu yok
hem calisin hem ev isi yapin o bos bos yatsin madem
evlenmeyeydin hakikaten bu devrin erkekleri iyice dellendi

Burcu ne bu adamın? Benim eşimde senelerce düzensiz sigortasız çalıştı. Çok yıprandım nefret ettim kesin ayrılmak üzere evi terk ettim ilkinde 3 hafta ikinci evi terk etmede 4 ay suratına bakmadım telefona çıkmadım ne dualar ne hatimler okumuş adak yapmış. Kalbim yumuşadı barıştık tam gaz çalışıyor gözümün içine bakıyor. Seninkide sağlam bir ders istiyor.

Nafaka alamazsınız diye boşanmayı ertelediğinizi yada erteletildiğini düşünmek istemiyorum.
Hemen beyefendiyi tek başıma bırakın.
Tercümanlık yapacak kadar dili var, yabancı diline uygun yurt dışına iş yapan bir firmaya girse (pazarlama bölümüne) iyi para kazanır....
Çok ilginç bi bey.
Birde gel gitli bir beymiş.
Hiç kendinizi harcayın bu adam için....

Evliyken de sana kârı yok ki. Saksıda ki çiçek bile daha yararlı. En azından olduğu yerde çiçek açıyor.

Hem evi geçindir, hem temizliğini yap, hem yemeğini yap. Hayat şimdi ona rahat tabi. O da ergen gibi otursun evde totosunun üstüne.!!!

Boşa gitsin en azından evde ki parazitten kurtulur kafan rahat yaşarsın.

Böyle koca mı olur. Madem ev geçindirmek zor geliyor ne diye evlenmiş meymenetsiz.
Sen nafakanı iste. Çocuk için vermek zorunda. Bu kadar basit.

Bence de boşa. Çocuk nafakasını da alırsın her türlü.

Benim koca da çalışmıyor 3-4 aydır. Ama biz memnunuz halimizden

Cok var bunlardan. Arkadasim matematik ogretmeni. Esi de gardiyan. Kiz hafta sonu okul kursu, hafta ici okul, ozel ders falan derken baya kazanmaya basladi. adam 1 yildir ben isi birakacagim. Senin paran zaten yeter bize. Ben calismak istemiyorum artik dinlenecegim deyip duruyor kiza. Bosanma asamasina geldiler artik.
Eşine desin valla işi bırakırsan boşanırım diye. Ne hale geldik be. Şimdi ki erkeklere ne oldu da kadın parası tatlı gelmeye başladı.

Zaten ha var ha yok faydadan çok zararı var
Boşansan kendine ve çocuğuna bakarsın en azından sinir de olmazsın

8 sayfayı okuyamadım da Türkiye'de mi yaşıyorsunuz

Yani Nasıl geçiniyorsunuz

İkiniz de çalışmayınca

Birçok kişi iki kişi çalışıp geçinemiyor

Markete girince 100 TL altı çıkılmıyor vs

Çalışmasam da eskiceni ben alıyorum demişsiniz de o Nasıl oluyor

Çalışıyoruz ikimiz de çok şükür geçerli mesleklerimiz de var ama yine de düşünüyoruz bir şey alırken

Bir çocuk ayakkabısı en az 200 bir babet aldım 300 vs vs çalışmayan birisi için yüksek meblağlar bunlar bozuklardan biriktirdikle vs olmaz ki

Geçim zor herkes söyleniyor pahalı vs diye de ben eşinizi de dizi de anlamadım

İşi neden bıraktınız ki muhtaç olmamak için dahi devam edilirdi o halinden şikayet ederse etsin 4 yaşında çocuğa elbet bakardı olmazsa anaokuluna gider baba da getiip götürürdü

Ite kaka iste kredi Kartı biraz elindeki hazır paradan ekstrem.bir sey olursa ben ya da ailem 1 ay önce buzdolabı bozuldu babam.aldi meselâ

Ekstrem bir şey olursa BEN ya da ailem

Diyorsunuz

Babanız destek de sizde para Nasıl var

Önceden çalışıyormuşsunuz da yıllarca çalışmamışsınız o paranın kaynağı ne

Öbür yorumumda da yazdım ben alıyorum diyorsunuz da ikiniz de çalışmayıp geçim nasıl oluyor

Adam kira ve gıda alır diyorsunuz eee çocuk var bir tişört 20 lira

Hadi ikiniz eskileri giyin de çocuk büyüyor yeni almak zorunlu dedeler neneler mi alıyor

Eşim gezdirmiyor oğlumu ben gezdiriyorum demişsiniz mesela hangi para ile otobüsle git gel bir dondurma alsan 10 lira eder vs vs

Yaslaninca da sizin bakmanizi bekler bu asalak. Bence bosanmak istedigi icin bunlari yapiyor, davayi sizin acmanizi istiyor bosaninca calisir cocugu da gormez

Back
X