EVİ KAFAYA TAKTIM, DEPRESYONA GİRDİM ÇIKAMIYORUM

Burdaki yorumlar bana iyi geliyor ondan kendimi iyi hissedecek şeyler söyleyin
Sizin önceki konunuzuda hatırlıyorum elbette zordur bu durum kimsede tam anlamıyla anlayamaz ama arkadaşlar güzel öneri vermişler sizin sorunun çözümü terapi diye, terapi alsanız ilacla birlikte çok daha iyi olabilirsiniz. Ben pandemi zamani bunaldım o zaman en yakınlarım destek oldu ama bir süre sonra elinizde olmasada kaygıları, gelen sıkıntıyı anlatınca anlayamıyorlar. Eşinizle aranız bozulur ilk başta anlıyorlar ama hakli olarak o duygulari ,gelen hissi boğazında geçmeyen yumruyla gülmeni bisey yok gibi davranmani bekliyorlar. Bir süre sonra eeeh her gün aynı tantana moduna gecilebiliyor. O yüzden terapi alın adim atin. İşe bile gidemeyecek durumdaysaniz cidden biseyler yapmanız lazım. Kendiniz icin ,aile huzurunuz icin lütfen bir adım atin

Şımarıklık olarak yorumluyorum.
Psikolojik hastalıkları inkar etmiyorum ama ev alıp alınan eve gitmemek için ağlamak bana hastalık olarak gelmiyor üzgünüm.

Hepinize teşekkür ederim ancak beynim orayı kabul etmiyor yabancı olarak görüyor annemin evi ve şuan oturduğum ev hariç her ev bana yabancı gibi geliyor bu hissi atlatamıyorum. Yani bunu daha önce yaşamış olan varmı bilmiyorum mesela kendime insanlar şehir değiştiriyor kendine gel diyorum ama yok bırsk şehri aynı ildeki başka eve geçememek beni çok üzüyor bu eve bu kadar bağlanma nedenim alışmam biliyorum orayada alışırsım ama bu evdeki her bir eşyanın kaldırılmasını düşünmek bile bana acı veriyor zaten doktora gideceğim bugün tekrardan

Allah ne verirse hayırlısını versin kurban olduğum rabbim olmayanlara ver Allah Allah duy sesimi memnunyetsiz yokluk varlık nedir bilmeyene verme ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…