Evi kira olup da mama alanlar nasıl geçiniyorsunuz

oldu canım asgari ücretliler çocuk sahibi olmasın o zaman..
konu sahibi Allah yardımcınız olsun öncelikle.. ama bebeğe sakın süt vermeyin ilerde çok pişman olursunuz onu sağlığından edersiniz.. evde ek iş falan yapın üstünüze başınıza bişey almayın olsun nolacak eskilerle idare edin biraz.. ama en azından ilk ay anne sütü yoksa mama verin.. 6. aydan sonra zaten ek gıdaya geçiyorlar 1 mama 1 ayı idare eder belki..

Yok 9 aylık zaten. Sağolun

Mama alamayacak durumdayız demedim zben fedakarlık edip bakarım o sorun değil biz istedik biz yaptık biz bakacağız

O zaman gunluk sutu falan aklinizdan bile gecirmeyin, bezi en ucuzundan da alinir ama besininden ekonomi yapmaya calismak cok kotu geliyor kulaga, o yuzden bu kadar tepki aldiniz farkindaysaniz, hazir bez yerine patiska bagliyorum deseniz kimse kizmaz ama mama yerine sut derseniz herkes kizar size haliyle.

ekonomik olarak hazır olmadan çocuk yapmayın , çocuğu da kendinizi de zor duruma sokmayın artık yıl 2018.bu kadar sene evliydik, istiyordukla vs olmuyor, çocuğu veren rızkını da verirle de olmuyor.bari ben yalvarırım ikinciyi yapmayın sakın.kusura bakmayın çocuğu ya birine bırakacaksınız annenize vs işe gireceksiniz ya da evde ek iş yapacaksınız ya da eşiniz 2. işe gidecek.gökten para yağmıyor ne yazıkki.

Bana bu aklı veren kaynana ve görümceler . Ben devam sütünü kesmem zaten ek gıda da veriyorum ama sadece sordum ama azarlandım bir kaç kötü yorumlar tarafından. Ben yeter 4 yıl hayatımı yaşamışım artık çocuğuma odaklıyım eşimin ailesi yardım ediyor ama malum ısınma ihtiyacı var doğalgaz kış vs

Ne demek yapmasaydınız, belki hep asgari ücretle geçinmek durumunda kalacak, onun hakkı değil mi anne olmak, her şey gibi anne olmak da mı sadece zenginin hakkı bu ne ya burda tek suç asgari ücretin bu kadar az olması en az 2.500 olmalı bu çift çocuk istediği için suçlu değil.. Ayrıca bakıcı ücretleri zaten asgari ücretle yarışıyor, bırakıp çalışmasının bir mantığı yok..

Yıkanabilir Bebek bezi kullanın
Hem de daha sağlıklı bence.
9 ay süt vermek için erken.
Memeye dönmesini sağlayabilirsiniz mamayı kademeli bırakarak
Hiç süt gelmiyor mu 1 Damla bile.
Sağım yapmıyor musunuz?

Sağolun ama kötü yaratık çok burda gördüm bir daha konu açmam sanki asgari ücretlilr anne olamayacak !!!!!

Ekonomık olarak hazır veya değiliz anne olmaya hakkım yokmuydu? Kendımden kısarım ona yediririm

Yikanabilir bez kullanin
Bu aydaki cocuga temel besin olarak keci sutu ya da gunluk sut asla olmaz. Mama vermeye devam etmelisiniz.

Calismaya ne zaman baslayacaksiniz? Birkac ay sonra cocugun ek gidasi da artacak. Kendinize aldiginiz yumurtadan ona veremezsiniz,organik olmali. Peyniri yogurdu gunluk olmali. Sebzesi meyvesi en iyisinden olmali. Etin en iyisini almalisiniz. Bunlar mamadan daha pahali.

Eti anlarım da yumurta olayına katılmıyorum. Ben evde ne varsa onu verdim. Organik diye civcivli yumurta dan çok soğudum

Çalışmaya başlayacağım tabikii

allah size kolaylik versin bu zamanda en kucuk ucuz ilcede bile asgari ucretle gecinmek zor.ben en cok o bebege uzuluyorum lutfen evde ek iş yapin temizlige gidin ama o yavruyu eksik birakmayin.fakirler ölsün diyece kadar zalim degilim fakat keske sizde calissaydiniz birikim yapip o sekilde bebeginiz olsaydi.mamayi bile dusunuyosunuz ilerde buyuse ne yapacaksiniz.hic bir sey icin gec degil sizde calisin o bebege borclusunuz bunu

Sağolun ama kötü yaratık çok burda gördüm bir daha konu açmam sanki asgari ücretlilr anne olamayacak !!!!!
Cocuk dogmadan once olsaydi sartlarinizi iyilestirip bir sure cocuk yapmayin derdim ama bu noktadan sonra bunu demenin bir anlami yok cunku cocuk dogmus. Bu durumda 2. yi dusunmeyin diyebiliriz.

Kendi adima inek sutunu tercih etmiyorum. Bir bebege de ne kadar zarari olur, olmaz haberim yok ama hormonlu oldugu icin zarari olur dusuncesindeyim.

Mamayi birakmak yerine takviye seklinde kullanabilirsiniz. Keci sutu pahaliya mal olur hem belki dogru secim de degil. O yuzden bir doktora danismaniz en sagliklisi.

Bizim 4 yıl çocuk olmadı korunduk zaten korununca olmadı . Artık zamanı gelmişti.

Neyin zamanı gelmişti .?
Çocugun zamanı
Ekonomık olarak hazır veya değiliz anne olmaya hakkım yokmuydu? Kendımden kısarım ona yediririm

Eee sorun ne o zaman?
Demogoji yapmayın Allah aşkına?
Asgari ücretliler elbette çocuk sahibi olabilir
Ama o zaman sonucları bu oluyor işte?
Bunu düşünemiyor musunuz ?
Bu çocuk sadece mama yemicek
Bi sürü masrafı olan bir şey demek çocuk..
Onu karsilayamiyorsaniz ne gerek var günahına girmeye?
Yazık değil mi ?
Çocuğa keçi peyniri teröreyim ne demek ya ?
Keçi peyniri mi kemiricek butun gün?
Nolurdu karı koca çalışsanız
Biraz birikim yapsanız öyle çocuk olsa
Kaçıyor muydu?
Acımıyorum aciyamiyorum size ...
Sadece çocuğa üzülüyorum.
Böyle düşüncesiz annesi babası olduğu için
Allah inşallah onun yüzüne güler
Onun hurmetine yardımcı olur size ...
Başka da diyecek lafım yok .

Eti anlarım da yumurta olayına katılmıyorum. Ben evde ne varsa onu verdim. Organik diye civcivli yumurta dan çok soğudum
O da sizin tercihiniz. Yetiskinler x marketten yumurta alip yiyebiliyorken bebege verilmemesi gerektigini dusunuyorum ben. Hem gunluk degil hem de zavalli kulucka makinelerine donusmus hayvanlarin kimyasal yiye yiye yaptigi yumurtalar. Bebege cocuga verilmez.

Organik yumurtayi gidip yerinden almalisiniz zaten marketten degil. Organik etiketiyle satilanlarin buyuk cogunlugu yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…