Evi terk edersem burnu sürter mii?

Mutluluk gecicidir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
130
33
28
Iyi geceler hanımlar.. eşimle genel olarak iyiyiz baya sıkıntılar yaşadık. Ailesi olsun, kendi tavırları olsun. Elimden gelen herşeyi evlilik ve cocuk için yaptım, evi birakip gitmelerini, saygisizliklari ve sevgisizligini çektim.
Duzlecek elbet dedim ve duzeldi.
En azından ben düzeldi diye düşündüm.
Bu akşam gene bir münakaşa yaşadık kızımın önünde bagirmalar, hakaretler havada uçuştu.
Dedim gidicem sen göreceksin, git dedi ama sinirle söylediğimin farkında herzaman demisindir ki gidicek biri varsa oda sensin diye,
Hiç evi terk edip de, eşinin duzeldigine şahit olan varmı? Burnu sürtermi?

Daha çok yalama olur bence

Geri donceksen gitme düşün. Gidersen arkandan davayı açabilir geride dönemezsin. Ha burnuda sürtebilir. Gözün kesiyosa boşanmayı git obur durum bahtına artik

Valla böyle şeyler hiç oyuna blöfe gelmez , yaptığınıza pişman olursunuz ...
Birşeyi ‘burun sürtsün-ders olsun’ diye yapmayın , evdeki hesap çarşıya uymuyor çoğu zaman
Karar verin ve uygulayın .

Geri donecegim diye ev terk edilmez. O eve geri donmemek de aklinda bulunsun. Bunu goze aliyorsan gidebilirsin. Yalniz zaten cocugunuz icin surdurmemeniz gereken bir evliligin icindesiniz. O yuzden cocuk icin yaptim , cektim demeyin.

Gitme eylemi bicak kemige dayandiginda tek bir kez yapilmali ve geri donusu olmamali. Yoksa yalama oluyor. Giderek duzeleni gormedim. Bir de neden sen gidiyorsun? Gitmeye karar versiginde sen gitme, onu gonder....

İkide bir ben gidiyorum deyip gitmezseniz veya gidip gidip dönerseniz çok daha fazlasını çekersiniz.
O sözü söylediğiniz anda bir daha dönmemek üzere gitmeniz gerekir ki ne kadar sinirli olsanız da söylemeyin artık dönecekseniz.
Çocuk için evlilik sürdürüyorsanız yanında kavga etmek ayrılmaktan daha kötü çocuk için.
Oturup bir karar alın ya yürütün ya da bitirin bence.

Huylu huyundan vazgeçmez.. gidersenizde geri döndüğünüzde yalama olur bence.. burnunun sürteceğini sanmiyorum..

Denemekle sabit olmuyor bir ise yaramiyor. Once ayri yattim duzelir diye olmadi haftakarva kustum olmadi evi terk ettim olmadi bosandim hala olduramadim maalesef. Olmayinca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…