- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Umarim bir an once baslarsiniz. Mamadan daha buyuk masraflar kapida. Hele ki mart nisan ayindan sonra fiyatlar daha da ucacakÇalışmaya başlayacağım tabikii
Yuh. Lafa bak. Haddinizi bilin.Aynen ş.... olduklarını belli ettiler tüh yazıklar olsun taşlayanlara kınayanlara
SağolunAmma yüklenmişsiniz konu sahibine. Iyi yaa, asgari ücretle ve tek maaşle geçinmek zorunda olanların çocuğu olmasın o zaman? Onlar bu duyguyu tatmasınlar napalim onlar da daha fazla para kazansalarmış dimi?
Bebek istemek için de zengin olmak gerekiyormuş demek. Ayrıca asgari ücret o kadar da kötü değil bu tamamen nerde yaşadığınıza bağlı istanbulda maaş zaten komple kiraya gider ama iç anadoluda ilçelerde kiralar 400 olabiliyor, e suyu gazı da biraz idareli kullanırsan geçinirsin hatta çocuk bile büyütürsün. Son 6 ayda herşeyin fiyatı uçtu koni sahibi korunmayı bırakmaya karar verdiği dönem ile şimdiki ekonomi çok farklı bunu nerden bilebilirdi? O zaman zengin biri de çocuk istemesin malum bunun iflası var birden ekonomi çöker vs. Neyse gelelim konuya, bebek 9 aylık olmuş mamaya ihtiyacı yok güzel beslenip taze süt ve ev yoğurdu alırsa ona yeter. Çok iyi yemek yemiyorsa yine de mama verin derim ilk sene, yani şurda bir 3 ay sıkın dişinizi sonra zaten taze süte geçmekte hiç bir sakınca yok.
Olan olmus sizin de,bu sekilde konusmaya gerek yok.Aynen ş.... olduklarını belli ettiler tüh yazıklar olsun taşlayanlara kınayanlara
O da sizin tercihiniz. Yetiskinler x marketten yumurta alip yiyebiliyorken bebege verilmemesi gerektigini dusunuyorum ben. Hem gunluk degil hem de zavalli kulucka makinelerine donusmus hayvanlarin kimyasal yiye yiye yaptigi yumurtalar. Bebege cocuga verilmez.
Organik yumurtayi gidip yerinden almalisiniz zaten marketten degil. Organik etiketiyle satilanlarin buyuk cogunlugu yalan
Cnm benimde oglum 10 aylik. Doktorumuza saglik acisindan Keçi sütü verebilirmiyim diye sordum. Doktorumuzun dedigi kesinlikle inek veya keçi sütünu 2 yaşa kadar önermiyorum. Bebeklere agir geliyor demişti. Artik 10 aylik oldu yavas yavas kendi yemeklerinizden tattırmaya baslayabilirsiniz demişti. Ben gunduzleri ek gida veriyorum sadece gece mama veriyorum.
Bu sekilde konusursaniz banlanirsiniz.Aynen ş.... olduklarını belli ettiler tüh yazıklar olsun taşlayanlara kınayanlara
Market yumurtasi iste. Asla organik olmaz. Ben de kmlerce yol gidip yumurta aliyorum. Yeni de degil son 15 yildir o yumurtalardan kullaniyorum. Tadi bile farkli. Ben mecbur kalsam bile yemem ama cocuk mutlaka yumurta yemeli,yetiskinin beslenmesiyle cocugunki bir olmuyor elbetteBabam sırf bu yüzden 50 tane tavuk aldı ve bana ve kardeşlerime veriyor yumurtaları .
Organik olarak onları güvenerek yiyoruz ama olmadığı zaman mecbur marketten alıyorum.
Eşim geçenlerde büyük avm den organik diye almış . Market yumurtasıyla arasında Hiç farkı yok, ve çok pahalıydı .
Umarim bir an once baslarsiniz. Mamadan daha buyuk masraflar kapida. Hele ki mart nisan ayindan sonra fiyatlar daha da ucacak
Biz düşüncesiz değiliz git sayfamdan gittt !!!Neyin zamanı gelmişti .?
Çocugun zamanı
Eee sorun ne o zaman?
Demogoji yapmayın Allah aşkına?
Asgari ücretliler elbette çocuk sahibi olabilir
Ama o zaman sonucları bu oluyor işte?
Bunu düşünemiyor musunuz ?
Bu çocuk sadece mama yemicek
Bi sürü masrafı olan bir şey demek çocuk..
Onu karsilayamiyorsaniz ne gerek var günahına girmeye?
Yazık değil mi ?
Çocuğa keçi peyniri teröreyim ne demek ya ?
Keçi peyniri mi kemiricek butun gün?
Nolurdu karı koca çalışsanız
Biraz birikim yapsanız öyle çocuk olsa
Kaçıyor muydu?
Acımıyorum aciyamiyorum size ...
Sadece çocuğa üzülüyorum.
Böyle düşüncesiz annesi babası olduğu için
Allah inşallah onun yüzüne güler
Onun hurmetine yardımcı olur size ...
Başka da diyecek lafım yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?