Kredi ceken musluman yok mu yani?bu devirde kim neyi biriktiripte alabilir ki? Ustelik faizi yiyen banka oluyorken nasil aldigim ev haram olabilirbence kredi çekmeyin tatlım. helalinden alın biliyorsundur faizi alan veren yazan lanetlenmiş hadiste. bi de bakara suresinde ayet vardı faiz yiyen ALLAH ve rasulune savaş açmıştır diyor. borç istemek çok sıkıntılı bir süreç ama deneyebilirsiniz biz öyle yaptık. çok da karlı çıktık. o da olmazsa biriktirmeye çalışın derim ben.
Kredi ceken musluman yok mu yani?
Kirada oturmuyorsunuz sonuçta. Evi büyütmek için krediye hiç bulaşmayın bence, helal paranıza haram karıştırırsınız. Alabilirseniz ailelerden, yakın çevrenizden borç alın ya da biriktirip öyle alın.Selamlar arkadaşlar.90 metrekarelik 2+1 bi evimiz var.ben hep büyük evde büyüdüm.alışamadım pek.çok şükür evim güzel kirada da değiliz fakat çocuğumuz olunca küçük gelir gibi geliyor.oturduğumuz muhit çok güzel.haliyle fiyatlar da yüksek.3+1 bi ev için 300 ün üstünde fiyatlar.evi satıp üstüne 60 bin falan koymak gerek.yani bi oda (20-25 metrekare )için.20 bin altın var. kalanı kredi çekmek istemiyorum.bi iki sene biriktirip biraz da kredi mi çeksek bilmiyorum.karışık oldu ama düşün düşün işin içinden çıkamıyorum
ev demek hayat demek canım bende 350 ye 20 fazla elkel dubleks teraslı banlonlu bi ev al mis gibi yazın koca balkon mangalını yap cocugunu oynasın buyuk havuzlrdan al günlerini orda yap benim en cok istedigim dubkels bi ev bence durumun misaitse hic düsünme allSelamlar arkadaşlar.90 metrekarelik 2+1 bi evimiz var.ben hep büyük evde büyüdüm.alışamadım pek.çok şükür evim güzel kirada da değiliz fakat çocuğumuz olunca küçük gelir gibi geliyor.oturduğumuz muhit çok güzel.haliyle fiyatlar da yüksek.3+1 bi ev için 300 ün üstünde fiyatlar.evi satıp üstüne 60 bin falan koymak gerek.yani bi oda (20-25 metrekare )için.20 bin altın var. kalanı kredi çekmek istemiyorum.bi iki sene biriktirip biraz da kredi mi çeksek bilmiyorum.karışık oldu ama düşün düşün işin içinden çıkamıyorum
Selamlar arkadaşlar.90 metrekarelik 2+1 bi evimiz var.ben hep büyük evde büyüdüm.alışamadım pek.çok şükür evim güzel kirada da değiliz fakat çocuğumuz olunca küçük gelir gibi geliyor.oturduğumuz muhit çok güzel.haliyle fiyatlar da yüksek.3+1 bi ev için 300 ün üstünde fiyatlar.evi satıp üstüne 60 bin falan koymak gerek.yani bi oda (20-25 metrekare )için.20 bin altın var. kalanı kredi çekmek istemiyorum.bi iki sene biriktirip biraz da kredi mi çeksek bilmiyorum.karışık oldu ama düşün düşün işin içinden çıkamıyorum
ev demek hayat demek canım bende 350 ye 20 fazla elkel dubleks teraslı banlonlu bi ev al mis gibi yazın koca balkon mangalını yap cocugunu oynasın buyuk havuzlrdan al günlerini orda yap benim en cok istedigim dubkels bi ev bence durumun misaitse hic düsünme all
60 binin 20 bini altınsa 40 bin çekeceksin çeksen, belki ailelerde destek olur biraz yerinde olsam bu seçeneği de zorlar ne kadar az çekebiliyaşam o kadar kredi çeker alırım babamı kaybettim kaybedeli zaman çok kıymetli benim için yapmak istediğim herseyi o an yapmak istiyorum sen bilirsin yinede
Ben de çalışıyorum borcum var biraz haziranda bitecek. Ondan sonra ayda 1500 kenara koyabilirizkredisiz mümkün degil canım esin nerde calısıyo yani eve giren maddı olanak ne kadar bide sende calısıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?