- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Iyi geceler hanımlar.. eşimle genel olarak iyiyiz baya sıkıntılar yaşadık. Ailesi olsun, kendi tavırları olsun. Elimden gelen herşeyi evlilik ve cocuk için yaptım, evi birakip gitmelerini, saygisizliklari ve sevgisizligini çektim.
Duzlecek elbet dedim ve duzeldi.
En azından ben düzeldi diye düşündüm.
Bu akşam gene bir münakaşa yaşadık kızımın önünde bagirmalar, hakaretler havada uçuştu.
Dedim gidicem sen göreceksin, git dedi ama sinirle söylediğimin farkında herzaman demisindir ki gidicek biri varsa oda sensin diye,
Hiç evi terk edip de, eşinin duzeldigine şahit olan varmı? Burnu sürtermi?
Geri donceksen gitme düşün. Gidersen arkandan davayı açabilir geride dönemezsin. Ha burnuda sürtebilir. Gözün kesiyosa boşanmayı git obur durum bahtına artikIyi geceler hanımlar.. eşimle genel olarak iyiyiz baya sıkıntılar yaşadık. Ailesi olsun, kendi tavırları olsun. Elimden gelen herşeyi evlilik ve cocuk için yaptım, evi birakip gitmelerini, saygisizliklari ve sevgisizligini çektim.
Bu akşam gene bir münakaşa yaşadık kızımın önünde bagirmalar, hakaretler havada uçuştu.
Dedim gidicem sen göreceksin, git dedi ama sinirle söylediğimin farkında herzaman demisindir ki gidicek biri varsa oda sensin diye,
Geri donecegim diye ev terk edilmez. O eve geri donmemek de aklinda bulunsun. Bunu goze aliyorsan gidebilirsin. Yalniz zaten cocugunuz icin surdurmemeniz gereken bir evliligin icindesiniz. O yuzden cocuk icin yaptim , cektim demeyin.Iyi geceler hanımlar.. eşimle genel olarak iyiyiz baya sıkıntılar yaşadık. Ailesi olsun, kendi tavırları olsun. Elimden gelen herşeyi evlilik ve cocuk için yaptım, evi birakip gitmelerini, saygisizliklari ve sevgisizligini çektim.
Ortada bi çocuk var. Kendi egolarınız için çocuğun düzenini bozamazsınız. Her ikiniz içinde geçerli bu. Ev, boşanacağınız zaman terkedilir. Çocuk gibi küstüm gidiyorum dediğiniz evliliği bir ömür sürdüremezsiniz zaten.
Denemekle sabit olmuyor bir ise yaramiyor. Once ayri yattim duzelir diye olmadi haftakarva kustum olmadi evi terk ettim olmadi bosandim hala olduramadim maalesef. Olmayinca olmuyor.Iyi geceler hanımlar.. eşimle genel olarak iyiyiz baya sıkıntılar yaşadık. Ailesi olsun, kendi tavırları olsun. Elimden gelen herşeyi evlilik ve cocuk için yaptım, evi birakip gitmelerini, saygisizliklari ve sevgisizligini çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?