- 11 Aralık 2018
- 42.885
- 266.437
- 598
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Zamanımı ve enerjimi senin için harcayamam şimdilik, ha çok abartırsan da üşenmem.Senden o atağı bekliyorum bebegim
ay bende ciddiye alıp cevap verdim. amaaaanKocası sürekli iş yaparken izliyor diye bunalır, tatilde aynı gün iki ayrı kombin yapmasını istemedi diye kavga eder
En bombası da zaten evli üyelere sen koca bul önce demişti
Hepsi hallolur gülümBurada stres atmasına izin vermeyin de içten içe kudursun kendi haline bırakın.
Daha 6-7 aylik evli adamin ömrünü yedi. İyi adamcık dayanmaya çalışıyor garibim.Evlenirken yaşayacağınız yeri bilmiyor muydunuz? orasını anlayamadım açıkçası. Ayrıca her kavga da ev mi terk edilir nerede olursa olsun. çok ciddi bir şey yaşanmadan bana bu saçma geliyor
Zamanını ve enerjini burdaki tüm konulara yorum yaparak harcıyordun tüh unuttum ben onuZamanımı ve enerjimi senin için harcayamam şimdilik, ha çok abartırsan da üşenmem.
Ama burda bir sürü avukat üye var, birinden biri yapar bir gün diye tahmin ediyorum.
Aman ne büyük lütuf senin cevap vermenay bende ciddiye alıp cevap verdim. amaaaan
yok valla yorumları sonradan okudum da üsluptan anladım neyin ne olduğunu. Allah yardımcısı olsun eşinin gerçektenDaha 6-7 aylik evli adamin ömrünü yedi. İyi adamcık dayanmaya çalışıyor garibim.
Ondan önce 10 senesi de varDaha 6-7 aylik evli adamin ömrünü yedi. İyi adamcık dayanmaya çalışıyor garibim.
İstediğim yere harcıyorum şekerim.Zamanını ve enerjini burdaki tüm konulara yorum yaparak harcıyordun tüh unuttum ben onu
Eşimin Allah belasını versinyok valla yorumları sonradan okudum da üsluptan anladım neyin ne olduğunu. Allah yardımcısı olsun eşinin gerçekten
evet lütuf. öyle olmasa insanlar yazsın diye konu açmazsın dimiAman ne büyük lütuf senin cevap vermen
Bilimsel makale absjslwlsalslskssjdjdksNe diyo bu
Ne oldu timur mu oldun şekerimİstediğim yere harcıyorum şekerim.
Vermiş zaten merak etmeEşimin Allah belasını versin
Maşallah burası insana çok şey katıyorBilimsel makale absjslwlsalslskssjdjdks
Vermiş zaten merak etme
Zeka desen varBeni kastetti
Timur kim?Ne oldu timur mu oldun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?