tesadufen konuya denk geldim ama gaza getiriyor insani hakkaten :)) afferim kizlar size.Benim de 10 aylik bir bebegim var ve o kadar hareketli ki degil temizlik bazen ayakta durmaya mecalim olmuyor.Az uyku ve ayak ustu beslenmeyle,surekli ucarak temizlik yemek yetistirmeye cabalayan bir kadinin evi ne kadar temiz olursa o kadar temiz evim.Gecen guntemizlik yapayim dedim,kizim da ev telefonun kulakligi ile cok oyalanir,verdim eline ki azcik oyalansin.Getirdim viledali suyu oturma odasina tam siliyorum SHLOOPP diye bir ses :)) kulaklik temislik kovasinin icinde,benim hinzir siritiyor.Yerler yari silinmis yarisi duuruyor,ben kulakligi kurutma cabalarinda,kizim kulakligi elime gecireyim diye surekli miz miz pesimde,deli danalar gibi dolaniyoruz evin icinde.Bazen de tam temizlerim yeri bucagi,kizimi beslerken bir kusar,halisi ayri,koltugu ayri bir sicradi mi,cocugu mu temizlesen,yeri mi silsen,sonra kustugu icin huzursuz cocugu mu teselli etsen.Inanin her kusmada yaklasik 1 saatlik temizlik savasi veriyoruz.Diyecegim o ki bu veletler az daha buyumeden oyle duzen oturtma,her gun bir odayi temizleme vs olmayacak.Oldugu kadar yapip,olmayani da sindirmeye alistiriyor annelik insani.Ama siz yine de yazin gunluk temizlik raporlarinizi ki enerji cokmesi yasadigim ve illa temizlik yapilacak zamanlarda yardimci olur 

Son düzenleme: