Mrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
Guncelleme; yeni konu acmayip buraya yazmak istedim.Ne ev ne de araba satilmadi alici cikmiyor.Ekonomik kriz yuzunden emlak sektoru durmus.Zaten fiyati cok asagi cektik resmen zararina saticaz ama yok alici yok.Emlakcinin bize soyledigi bu.Bu ay itibariyle eksi hesaptan gitmeye basladik.10 bin gelirin 8 bini kredilere gidiyor ve 2 bin tl ile mutfak faturalar harclik yetiremiyoruz hayat cok pahali hale geldi son durum bu.Var mi benim gibi olanlar teselliye ihtiyacim var iyi birseyler soyleyin nolur bu ekonomi duzelir mi
Guncelleme; yeni konu acmayip buraya yazmak istedim.Ne ev ne de araba satilmadi alici cikmiyor.Ekonomik kriz yuzunden emlak sektoru durmus.Zaten fiyati cok asagi cektik resmen zararina saticaz ama yok alici yok.Emlakcinin bize soyledigi bu.Bu ay itibariyle eksi hesaptan gitmeye basladik.10 bin gelirin 8 bini kredilere gidiyor ve 2 bin tl ile mutfak faturalar harclik yetiremiyoruz hayat cok pahali hale geldi son durum bu.Var mi benim gibi olanlar teselliye ihtiyacim var iyi birseyler soyleyin nolur bu ekonomi duzelir mi
Son düzenleme: