Evi nerede tutmalı

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba arkadaşlar daha önce bahsetmiştim hatırlarsanız,yeni nişanlıyım ev arıyoruz,kayınvalidem ve kayınbabam iyiler onlara yakın ev tutmamızı istiyorlar ama eşinden boşanmış 2 çocuğuyla yanlarında kalan görümcem var ve sürekli kıskanıp ortalığı karıştırıyor.teyzeleri,kuzenleri çatkapı geliyolar bana da büyük ev tut bir odayı bize ayır hergün geliriz falan yapıyolar,ben çalışan bir bayanım ne yapsam bilmiyorum
eşim kararı bana bıraktı,bir yandan benim annem olmadığı için bana destek de olurlar diyorum ama içli dışlı nasıl olur bilmiyorum

çok yakın tutma bence bir odayı bize ayır ne demek ya
evinizin huzuru kaçar görümce de sürekli ortalığı karıstırıyormus
daha ne olsun sonradan pişman olma

bence kesinlikle yakın tutma. Hele Hele bir odayı bize ayır demişler kesinlikle öyle birşey yapma. yakın olursanız gününüz orda geçer. onlarda hiç çekinmeden çat kapı gelir giderler. biraz mesafe olsun aranızda.

sen onlarla içi içe olmak istiyorsan her zaman yakından ev tut
ama ben mutsuz olurum alışık değilim diyorsan o zaman uzağa git
düzelir yada sık sık gelmezler diye düşünme

Canım canım olabildiğince uzak tut.bizler evlenirken olabildiğince saf ve masum oluyoruz.
ancak karşı tarafta tecrübe dorukta...uzak olmak her zaman işe yarar.açıkcası destek mestek olan olmaz.
azıcık aşım, ağrısız başım...

Kendi başınıza dert arıyor gibisiniz...
Kendi ağzınızla söylemişsiniz iç içe olmak istiyorlar çekiniyorum diye...
Madem çekiniyorsunuz ayrı olun ama sağlıklı bir muhabbetiniz olsun...

yerinde olsam yakın olmam

ne kadar uzak o kadar iyi, benim evim yakın olacak gerçi ama benim kendi annemde aynı muhitti olduğu için mecburen böyle oldu

kendime anneme yakın olmak isteyince onlara da yakın olmuş oldum...

yakınında ailen yoksa kesinlikle uzak ol derim

Burda bu dettten muzdarip ne kadar çok kişi var biliyormusun bende bunlardan birisiyim sakın yakın oturma benim eşimin ailesi ile 2 sokak var aramda ve çatkapı gelmeler.misafir gelince çağırmalar..sana misafşir gelse sende çağırmak zorunda kalıyorsun,olmuyor..anlatmadığım bir dolu şey...bence dertsiz başına dert alma..bide kalabalıklarmışş aman amannn

Bence de uzak tutun. 2+1 ev kiralayın. Büyük ev tutarsanız sizden çıkmazlar gibi geliyor bana

haklısınız da bir yandanda kira için nasıl olsa bir deneyeyim diyorum,zaten 1 seneye kalmaz kredi çekip eve girmeyi düşünüyoruz satın alacağımız zaman istediğim yerden alırım evimi diye düşünüyorum ,onlara sizi dinledik olmadı diyebilirim

O yolda giderseniz asla olmadı deme şansınız olmaz, derseniz kötü gelin, hayırsız gelin olursunuz....
Ne siz üzülün ne arkanızdan laf işitin

oooo bunlar şimdiden abartmayı düşünüyorlar, senin tek aşternatifin evini uzak tut, bak sonra coooookkkk pişman olursun ama son pişmanlık fayda vermez... yıprandıgınla kalırsın

işine yakın tut.
hem bahanen olur işe yakın diye.
yol zaten insanı çok yoruyor.
eşinin ailesine yakın tutma.
huzurun bozulabilir.

açık açık demişler senden çıkmayız diye bile bile lades olsun diyosan yakından ev tut sonrada buraya konu aç evim istila altında diye

baktığımız ev ile aralarında 4 sokak var,işyerime de yakın,uzak tutarsam da yatıya kalırlar diye korkuyorum:18:

benim de aklıma bu geldi.uzak olunca yatmak isteyebilirler.yakın olunca evlerine dönmek daha kolay olabilir.

hiç riske girmeyin.

iş yerinize yakın tutun. en başında ne kadar resmi ve uzak olursan ilişkiniz o kadar seviyeli gider.

çat kapı gelemeyecekleri bir mesafeden tut. yeni bina isiyorum de uzak bir yerden bu ve 1+1 gibi küçük bir yer tut. nasıl olsa yakın zamanda ev almayı düşünüyorsunuz. yeni eve taşınınca yeni eşyalar alırsınız.

Ben de uzak tutun diyorum.
Tecrübeyle sabit değildir ama burda okuduklarımdan
sonra ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun,
mutlaka sonunda bir problem çıkıyor.
Bu arada biz eşimle tayin için karar verirken eşim
şu şehre gitmeyelim orada bizim akrabamız çok
rahat vermezler,bizi bize bırakmazlar demişti.
O şehri çok sevmemize rağmen aileye yakın ama daha az
akrabanın olduğu başka bir şehre tayin istedik.

Mümkün olduğunca uzak tut evi..Fazla da yüz göz olma ki her can istediklerinde ellerini kollarını sallaya sallaya kendi evleri gibi gelmeye kalkmasınlar..Hele hele kesinlikle yedek anahtar de vermeye kalkmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…