- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Eşim sgk lı olduğu için yardım etmiyorlarBelediyeden yardım talep edebilirsiniz.
Ve lütfen rica ediyorum korunun,ikinci çocuğu yapmayın
Eşim sgk lı olduğu için yardım etmiyorlar
Bizim 4 yıl çocuk olmadı korunduk zaten korununca olmadı . Artık zamanı gelmişti.Asgari ücretle yetinmeyip bi şeylerle uğraşıyorlardir mesela ..
Ya da sartlar olgunlaşmadan çocuk yapmiyolardir ?!
Neden ünlem işaret i koyuyorsun benim sana zararım mı var moral bozacaksan yorum yapmayınAsgari ücretle yetinmeyip bi şeylerle uğraşıyorlardir mesela ..
Ya da sartlar olgunlaşmadan çocuk yapmiyolardir ?!
Bizim 4 yıl çocuk olmadı korunduk zaten korununca olmadı . Artık zamanı gelmişti.
Aynen iş planım var tabikiçocuğa mama alamayacak durumdaysanız henüz zamanı gelmemiş demektir, neyse,
kredi kartına yüklenin, borca girin ama ne olursa olsun o çocuğu olması gerektiği gibi besleyin.
ha bu arada bunlar iyi günleriniz, masraflarınız giderek artacak, umarım bir b planınız vardır.
Mama alamayacak durumdayız demedim zben fedakarlık edip bakarım o sorun değil biz istedik biz yaptık biz bakacağızçocuğa mama alamayacak durumdaysanız henüz zamanı gelmemiş demektir, neyse,
kredi kartına yüklenin, borca girin ama ne olursa olsun o çocuğu olması gerektiği gibi besleyin.
ha bu arada bunlar iyi günleriniz, masraflarınız giderek artacak, umarım bir b planınız vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?