• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi temizlemek için cesaret..

aynen canım kadın olmak zor yapcak bişey yok katlanıcaz:12:
ben pcde çok vakit geçiriyorum kendime çok kızıyorum bu yüzden:4: bi evine bak, işini gücünü yap ,çocuklarını gezdir ,az sosyolleş
ama yok yalnız başıma evde pc tv oyalanıp, sonra koştur koştur iş yapıyom:36: sonra bir stres bir telaş oluyor bende:41: offf sorma kendimi acilen değiştirmem lazım bu huylarımı hiç sevmiyorum..

zaman zaman bende de oluyor.. ama sonrasındaki telaş öyle can sıkıcı ki sınırlandırıyorum kendimi.. pc geceleri açık.. gündüz açmıyorum kızım uyanıkken.. tv de izlemem o varken.. onunla bu yıllar geri gelmeyecek motive kaynağım hep bu.. çok iyi organize olmalı çocuklu hanımlar başka çare yok.. yoksa kaos kaos kaos başka bişey yok.. çocuklara nasıl sınır koyuyorsak sen de kendine koy.. daha mutlu olacaksın.. işler yetişecek çocuklara kendine daha fazla zaman kalacak.. zaten işimiz ağır bir de biz ağırlaştırmayalım.. herşey mükemmel olmasın varsın.. ev senin hayat senin.. ama seni rahatsız etmeyecek kadar olsun.. en kötüsü ertelemek.. çabuk çabuk ve çok düşünmeden işe koyulmalı.. ben de her zaman yapamıyorum yanlış anlama canım idealim bunlar :)

zaman zaman bende de oluyor.. ama sonrasındaki telaş öyle can sıkıcı ki sınırlandırıyorum kendimi.. pc geceleri açık.. gündüz açmıyorum kızım uyanıkken.. tv de izlemem o varken.. onunla bu yıllar geri gelmeyecek motive kaynağım hep bu.. çok iyi organize olmalı çocuklu hanımlar başka çare yok.. yoksa kaos kaos kaos başka bişey yok.. çocuklara nasıl sınır koyuyorsak sen de kendine koy.. daha mutlu olacaksın.. işler yetişecek çocuklara kendine daha fazla zaman kalacak.. zaten işimiz ağır bir de biz ağırlaştırmayalım.. herşey mükemmel olmasın varsın.. ev senin hayat senin.. ama seni rahatsız etmeyecek kadar olsun.. en kötüsü ertelemek.. çabuk çabuk ve çok düşünmeden işe koyulmalı.. ben de her zaman yapamıyorum yanlış anlama canım idealim bunlar :)

çok haklısın ,sadece ev işinde değil herşeyde böyleyim
herkesin bir sıkıntısı oluyor bende sıkıntı yaşadığım bir dönemde böyle kayboldum, artık toparlamak için çaba harcıyorum hiçkimse için değil sadece "kendim için"çabalıyorum bütün hayatımı düzene koymak için uğraşıyorum, önce daha aktif yaşamaya kendime güvenli olmaya ve yavaş yavaş planlarıma kavuşmaya çalışıyorum inşALLAH başarırım..

Son düzenleme:
konu 2011 ama yazanlar var sanırım gercekten bazen insanın canı hiç istemiyorr :50: bazı insanlar nasıl böle titizlik hastası oluyo gül gibi heryerleri :9::9::9:

çok haklısın ,sadece ev işinde değil herşeyde böyleyim
herkesin bir sıkıntısı oluyor bende sıkıntı yaşadığım bir dönemde böyle kayboldum, artık toparlamak için çaba harcıyorum hiçkimse için değil sadece "kendim için"çabalıyorum bütün hayatımı düzene koymak için uğraşıyorum, önce daha aktif yaşamaya kendime güvenli olmaya ve yavaş yavaş planlarıma kavuşmaya çalışıyorum inşALLAH başarırım..

toparlarsın canım üzme kendini.. bazen savrulmak da iyidir.. kendini bulursun tekrardan.. hepimizin başına gelmiştir.. benim de oldu.. insan girdaba giriyor bazen.. hepsi bir bir olacak.. sen yeterki sağlam dur.. sevgiler..

toparlarsın canım üzme kendini.. bazen savrulmak da iyidir.. kendini bulursun tekrardan.. hepimizin başına gelmiştir.. benim de oldu.. insan girdaba giriyor bazen.. hepsi bir bir olacak.. sen yeterki sağlam dur.. sevgiler..

inşAllah canım,bendende sevgiler:16:

Harika bir konu insanı motive ediyor gaza getiriyor.
Ben de az sonra mutfak temizliğine başlayacağım. Duvarları ve dolapları ne zamandır silmedim. Buzdolabı, erzak dolabı gibi mobilyaların altını silicem. Dağılan dolap çekmece düzenleyip fazlalıkları atıcam. Benim de 29 aylık bebeğim var ve ev işi yapmakta çok zorlanıyorum. Onunla ilgilenirken de enerjim düşüyor. Çok hareketli ve düzenli uyku saati yok maalesef. Uykuya direniyor. İnş. ben de sizi takip edip fırsat buldukça yazacağım.

Back
X