evi terk eder mi sizin eşleriniz?

eski konularınıza baktım çalışıyormuşsunuz çocuğunuza da anneniz bakıyormuş
çalışıyor musunuz hala? anneniz aileniz nerde

tehdit edin "o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin" vs gibi
ama ekonomik güç veya aileniz faktörleri olmalı

evi terketmedi
1-2 saat sonra geldiği oldu
ama öyle bişey yaparsa 2-- gün gelmiycek
döndüğünde seni bulamazsa bırdaha yapamaz bence.
sonucta sen onun anası değilsin bekleyeceksın

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda

O evden bir kez çıkılır bizde. Evi terkeden sonra ancak eşyalarını toplamaya gelir. Evi terket sonra gel bu ne lakça bir ilişki.

o 2 gun nerede kaldiysa oradan geri donmesin der kapimin kilidini degistirir bosanma davasini acarim. ne bu cocuk gibi... yahu azicik deger verin kendinize. bu adam alismis kus gibi gidip gelmeye... guvercin mi koca mi belli degil... bosanmayacaksan resti cek bi daha yapamasin boyle evlilik mi olur...

Terketmez. Ola ki terketti diyelim bi daha o eve giremez bu kadar net..

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Benim ki diğer odaya en fazla o da gitse keşke.. insan uzak olmak istiyo bazen

O nasıl öfke yahu günlerce sürüyor.
Biz de tartışma pek olmaz, cunku esim sinirliyken konuşmaz, ben sinirliysem yine konuşmaz :)
Ayrı odalarda takılır yada birimiz bir kaç saat dışarı çıkarız ama 2 saati hic geçmedik. Iki gun ne?
Bahanesi tabiki evd3n gitmek gelmemek için.. ne haltlar yiyosa artık.. evde durmak istemiyo ya da kavgalari bahane ediyi

Tabiki gitmiyor. Başka odaya bile gitmiyor . Ben gidiyirum başka odaya. O da oraya gelip yanıma kıvrılıyor. Kaçıs kurtulus yok.

Bu adamların ortası yok.
Bunu anladim. Ya evi terk ediyor. Ya da illaki dip dibe durmak istiyor .
Haha aynı biz.. gidiyorum diğer odaya en fazla yarim saat sonra bir bahaneyle konuşmaya çalışıyo.. cvp vermeyince de ne yapmaya calisiyon diyo ruh hastası az önce kavga edenler başkasıydı sanki

Çok tuhaf bir davranış.
Bence sakin bi zamanda konuşmalısınız ve gelmediğinde aramayın. Ilk adımı da siz atmayın bakslım ne olacak.

Imkanlariniz nedir, Ne derece de para biriktirebilirsiniz bilemiyorum ancak elinizden geleni yapın.

Kıyıda köşede sizi idare edecek bir paranizin olması şart. Sonrası zaten iş bulup çalışmak olur.

Öyle ki evden gittiğinde , döndüğü zaman boşanma dilekcesini elinde görsün. Geri adım atmayacak kadar güvenceniz olsun.

biz tartismayiz genelde ben kendi kendime soylenirim esimde bakti susmuyorum cocugu alir bahceye iner gittigi en uzak mesafede ora 😁

6 yillik evliyiz ne kavgalr atlatildi bilemezsiniz de hic duymadim goemedim boyle bisey... evden cikip iki gun gelmeyecek adamdan bilemedim yani

İki gün eve gelmemek nedir yahu? Nerede kalıyor muş peki?
Sanki bunun altında başka birşey var gibi.. başka bir ilişkisi olabilir ve o kişiyle rahatça görüşmek hatta iki gün geçirmek için sizinle böyle eften püften bahanelerle kavga ediyor olabilir. Bilemedim dikkatli olun🤷

annesinde kalıyordu hep bu sefer haberim yok aramadım çünkü
Annesindede var suç dese ya evine çocuğuna git diye harbiden senin koca daha büyümemiş bizde tartışınca eşim dışarı çıkar ama eve gelir sonra oturup sıkıntı neyse karşılıklı konuşuyoruz

Back
X