Evi nerede tutmalı

Ne kadar uzak yerde oturursanız eşinizin ailesi ile o kadar sevıyelı ıletısım kurmus olursunuz,mesafe herzaman iyidir,ne kadar yakın olursanız sık sık görüşmeler ve haliyle aranızdaki ilişki saygıyı kaybedip zamanla cıvıklaşmış laçkalaşmış bir hal alır.Yeni evlendim bende uzak bır yerde ev tuttum ve kendilerine yakın olan gelinleri ile saygıları sınırları bitmişken bana karşı gayet saygılı ve seviyeli davranıyorlar.tavsiyem bu!

canım mümkün olduğunca uzak tutmaya çalış.bukadar insan yanılıyo olamaz dimiben o hatayı yaptım yakınlarından ev aldım ne kadar iyi olurlarsa olsunlar illaki problem çıkıyo.

ortalğı sürekli karıştıran bir görümce varken huzur arıyorsan sende kalamayacakları kadar yakın, aaa uzak gidemeyiz diyemeyecekleri kadar uzak tut..
anlatabildim mi bilmiorum ama,1 oda fazla olsun diyen yakın da olsa uzak da olsa kalır herrhalde.. mesafeni koru derim..

küçük ev tut uzak ol .evin küçük olursa yatılı kalamazlar.mesafeli davran ne çok sıcak ne de çok soğuk ol.çalışan bayansın çok da sıcak davranmazsan fazla yanına gelip gitmezler diye düşünüyorum:44:ilişkilerde her zaman mesafeli olmaktan yanayım arada mutlaka bir çizgi olmalı.insanlar fazla iç içe olunca mutlaka sorunlar çıkıyor laubali davranışlar başlıyor saygı azalıyor.buna izin verme.en baştan bu sınırı çizmek senin elinde canım

gidebildiğin kadar uzağa git arkadaşım
benim şimdiki aklım olsa bırakır buradaki işi gücü şehir değiştirirdim elbet ordada bulurduk iş
gel görki 1 senelik kiradan sonra krediyle ev almış bulunduk yapamıyoruz şimdi
araçla yarım saat sürüyo evlerimiz ama yeterince uzaklaşamamışım ben illalah ettim artık
isteklerinden, zırt pırt gelip birde biz 1 senedir gelmiyoruz demelerinden !
evde duramıyorum o yüzden sırf onlarla uğraşmamak için dışarılara atıyorum kendimi
hee ne oluyo dersen ? taki gelene kadar günde bilmem kaç kere arıyolar takip ediyolar her anımıki biz geliyoruz demek için
bilseydim vallahi giderdim bu şehirden bu arada haftanın 6 günü tam zamanlı çalışıyorum 1 tek pazar gününde bile bırakalım dinlensin demiyolar
üstelik birde hamileyim dinlenmeye o kadar ihtiyacım varki...
ben türlü bahanelerle 1 pazar günü atlattığım zamanda dediğim gibi 1 senedir gelmiyoruz oluyo
evi özlüyolarmış !!
daha sana birsürü şey sayabilirim ama uzatmıyım

kaynanam kayınpederim iyi demişsin ama sonradan kimin ne tavır takınacağı belli olmuyo
sonradan tozutabiliyolar
hele ki açık açık oda isteyen teyzeler kuzenler ortalığı karıştıran görümce çok zor olur senin için
müstakbel eşinde kararı sana bırakıyosa ; arkana dönüp bakmadan uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş bence
herkes birbirine tatlı gelir o zaman...

Karsi taraf cok dürüst geldi bana
ne guzel önceden acik acik niyetlerini söylemisler
yakinda ev tut senden cikmayiz
oda ayir bize vs
cok guzel iste
niyetleri bu
sen bunu istiyorsan yakindan ev tut
istemiyorsan tutma
ama neden tutasinki
evlenince anlarsin
bir evde bir kadin bir koca yeter
evin bir hanimi olmali
kimse burnunu sokmamali
ayrica yeni evlisin
Allah askina
dert mi ariyorsun
bize oda ayir ne demek
otelmi orasi
hayret walla
aman sakin
simdiden tedbir alin
yoksa burda cok baska baska konular acarsiniz

ister kendi ailen olsun, ister eşinin ailesi biraz uzak olmak en iyisi yoksa illaki sorun çıkıo
sonra sorun yaşayacağına, şimdiden uzaktan tutmaya bak mesafe her zaman iyidir

işine yakın tut.
hem bahanen olur işe yakın diye.
yol zaten insanı çok yoruyor.
eşinin ailesine yakın tutma.
huzurun bozulabilir.

kesinlikle katılıyorum, işine yakın tut.. iş çıkışı eve gitmek zor oluyor insan hemen evinde olmak istiyor.. evlendikten sonra çalışmak ve ev - eş için zaman bulmak çok zor yollarda geçirme zamanını.. hem her akşam görüşmek isteyecekler sizinle zamanla çok sıkılırsın bu durumdan

baktığımız ev ile aralarında 4 sokak var,işyerime de yakın,uzak tutarsam da yatıya kalırlar diye korkuyorum:18:

ne kadar yakın o kadar iyi bence.ben 1 sene kayınvalidemlerle farklı şehirlerde oturdum 2 hafta diye yanımıza gelip 3 ay kaldılar.aynı şehre taşındık,evimiz biraz uzaktı ben çocuklar küçük diye çok gidemiyordum her dakka bizdelerdi.arada yatıya da kalırlardı.şimdi evimiz yakın ne zaman çocukları özledik deseler yanlarına gönderiyorum.inan şimdi daha rahatım

arkadaşım bana kızacaksın belki ama sen aklını mı kaçırdın ne yakını kaç kaç hatta daha uzağa biz Türkiyenin bir uundan diğer ucunayız neler yaşıyorum ben kayınvalide kayınpeder ile bir bilsen düşman başına vermesin Allah. Dert mi arıyorsun kendine ben benimkileri düşünüce acaba yakın olsak evler konusunda deyince bile senin yzdığını okurken mideme ağrı saplandı.

yine sen bilirsin ama benim ağzım uzaktayken yandı sen yakınken ne yapacaksın. burda bir sürü şey okudum hanımlar yazmış eşi sürekli annesine götüren annesinin evinden bi r dk olsun çıkmayan özel hayatını unutan çocuk bakımına yakın diye her dk karışan eşiyle azıcık kavga etti diye evle yakın olduğu için bütün ailelerin işin içine girip belki iki sarılsalar barışacak birçok insnanın boşandığı neler okudum.

allahıma çok şükür ben uzaktayım eşim her daim arkamda yanımda yinede cesaret buluyorlar birşey yapacak

Sakiiin yakin tutma. Bir gun iki gun derken anlamadan kalirsin icli disli oluverirsiniz 24 saat. Bu kez yorgun gelirsin istemezsin sinir koyarsin. Koydurmazlar kotu olursun.

İsine yakin onlarin ayak ustu ugrayamiycagi bir yerden tut. Hem uzaktan daha iyi yurur iliskiler.

cnm yakın tutma çok pişman olursun çok.... kendinde diyorsun görümcen zor insan diye o onların kızı şimdi tarafsız gibi dursalarda senin yanında hiçbirzaman olmayacaklar bunu bil birşey olduğunda ayrıca içli dışlı sakın olma herkes yerini yurdunu bilsin

canım uzak tut ama ne kadar uzak durabilirler ki mesala ben 10 aylık evliyim uzak tutum ama bu hafta sonu benim kocam ve kaynım tarafından annesine bizim siteden bizim yakınımızdan ev bakmaya karar verildi eşime söyledim tavrımıda koydum istemediğimi çünkü geldi gitti aradı yedi içti gezdi oturdu açık giyindi giyinmedi bunlar hep sorun oluyor biliyorum ki sorun yaşıcaz ama benim eşim anlamıyor neden anlasın ki sen çalışan bayansın diyor ama olmuyor işte akşamalrı çat pat gelinir yada biri geldiğinde çağırırlar ben gitmem sorun olucak ama bunu erkekler geleceği göremiyor ben şuan oluruna bıraktım ben yakında mesafe koymasını bilirim ben tepkimi verdim eşim buna rahmen yakınıma sokucaksa sonuçlarada katlanıcak ozaman mesafemi koyarım aynı bir komşum nasılsa öyle davranırım ama huzur kaçıcak işte demişsin ki uzak olunca kalma işi oluyor merak etme yakın oluncada kalan insan kalıyor banada kayınvalidem dedi ki her gittiğimde ona kal dicekmişim ısrar edicekmişim kal diye ısrar etmiyormuşum.......anlamıyorum ben bu insanları ayrıca aynı şehirde kalma merakı nedir hasta değil ayağı eli tutuyor bir kalma sevdasıdır gidiyor benim annem ama 12 saatlikten bana gelince eşim istemiyip olaylar çıkıp annemi üzüntüden hastenelik eder ama ben onun annesi ile yakın oturucam valla ben herşeyi göze aldım bitirmeyi bile ondan canım sende işine uzak bile olsa uzak olmaya bak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…