evi terk eder mi sizin eşleriniz?

Annesi demiyor mu oğlum iki gündür buradasın eşin nerede evine gitsen iyi olur diye?
Aranızdaki her tartışma onlara yansıyorsa durum daha da vahim.
diyor ama kızar diye fazlada bişey demiyor açıkcası oğlundan korkuyor biraz

ne yapayım sizce eve almamak geliyor içimden
Evden gıdın diyecegım ama bu aptal ıcın demez, sız rahatınızı bozmayın
Eve de alın *seninle bu konusmayı son ve bir kere yapıcam iyi dinle, bı daha ergen gibi evden gidersen arkandan cikar bende giderim, annemlerde senın gelısmemıs bir ergen oldugunu beni her tartisma da tek bıraktığını ogrenır sonra istesem de seni affedemem napsan nafile olur. Aklını basına mı toplarsın gider bi Uzmandan yardım mı alırsın bilemem bir daha bunu yaptıgında arkandan bende cıkıyorum evden gerisi sana kalmıs diyin ve bir daha Yuzune bakmayın. Ozur dileyene kadar, yemek yapmayın utusunu yapmayın camasırlarını yıkmayın Hersey normalmıs gibi asla davranmayın eve donmesi nımetmıs gıbı ıcınız ferahlamasın.
Once ozur dileyecek sonrada son verecek bu aymazlıga.

Simdı okudum bir de Cocugunu varmis, vazgectım rahat bozmama mevzusunu unutun. Cocugunuz alın aılenıze gıdın. Gelip ordan alsın sızı önce ozur dileyerek. Baska turlu duzelmez bu, konusmak la asla duzelmez.

Hayır evi terk etmez bende gitmem diğer odalarda vakit geçiririz en kotu.Gidip iki gün eve gelmemek nedir ya

diyor ama kızar diye fazlada bişey demiyor açıkcası oğlundan korkuyor biraz

Eşinizin yaptığı büyük sorumsuzluk.
İnsan 2 gün boyunca hiç merak etmez mi evini çocuğunu.
Belki başınıza bir şey geldi dünya hali sonuçta.
Böyle şeyler sizi yıpratır zamanla daha kötü bir hal alır.
Bir şekilde önlemini almanız lazım.

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
ınsan tartısmayı beceremıyorsa ben ınsanım demesın
ınsanlar konusa konusa anlasır cunku tartısırsın ne kadar kotu ve buyuk bır olay olursa olsun uzlasamıyorsan neyse zamana bırakalım dersın sonunda ölüm yok sonucta , evden cıkıp gıtmek bıle abes bu kadar mı durtu kontrol bozuklugu var bu kadar mı agzından cıkacakları kontrol edemeyecek kadar degısık. ustune bırde gıtmıs ve gelmemıs . ben olsam evın kapısını hıc acmam

bu adam her tartısmanızda ne yapıyordu her seferınde cekıp gıdıyor mu boyle

Allah Allah, cok enteresan,
ben de sandim ki evlilikte ilk yiliniz, daha oturtamadiniz.

Konusun bence, cocugunuza kotu ornek oldugunu,
onun da cani istedigi zaman cikip gidebilecegi gibi bir hissi olacagini soyleyin.
Sonucta bu cocuk ergen oldugunda babasini ornek alip cikip gittiginde hangi biriniz bu yaptiginin yanlis oldugunu aciklayabilir ki.
Bende yeni evliler sandım ilk yorumumu yaparken, bu adama ders vermeden duzeltemez alısmıs cunku böyle.

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Eşin fazla büyütüyor sanırım her şeyi. Bunu konuşup çözmeniz lazım. Böyle çok zor.

merhaba
Ben kovarım evden cokta umrumda olmaz nerde oldugu ve zaten tıpış tıpış ta gelir.

Komikmiş. Madem annesine gidiyor toplayın eşyalarını kolilere, gönderin annesine, bir daha da gelmesin.

Bu arada bizde de evden giden ben olurum. Gidip bir iki saat yürür, dönerim eve. Sinirliyken ağzımdan çıkanı kulağım duymaz.bu yüzden gidiyorum

merhaba
Erkekte en sevmediğim şey trip atıp, küsmesi...
Çocuğunuza kötü örnek, aklı erdiğinde etkilenir, o yüzden şimdi çözmelisiniz bu sorunu... Ben olsam son kez konuşurdum aynı şey tekrarlandığında dönüşü olmayan yola gireceğimizi özellikle belirtirdim sanırım...

Evden gıdın diyecegım ama bu aptal ıcın demez, sız rahatınızı bozmayın
Eve de alın *seninle bu konusmayı son ve bir kere yapıcam iyi dinle, bı daha ergen gibi evden gidersen arkandan cikar bende giderim, annemlerde senın gelısmemıs bir ergen oldugunu beni her tartisma da tek bıraktığını ogrenır sonra istesem de seni affedemem napsan nafile olur. Aklını basına mı toplarsın gider bi Uzmandan yardım mı alırsın bilemem bir daha bunu yaptıgında arkandan bende cıkıyorum evden gerisi sana kalmıs diyin ve bir daha Yuzune bakmayın. Ozur dileyene kadar, yemek yapmayın utusunu yapmayın camasırlarını yıkmayın Hersey normalmıs gibi asla davranmayın eve donmesi nımetmıs gıbı ıcınız ferahlamasın.
Once ozur dileyecek sonrada son verecek bu aymazlıga.

Simdı okudum bir de Cocugunu varmis, vazgectım rahat bozmama mevzusunu unutun. Cocugunuz alın aılenıze gıdın. Gelip ordan alsın sızı önce ozur dileyerek. Baska turlu duzelmez bu, konusmak la asla duzelmez.
annemde asla rahat edemiyorum çocukla o da rahat ettirmiyor zaten fazla kalmasın diye zamanında gittim çünkü bi arkadasıma gitsem daha rahat ederim o derece arkadaşıma mı gitsem acaba kimseye haber vermeden

Yani insan sakinleşmek için çıkar 1 2 saat hava alır gelir anlarım ama 2 gün eve gelmemek nedir ??
Üstelik bir de çocuk var evde.
O anne de çok hatalı ben olsam eve almam git evine barkina derim.
Kv ile konuşun bence kabul etmesin.
Sizde arayıp sormayın çağırmayin eve ben olsam geldiğinde de almazdım eve .

annemde asla rahat edemiyorum çocukla o da rahat ettirmiyor zaten fazla kalmasın diye zamanında gittim çünkü bi arkadasıma gitsem daha rahat ederim o derece arkadaşıma mı gitsem acaba kimseye haber vermeden
Gidecek yerin varsa elbette git
Ali babanın cıftlıgıne cevırmıs evlılıgınızı haddını bilsin
Her gidisinde aramis cagırmıssınız s... ktır cekecegınıze eve donunce de iyi davrandınız muhtemelen.. Ee basa cıkamamıs siniz guzellıkle, anladıgı dilden konusun. Hatta sona yaklastıgınızı kendisine cekıduzen vermesi gerektiğini göstermelisiniz

Kaynananız napıyor adam orda kalırken evine göndermek ne bicim adamsın sen demek yerine besliyor mu onu?

• Beğen
Reactions: csi
Bu süre zarfında nerde kaldığını ve ne yaptığını biliyor musun peki!

Eşler kavga ettiğin de birinin ortamı terk etmesi gerekir, olay daha da büyümesin diye ama eşin konuyu bayağı yanlış anlamış ve konuya farklı bi tarz getirmiş.

Yani insan sakinleşmek için çıkar 1 2 saat hava alır gelir anlarım ama 2 gün eve gelmemek nedir ??
Üstelik bir de çocuk var evde.
O anne de çok hatalı ben olsam eve almam git evine barkina derim.
Kv ile konuşun bence kabul etmesin.
Sizde arayıp sormayın çağırmayin eve ben olsam geldiğinde de almazdım eve .
kaç kere dedim kendisine kızar diye birşey demiyor napayım oğlumu evden mikovayım diyor

Bu süre zarfında nerde kaldığını ve ne yaptığını biliyor musun peki!

Eşler kavga ettiğin de birinin ortamı terk etmesi gerekir, olay daha da büyümesin diye ama eşin konuyu bayağı yanlış anlamış ve konuya farklı bi tarz getirmiş.
her seferinde annesinde kaldıgını biliyordum ama şimdi ne annesini ne de kendisini aradım şuan bilmiyorum nerde kaldıgını

Gidecek yerin varsa elbette git
Ali babanın cıftlıgıne cevırmıs evlılıgınızı haddını bilsin
Her gidisinde aramis cagırmıssınız s... ktır cekecegınıze eve donunce de iyi davrandınız muhtemelen.. Ee basa cıkamamıs siniz guzellıkle, anladıgı dilden konusun. Hatta sona yaklastıgınızı kendisine cekıduzen vermesi gerektiğini göstermelisiniz

Kaynananız napıyor adam orda kalırken evine göndermek ne bicim adamsın sen demek yerine besliyor mu onu?
besliyor çünkü kendisinede kızmasından korkuyor oğlumu evden mi kovayım diyor

Back
X