Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba varken evi satmazdım şahsen..Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyor
Satmayın. Sabredin. Bulunur bir yolu.Mrb hanimlar, Yaklasik bir bucuk yil once bir ev aldik on yillik kredi cektik.Hesaplar kitaplar yaptik lakin bazi durumlar oldu ve biz iki kredi daha cekmek zorunda kaldik bununla beraber elden 30 bin tl gibi bir rakam da borclandik.Cok detay vermeyecegim beklenmeyen durumlar vs derken suan aylik kredilere giden miktar 8 bin tl yi buldu.Esim ve benim aylik kazancimiz 10 bin tl.Mutfak masrafi faturalar vs icin 2 bin tl yetiremiyoruz.Ust bas hic birsey almamakla beraber depresyona girmis durumdayim 24 ay sonra 1500 tl lik bir kredimiz bitecek.3 yil sonra da 1700 luk diger kiredimiz bitecek, uzun bir sure nasil idare edecegiz bilemiyorum esim evi satmaktan yana..Satilirsa tabi.Ben de satmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz bu arada elden aldigimiz 30 bin tl de geri odenmeyi bekliyor nasil bu kadar borcun icine dustuk bilmiyorum
arabayı satın onunparasaı ile kredileri kapatın araba olmasada olur ama evi satarsanız bir daha geri dönüşü olmaz..Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyor
2 bin lira aylık gelirimiz varken siz hala arabaya nasıl biniyorsunuz. Arabayi satmak evi satmaktan çok daha kolay. Arabayı satıp başka araba almayın.Tesekkur ederim ben arabayi satip daha ucuz bir araba alalim fikrimi sundum en azindan 1500 tllik bir kredi kapanir dedim esime mantiksiz geliyor 30 bin tl yi nasil ödeyecegiz diyor
hangi şehirdesiniz merak ettim. Mersin de mi . Benim oturduğum yer de sizinki gibi. evi satmayın. arabayı satıp daha eski model bi araba alabilirsiniz.Haklisiniz ancak buyuksehirin heryeri merkezi degil.Soyle soyliyim evimin bulundugu muhit guzel evlerin oldugu ancak kus ucmaz, kervan gecmez bir yer arabasiz evden cikilmaz burda ise gitmek icin mecburum arabaya.
Evet cok zora soktuk biz ama alirken boyle hesaplamadik cok detay veremiyorum bazi aksiliklerden kaynakli boyle zora girdikhayatta istediğim maddi olan tek şey ev .
ama kendimi bu derece zora asla sokamam.
bizim de gelirimiz sizin ki kadar aşağı yukarı.
iyi bir araba almayı dşünüyoruz inş kısmet olursa. evimin kirası 1750. çocuğumun okul parası 500 lira falan. kalanıyla da faturalar geçinme falan.
sizin anlattığınız durum sarpa saracak belli yani. çünkü borçla borç kapatmanın sonu asla yok. arabanızı baya yükseltin. ya da bir arsa falan alabilirsiniz. o da birikim olur. rahatlayıncada tekrar eve niyetlenirsiniz.