- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Yok 9 aylık zaten. Sağolunoldu canım asgari ücretliler çocuk sahibi olmasın o zaman..
konu sahibi Allah yardımcınız olsun öncelikle.. ama bebeğe sakın süt vermeyin ilerde çok pişman olursunuz onu sağlığından edersiniz.. evde ek iş falan yapın üstünüze başınıza bişey almayın olsun nolacak eskilerle idare edin biraz.. ama en azından ilk ay anne sütü yoksa mama verin.. 6. aydan sonra zaten ek gıdaya geçiyorlar 1 mama 1 ayı idare eder belki..
Mama alamayacak durumdayız demedim zben fedakarlık edip bakarım o sorun değil biz istedik biz yaptık biz bakacağız
Bana bu aklı veren kaynana ve görümceler . Ben devam sütünü kesmem zaten ek gıda da veriyorum ama sadece sordum ama azarlandım bir kaç kötü yorumlar tarafından. Ben yeter 4 yıl hayatımı yaşamışım artık çocuğuma odaklıyım eşimin ailesi yardım ediyor ama malum ısınma ihtiyacı var doğalgaz kış vsO zaman gunluk sutu falan aklinizdan bile gecirmeyin, bezi en ucuzundan da alinir ama besininden ekonomi yapmaya calismak cok kotu geliyor kulaga, o yuzden bu kadar tepki aldiniz farkindaysaniz, hazir bez yerine patiska bagliyorum deseniz kimse kizmaz ama mama yerine sut derseniz herkes kizar size haliyle.
Sağolun ama kötü yaratık çok burda gördüm bir daha konu açmam sanki asgari ücretlilr anne olamayacak !!!!!Ne demek yapmasaydınız, belki hep asgari ücretle geçinmek durumunda kalacak, onun hakkı değil mi anne olmak, her şey gibi anne olmak da mı sadece zenginin hakkı bu ne ya burda tek suç asgari ücretin bu kadar az olması en az 2.500 olmalı bu çift çocuk istediği için suçlu değil.. Ayrıca bakıcı ücretleri zaten asgari ücretle yarışıyor, bırakıp çalışmasının bir mantığı yok..
Ekonomık olarak hazır veya değiliz anne olmaya hakkım yokmuydu? Kendımden kısarım ona yediririmekonomik olarak hazır olmadan çocuk yapmayın , çocuğu da kendinizi de zor duruma sokmayın artık yıl 2018.bu kadar sene evliydik, istiyordukla vs olmuyor, çocuğu veren rızkını da verirle de olmuyor.bari ben yalvarırım ikinciyi yapmayın sakın.kusura bakmayın çocuğu ya birine bırakacaksınız annenize vs işe gireceksiniz ya da evde ek iş yapacaksınız ya da eşiniz 2. işe gidecek.gökten para yağmıyor ne yazıkki.
Çocuk yapmak için şartları bekleseydım o zaman direkt kendımı kısırlaştırsaydım asgari ücretlilerin hepsi kısırlaştırsın kendıni o zamanAsgari ücretle yetinmeyip bi şeylerle uğraşıyorlardir mesela ..
Ya da sartlar olgunlaşmadan çocuk yapmiyolardir ?!
Aynen ş.... olduklarını belli ettiler tüh yazıklar olsun taşlayanlara kınayanlaraYaşına girmesine 3 ay kalmış .sabredin ve süte öyle geçin.
Herkes de taşlamış . Ne yani asgarî ücret alanlar çocuk yapmasın mı , tok açın halinden anlamaz misali yorum yapılmış .
Eti anlarım da yumurta olayına katılmıyorum. Ben evde ne varsa onu verdim. Organik diye civcivli yumurta dan çok soğudumYikanabilir bez kullanin
Bu aydaki cocuga temel besin olarak keci sutu ya da gunluk sut asla olmaz. Mama vermeye devam etmelisiniz.
Calismaya ne zaman baslayacaksiniz? Birkac ay sonra cocugun ek gidasi da artacak. Kendinize aldiginiz yumurtadan ona veremezsiniz,organik olmali. Peyniri yogurdu gunluk olmali. Sebzesi meyvesi en iyisinden olmali. Etin en iyisini almalisiniz. Bunlar mamadan daha pahali.
Çalışmaya başlayacağım tabikiiYikanabilir bez kullanin
Bu aydaki cocuga temel besin olarak keci sutu ya da gunluk sut asla olmaz. Mama vermeye devam etmelisiniz.
Calismaya ne zaman baslayacaksiniz? Birkac ay sonra cocugun ek gidasi da artacak. Kendinize aldiginiz yumurtadan ona veremezsiniz,organik olmali. Peyniri yogurdu gunluk olmali. Sebzesi meyvesi en iyisinden olmali. Etin en iyisini almalisiniz. Bunlar mamadan daha pahali.
Cocuk dogmadan once olsaydi sartlarinizi iyilestirip bir sure cocuk yapmayin derdim ama bu noktadan sonra bunu demenin bir anlami yok cunku cocuk dogmus. Bu durumda 2. yi dusunmeyin diyebiliriz.Sağolun ama kötü yaratık çok burda gördüm bir daha konu açmam sanki asgari ücretlilr anne olamayacak !!!!!
Ama sende şimdi aştınAynen ş.... olduklarını belli ettiler tüh yazıklar olsun taşlayanlara kınayanlara
Bizim 4 yıl çocuk olmadı korunduk zaten korununca olmadı . Artık zamanı gelmişti.
Ekonomık olarak hazır veya değiliz anne olmaya hakkım yokmuydu? Kendımden kısarım ona yediririm
O da sizin tercihiniz. Yetiskinler x marketten yumurta alip yiyebiliyorken bebege verilmemesi gerektigini dusunuyorum ben. Hem gunluk degil hem de zavalli kulucka makinelerine donusmus hayvanlarin kimyasal yiye yiye yaptigi yumurtalar. Bebege cocuga verilmez.Eti anlarım da yumurta olayına katılmıyorum. Ben evde ne varsa onu verdim. Organik diye civcivli yumurta dan çok soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?