Evi terk etmek üzereyim

Ben babama açık açık sormadım bir konudan dolayı bu konu açıldı

babamın erkek olmadığını öğrendim şaşkınım.

Bir olaydan dolayı bu konuyu ben açtım babam açmadı

O en çok çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı oradaki mesajı anlamadı yanlış anladı terse çekti hemen

O en çok çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı oradaki mesajı anlamadı yanlış anladı terse çekti hemen

bu konulara girmemelisin babanla. degistiremezsin. bosuna sular bulanir icinden cikamazsin

bu konulara girmemelisin babanla. degistiremezsin. bosuna sular bulanir icinden cikamazsin
Kafayı yiyeceğim ya ben napcam bilmiyorum kendimi yalnız hissediyorum başıma bir şey gelse bana yardımcı olacak kimsem yok annem biraz daha iyi ama bir problemim olduğunda ona anlatıyorum sadece dinlemekle yetiniyor ve dediği tek şey boşver takma kafanı bu oluyor biraz bana yardımcı olsalar sorunlarım olduğunda biraz çözüm yolu bulsalar bana yardımcı olsalar teselli olsalar üstümden o kadar yük kalkacak ki ama yok işte hiçkimsem yok tüm yük benim omuzlarımda sanki keşke bilinçli bir annem ve babam olsaydı her koşulda destek veren yardımcı olan anlayışlı olan

Babanla neden bu konulara giriyorsunuz ? Giyiminize falan mi karışıyor yoksa mesela bir haber hakkında falan böyle yorumlar mı yapıyor ? Eğer ikinci durumsa bundan sonra yorumsuz kalın. Çünkü yeterince belirtip anlatmaya calismissiniz, artık herkesin düşüncesi kendine kısmı.

Benim de annem bazen gereksiz tutucudur . Sadece öyle inandığı için savunduğu olur bazı seyleri, o seyler gerçek anlamda doğru ya da faydalı olduğu için değil. Ben artık tartışmamaya çalışıyorum, ya susuyorum ya da ortamı değiştiriyorum. Tavsiye ederim.

Bu durumu da derslerine çalışmak açısından lehine çevirebilirsin , seni daha da azimlendirsin , şehir dışında güzel bir üniversitede istediğin bölüme yetecek puanı almak için.

İkinci duruma benzer bir şey diyelim haklısın ama dayanamıyorum susamıyorum böyle konularda

Babanla kime hangi durumlarda şey yapacağını mı konuşuyorsun, derde gel

Ne babanızın ne de başka insanların düşüncelerini bu kadar önemsemeyin onlarla tartışmaya girmeyin. Onları değiştiremezsiniz bırakın pis zihniyetlerinde boğulsunlar. İleride anne olduğunuzda oğlunuzu adam gibi yetiştirin yeterli

Kesinlikle öyle yapacağım ama babamın böyle pis görüşü midemi bulandırıyor

Kesinlikle öyle yapacağım ama babamın böyle pis görüşü midemi bulandırıyor
Sadece baban değil pislik zihniyetli daha çok erkek, kadınla karşilacaksın. Sana tavsiyem soğuk kanlı ol polemiğe girme. Böyle biriyle de evlenme.

Sadece baban değil pislik zihniyetli daha çok erkek, kadınla karşilacaksın. Sana tavsiyem soğuk kanlı ol polemiğe girme. Böyle biriyle de evlenme.
Ben babam böyle diye yüzüne bile bakasım gelmiyor tabikide böyle zihniyete sahip biriyle evlenmem Allah korusun.

Evet haklısın baya sacmalamis ama bazı insanlar böyle kiskaniyorlar onuda seni korkutmak için soylemis olabilir daha yasin küçük sonuçta sana tesetture gir demiyorsa okulun bitene kadar çok açık giyinme is hayatına atilirsin biraz daha buyursun ozman keyfine göre takilirsin senin yasin için suan dışarısı çok tehlikeli gerçi yurt demişsin suan aklıma geldi parayi nerden bulacaksinki ailenden başka biraz sık dışıni bari

Çok açık giyinen biri değilim büyük ihtimalle çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı demek istediğimi yanlış anladı erkek milleti yaparmış dınlemezlermıs tamam yaparlar çünkü ortam çok bozuk ama benim orda demek istediğim beden bizim bedenimiz biz istemiyorsak kimsenin dokunmaya hakkı yok

Evet yok ama bu devirde öyle değil yazık sizi korumak istemiş yanlış anladiysa otur konuş baba yanlış anladın sen beni de bu devirde bebeğe bile göz dikiyorlar kıyafetle alakası yok zaten ben çok açık giyinmiyorum sen baba olarak kıyafet önlemi alma boşuna beni korursun sen de azda simart geçer gider en büyük derdin bu olsun canım

Ağır bir ergenlik geçiriyorsun sanırım
Babanla böyle saçma konuları niye konuşuyorsun yobaz bir adamla bu konuları konuşmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…