Evi terk etmek üzereyim

Lisa18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
22
3
1
24
O kadar kötüyüm ki nerden başlayacağımı bilmiyorum babamla tartıştık babamın cahil ve yobaz düşüncelerinden bıktım artık neymiş efendim çok açık giyinen kadınlar erkeği tahrik edermiş açık giyinırsen bakarlarmış kadında suçlu erkekte sucluymus bende tabi çok sinirlendim kapalı kadınlarda tacize tecavüze uğruyor dedim onlar pek fazla uğramazlarmıs açıklar daha fazla uğrarmış 2 yıl öncede yine biz bu konudan dolayı tartısmıstık o zaman ben ona demiştim ki çırılçıplak da gezsek kimsenin bize dokunmaya hakkı yok demiştim sonra babamda dediki elin erkeği dinlemez yapar dedi anadan doğma gezerse yaşlı adam bile yapar dedi çünkü teşvik ediyor dedi ben bile yaparım dedi sonra ben şok oldum zorla mı yapcaksın dedim yok yapmam dedi ben kimseye zorla bişi yapmam dedi şimdi yine bunu ortaya attı beni yanlış anladığını düşünüyorum çünkü ordaki mesajı anlamadı bazı kadınlar teşvik edermiş her ikiside suçlu olurmuş sonra işte ben bunları tasdik etmiyorum dedi yapmaları gerekmıyor dedi babam gerçekten de tasdik etmez ama bazen kadınları da suclamasına deli oluyorum bu yüzden babamın yüzünü göresim gelmiyor evi terk edip yurda yerleşeceğimi söyledim hangi parayla dedi bende bulurum dedim napcam bilmiyorum daha 18 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim üniye hazırlanıyorum ama bu evde durmak istemiyorum artık sizden başka kimseye anlatamam bunları lütfen bana yardımcı oldun saatlerdir ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı sizinle konuşmak iyi gelir umarım
NOT: BU KONUYU BABAMLA DURDUK YERE TARTIŞMADIM BİR OLAY KARŞISINDA BU DURUMU KONUŞTUM!!

Son düzenleme:
kimse ailesini seçemiyor ama hayatında durmalarını istediğin yeri seçebilirsin.

babanın düşünceleri korkunç ama değişir mi değişmez. o yüzden boşuna ağlama ders çalış en fazla 6 ay sonra çıkar gidersin. mesleğini eline alınca da ister görüş ister görüşme.

Hiç benim düşüncelerimi bile gayeye almıyor daha liseye giden öğrenci bana laf yetiştiriyor diyor sanki kötü evlatmısım gibi görüyor haklı değilmişim gibi davranıyor sadece ben böyle düşünüyormuşum gibi benim babam çok ön yargılı bir insan bazen herşeyi terse çekebiliyor yanlış anlayabiliyor

Yeni üye.

İlk konu.

Ortalığı birbirine katacak bir konu.

Aç dizi izle, kitap oku, seneryo yaz.
Allah sizi ıslah etsin benim senaryo yazmaya vaktim bile yok dertlerimi paylaşacağım yardım alacağım kimsem yok bu yüzden buraya gelmek istedim belki yardımcı olur musunuz diye ben daha size hiçbir şey demiyorum

Yurda gitme şansın varsa git tabi..baban artık değişmez maalesef ya uyacaksın ya da gideceksin

Yurda gitme şansın varsa git tabi..baban artık değişmez maalesef ya uyacaksın ya da gideceksin
Keşke yurda gidebilsem devlet yurtlarında da paraya ihtiyacım olacak o zaman ne yapacağım çalışmayı düşünüyorum ama çok zor bu benim için hem okulum var hemde dershanem hemde sınava hazırlanıyorum gerçekten ne yapacağım bilmiyorum bu düşüncesini değiştiremem ama kalasımda gelmiyor bu evde

ama ben inanmıştım

İlk konu böyle polemik potansiyeli yüksek ya da cinsel içerikli olunca ben hiç inanöıyorum.

Bir de dikkatimi çekiyor yani üye ilk konu oldu mu aynı gün yakın sürelerle peşpeşe

konular açılıyor.Nasıl bir tesadüfse artık.

bir babanin kiziyla girdigi muhabbete agzim acik kaldi.Adam nasil söyler bunlari nasil soyler kizina! ben şokkk! bu adami degistiremezsin cancagizim. sadece suyuna gideceksin ve MIŞ gibi yapacaksin yoksa biraz tehlike arz ediyor bu kafa yapisindaki bir adam.

Kuzum baban seni bi bakima korumak icin söylemistir onlari.devir kötü görmüyomusun kacirilan tecavüz edilen cocuklar.. yasin daha cok kücük ergenlikte oluyo böyle sıkıntılar.cok klise olcak ama anne baba olunca anliyo insanlar gercekten.

Madem öyle,oku güzel bir üniversite kazan ve evden ayril.
Bir de konu gerçekse baban çok saçma konuşuyor,insan kızımdan karımdan bulurum der büyük konuşmaya cekinir. Kızıyla yaptığı muhabbet de ayrı bir konu

Peki bazıları öyle diye herkese bu şekilde yaklasmanız yanlış gerçekten öyle durumda insanlar oluyor ki kimseye anlatamıyor yada anlatacak kimsesi olmuyor onlarda üye olup buraya içini döküyorlar her ne olursa olsun inanın bence çünkü gerçek olma ihtimali de var bana ister inanın ister inanmayın siz bilirsiniz :)

Git de geçim derdini gör ne diyeyim.. Kadınlar değerli varlıklar oldukları için çok açık giyinmemeli.. Ben öyle düşünüyorum. Sadece baban değil erkekler genel olarak çok açık giyinen kadına saygı da duymazlar kolay da görebilirler. Sadece baban değil erkekler öyle.

Babanızla bu denli açık bir dille konuşuyor olmanız çok rahatsız edici keşke bu denli irdelemeseydiniz. Yani ben soramazdım mesela sen görsen taciz edermiydin vs gibi onun ağzından bilmek istemezdim zaten halinden tavrından size söylediklerinden belli.

Sakin olmaya çalış sınav dönemindesin, yaşın daha çok küçük sana herhangi bir şiddet ve istismarı yoksa biraz dişini sık şehirdışı bir üniversite kazan git. Böylesi senin için daha hayırlı olucaktır.

Ama bu düşünceleri doğru mu sizce açık giyindi diye gece dışarı çıktı diye tacize tecavüze uğradığı zaman kadınları suçlu tutmaları bu doğru birşey mi ?

Ama bu düşünceleri doğru mu sizce açık giyindi diye gece dışarı çıktı diye tacize tecavüze uğradığı zaman kadınları suçlu tutmaları bu doğru birşey mi ?
Beni korumak için başka bir şekilde izah edebilirdi

Bence bu konularda konuşmamak daha iyi, en azından sizin faydanıza öle görünüyor. Üniversite okuyup meslek sahibi olduktan sonra canınızın istediği gbi hayatınıza sekil verebilirsiniz. (babanızın düşüncelerine tabiki saygı duymuyorum ama bos yere gerilmeye gerek yok diyorum.) Türkiye nin her yerinde eğitimli eğitimsiz farketmiyor, böyle düşünen insanlar var. Sizde bunu değiştiremeyeceğinize ve ailenizi secme hakkınız da olmadığına göre kendinizi üzüp fevri davranmamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…