Hiç benim düşüncelerimi bile gayeye almıyor daha liseye giden öğrenci bana laf yetiştiriyor diyor sanki kötü evlatmısım gibi görüyor haklı değilmişim gibi davranıyor sadece ben böyle düşünüyormuşum gibi benim babam çok ön yargılı bir insan bazen herşeyi terse çekebiliyor yanlış anlayabiliyorkimse ailesini seçemiyor ama hayatında durmalarını istediğin yeri seçebilirsin.
babanın düşünceleri korkunç ama değişir mi değişmez. o yüzden boşuna ağlama ders çalış en fazla 6 ay sonra çıkar gidersin. mesleğini eline alınca da ister görüş ister görüşme.
Yeni üye.
İlk konu.
Ortalığı birbirine katacak bir konu.
Aç dizi izle, kitap oku, seneryo yaz.
Allah sizi ıslah etsin benim senaryo yazmaya vaktim bile yok dertlerimi paylaşacağım yardım alacağım kimsem yok bu yüzden buraya gelmek istedim belki yardımcı olur musunuz diye ben daha size hiçbir şey demiyorumYeni üye.
İlk konu.
Ortalığı birbirine katacak bir konu.
Aç dizi izle, kitap oku, seneryo yaz.
Neden böylesiniz neden kimseye inanmıyorsunuz benim işim gücüm yok yalan mı söyleyeceğim ayıp yaptığınızama ben inanmıştım
Keşke yurda gidebilsem devlet yurtlarında da paraya ihtiyacım olacak o zaman ne yapacağım çalışmayı düşünüyorum ama çok zor bu benim için hem okulum var hemde dershanem hemde sınava hazırlanıyorum gerçekten ne yapacağım bilmiyorum bu düşüncesini değiştiremem ama kalasımda gelmiyor bu evdeYurda gitme şansın varsa git tabi..baban artık değişmez maalesef ya uyacaksın ya da gideceksin
ama ben inanmıştım
Peki bazıları öyle diye herkese bu şekilde yaklasmanız yanlış gerçekten öyle durumda insanlar oluyor ki kimseye anlatamıyor yada anlatacak kimsesi olmuyor onlarda üye olup buraya içini döküyorlar her ne olursa olsun inanın bence çünkü gerçek olma ihtimali de var bana ister inanın ister inanmayın siz bilirsiniz :)
İlk konu böyle polemik potansiyeli yüksek ya da cinsel içerikli olunca ben hiç inanöıyorum.
Bir de dikkatimi çekiyor yani üye ilk konu oldu mu aynı gün yakın sürelerle peşpeşe
konular açılıyor.Nasıl bir tesadüfse artık.
Ama bu düşünceleri doğru mu sizce açık giyindi diye gece dışarı çıktı diye tacize tecavüze uğradığı zaman kadınları suçlu tutmaları bu doğru birşey mi ?Kuzum baban seni bi bakima korumak icin söylemistir onlari.devir kötü görmüyomusun kacirilan tecavüz edilen cocuklar.. yasin daha cok kücük ergenlikte oluyo böyle sıkıntılar.cok klise olcak ama anne baba olunca anliyo insanlar gercekten.
Beni korumak için başka bir şekilde izah edebilirdiAma bu düşünceleri doğru mu sizce açık giyindi diye gece dışarı çıktı diye tacize tecavüze uğradığı zaman kadınları suçlu tutmaları bu doğru birşey mi ?
Babanızla bu denli açık bir dille konuşuyor olmanız çok rahatsız edici keşke bu denli irdelemeseydiniz. Yani ben soramazdım mesela sen görsen taciz edermiydin vs gibi onun ağzından bilmek istemezdim zaten halinden tavrından size söylediklerinden belli.
Sakin olmaya çalış sınav dönemindesin, yaşın daha çok küçük sana herhangi bir şiddet ve istismarı yoksa biraz dişini sık şehirdışı bir üniversite kazan git. Böylesi senin için daha hayırlı olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?