Mesela nasıl yapıyorsunuz neyi ne zaman yapıyorsunuz?
dün akşam saat 10 dan sonra mutfağa girdim derledim topladım bulaşıkları makineya koydum çalıştırdım. O esnada bende biberonları falan elimde yıkadım tezgahı,ocağı temizleyip çekmeceleri elden geçirdim.enson yatmadan çamaşır koydum makineye sabah çalıştırıveririrm diye..
Şimdide bulaşık makinesini boşalttım ki kirlileri hemen yerleştireyim ortada kalıp dağınıklık çıkarmasın. Çamaşır makside çalışıyor bu esnada bende bebişin kahvaltısını hazırladım. Şimdi uyansın onu yedircem.
Artık her akşam bu şekilde düzen oturtmaya çalışacam. Her akşam bu işi yaparsam sabahlarıda hergün bir oda temizler düzene sokarsam oturturum heralde. Walla burda yazılanlar çok iyi gaza getiriyor insanı..
Bende hergün gelip yazıyım buraya ne yaptım ne ettim sizde yazın lütfen çünkü yazdıklarınızın bana çok faydası oldu..
bak sabah kalktıgında bulaşıkalr yıknmış mutfak temizlenmiş çamaşırlar makinede olucak yani kahvaltı hazırlmaka için mutfakla ugraşmıcaksın 1 saat buradan kazandın o 1 saati salonunu temizlemeye ayırabilirsin zaten salonunu mutfağını wc ni hep temiz tutkinki biri gelicek olsada için rahat etsin
benbugün yrm gün çalışıorum
dün markete gittim aldıklarımı yerleştirdimki bugüne kalmasın die bugünde çamaşır atıcam mak onlar yıkanırken evimi süpürücem silicem tabi önce balkonları yıkıcam zaten toplu bırakmıştım akşamdan süpür sil tmmdır
hergün cam kapı silmioruz sonuçta yapılacaklar belli
yemekten sonra üşenme hemen makineye at zaten 2 kişi en fazla 5 tbk 2 brd olur
çocuk olunca tezgahın üstünden tatlı kaşığı bardak hiç eksik olamz okadarınıda takma artık
mutfakta yersen yemeği içeride batmamış olur
yatktan kalkar kalkmaz yatağı toplarsan sonrasında üşenmezsin
akşamdan mutfağı toplu bırakki sabah hemen çocuga kahvaltı hazırla
ayrıca burada görüorumda hep çocuga yemek ahzırladım sonrada bizim için yemek yaptım ayzılarını okuorum nie böyle yapıorsunuzki 1 yaşından sonra çocuk sizin yediğiniz herşeyi yiyebilir
az baharat az salça tmmdır
ben orba yapıorum mesela içine salçasını baharatını koymuorum oğlum için ayırıorum
sonrasında üstüne salça baharat yağ yakıp ilave ediorum bizimkine tüm yemeklere böyle yapıorum herşeyi beraber yiyoruz bundanda vakit kalıo tabi
sadece kuaföre falan vaktim kalmıo onuda oğlumu bırakıp gitmek istemediğim için