Evi kira olup da mama alanlar nasıl geçiniyorsunuz

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Arkadaslar bu sadece iç dökmedir. Tek maas asgari ücret Ev kira bebek mamayla besleniyor ee bezi ıslak mendili var . devam sütü yerine marketten organik keçi sütü alsam?
Yada günlük süt?

Son düzenleme:
Bebek ne kadarlık? Önceliği ona vermeniz lazım. Ayına uygun değilse keçi sütü vs asla olmaz.
Ailelerden destek alsanız olmuyor mu?

Eşim sgk lı olduğu için yardım etmiyorlar

O zaman evde ek iş tarzı bir sey yapacaksiniz.
Vakit yok demeyin ve çocuğunuz için çabalayın. Bunu ona borclusunuz.
O bebegi siz istediniz ve asla bogazindan kesemezsiniz.

Uyuttuktan sonra el isi,hamur isi vs bir seyler yapin,magazalarla anlasip boncuk isleme falan yapın ama lutfen cocugu düzgün beslemek için fedakarlik edin.

Bizim 4 yıl çocuk olmadı korunduk zaten korununca olmadı . Artık zamanı gelmişti.

çocuğa mama alamayacak durumdaysanız henüz zamanı gelmemiş demektir, neyse,
kredi kartına yüklenin, borca girin ama ne olursa olsun o çocuğu olması gerektiği gibi besleyin.
ha bu arada bunlar iyi günleriniz, masraflarınız giderek artacak, umarım bir b planınız vardır.

Aynen iş planım var tabiki

Mama alamayacak durumdayız demedim zben fedakarlık edip bakarım o sorun değil biz istedik biz yaptık biz bakacağız

Aileleriniz yok mu dayisi amcasi halasi hic i yok bir ay biri bor ay biri alsa cocuk zaten yasina girer sonra sute baslar sin ek gida alir. Her cocuk kendi kismetiyle gelir fakat cocuk buyutmek gercekten zor. Siz evde el isi yapin tatli dolma yapip ese dosta satin en azindan bir paket mama alirsiniz.

İnanın çocuğunuz için çok üzülüyorum. Kendimizi layık gördüğümüz bu yaşam şartları için çok üzülüyorum. Amaaaa.... "Ekmek arası asfalt" Türk mutfağındaki yerini alana kadar, devam! Maalesef yapacak bir şey yok. Bizim elimizden de bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…