- 12 Ocak 2021
- 5.658
- 25.183
- 498
- 31
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Derdin yok heraldeYer değişikliği beni depresyona sokuyor şuan oturduğum evin duvarları tipi duygusal bağlanma gibi hüzünleniyorum
Yer değişikliği beni depresyona sokuyor şuan oturduğum evin duvarları tipi duygusal bağlanma gibi hüzünleniyorum
Ev sahibi olmak artık o kadar zor ki..Sizin şu an burun kıvırdığınız eve sahip olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki..Neyse konunun özüne dönecek olursam; aldığınız evde oturmak zorunda değilsiniz, kiraya verirsiniz, istediğiniz evde oturursunuz..Böyle yapan çok insan var. Olmadı satarsınız, daha gönlünüze göre bir ev alırsınız..Birçok seçenek var, sonuçta artık bir gayrimenkul sahibisiniz, farklı alternatifler düşünebilirsiniz.İlk evim burası. Anılarım hayatımda hiç taşınmadım evimden ayrılınca bu hissi yaşadım alırken hiç böyle olmaz sanıyordum ancak yanıldım. Kiraya verip kirada otursam olmaz mı abesmi kaçar bu arada ev 2 blok yanda
Bu arada bende bir de terapi almayı deneyin, bu korkunun sonu yok..Mutlaka birgün taşınmak zorunda kalacaksınız çünküİlk evim burası. Anılarım hayatımda hiç taşınmadım evimden ayrılınca bu hissi yaşadım alırken hiç böyle olmaz sanıyordum ancak yanıldım. Kiraya verip kirada otursam olmaz mı abesmi kaçar bu arada ev 2 blok yanda
İlaçlarınızı kullanmaya devam edin etki süreleri uzun çoğunun, ev dediğin birazda eşyalardır eşyaların aynı kalırsa yeni düzene daha kolay alışırsın, anksiyeteni yenemiyorsan yönlendir. Diğer ev tamamen sana ait, senin güvenli alanın orası bu ev başkasının, çık dese çıkmak zorundasın öyle düşün.İlk evim burası. Anılarım hayatımda hiç taşınmadım evimden ayrılınca bu hissi yaşadım alırken hiç böyle olmaz sanıyordum ancak yanıldım. Kiraya verip kirada otursam olmaz mı abesmi kaçar bu arada ev 2 blok yanda
Madem böyle bir sorununuz var,kendiniz de durumu biliyorsunuz neden ev aldınız,taşınmaya karar verdiniz?Ben gidip ev sahibimle konuştum nolur beni çıkarma diye çok taktım takıntı nedir bilir misiniz? Güvenli alan ilan etmiş beyin çıkarsam korkuyorum yatamam edemem. Eşim konusunda evet haklısınız ama napabilirim. Korkuyorum anksiyete bende baskı yapıyor korkutuyor çok üzüyor evi kiraya versem sizce?
Eviniz hayirli olsun ne güzel Ben bayiliyorum o tip evlere umarim benimsersinizMerhaba. Lütfen bana destek olun
Ben bir ev aldım.
Aldığım ev 2+1 bahçe dublex.
Önce evi alırken beğendim sonra merdivenli oluşunu taktım şuanki evim 3.1 ama ben kiracıyım. Kiracı olduğun evi benimsediğim için oraya geçmekten korktum ve taktım tak tak en sonunda delirme düzeyine gelince eşim aldığımız evi kiraya vermek istedi ancak bu bile beni rahatlatmadı çünkü ya kiraya gitmezse krediyi ödeyemezsem eşim beni oraya zorlarsa diye hala takıyorum psikiyatri bana ilaç verdi ancak asla takıntılarımı götürmüyor aksine çoğalttı gibi üstüne üstlük işime de gidemiyorum rapor almak zorunda kaldım çünkü sürekli ağlıyorum. Evim oldu diye sevinmem lazımken ben mutsuzum bunun nedeni nedir napmalıyım eşim benden uzaklaştı çünkü günde 1000 kere ev kiraya gitcekmi diye soruyorum adam artık korkutmaya başladım ve kendimde ARTIK deliriyorum gbi hissediyorum
Halk dilinde sey bulmus kilsizini ariyor galiba tip bilmem deHayat kalitem çok düşüyor bu durum tıpta adı nedir bilmiyorumçok çaresiz kalıyorum
Ne alaka dubleks evde merdiven zorunluluğu yok. Salona trambolin koyup zıplayarak da üst kata ulaşılabilir.Konuyu anlayamadim bile merdiven nerde, evin icindeki merdiven mi?? Ev dbleksmis yani tabi ki icinde bir merdiven olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?