Babani sen taniyosun biz deil.nasil bi konusmak sekli var normalde bilmiyoruz.sadece bu konuda böyle konustuysa dogru deil tabikideBeni korumak için başka bir şekilde izah edebilirdi
Ben babama açık açık sormadım bir konudan dolayı bu konu açıldıBabanızla bu denli açık bir dille konuşuyor olmanız çok rahatsız edici keşke bu denli irdelemeseydiniz. Yani ben soramazdım mesela sen görsen taciz edermiydin vs gibi onun ağzından bilmek istemezdim zaten halinden tavrından size söylediklerinden belli.
Sakin olmaya çalış sınav dönemindesin, yaşın daha çok küçük sana herhangi bir şiddet ve istismarı yoksa biraz dişini sık şehirdışı bir üniversite kazan git. Böylesi senin için daha hayırlı olucaktır.
Git de geçim derdini gör ne diyeyim.. Kadınlar değerli varlıklar oldukları için çok açık giyinmemeli.. Ben öyle düşünüyorum. Sadece baban değil erkekler genel olarak çok açık giyinen kadına saygı da duymazlar kolay da görebilirler. Sadece baban değil erkekler öyle.
Bir olaydan dolayı bu konuyu ben açtım babam açmadıMadem öyle,oku güzel bir üniversite kazan ve evden ayril.
Bir de konu gerçekse baban çok saçma konuşuyor,insan kızımdan karımdan bulurum der büyük konuşmaya cekinir. Kızıyla yaptığı muhabbet de ayrı bir konu
O en çok çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı oradaki mesajı anlamadı yanlış anladı terse çekti hemenbir babanin kiziyla girdigi muhabbete agzim acik kaldi.Adam nasil söyler bunlari nasil soyler kizina! ben şokkk! bu adami degistiremezsin cancagizim. sadece suyuna gideceksin ve MIŞ gibi yapacaksin yoksa biraz tehlike arz ediyor bu kafa yapisindaki bir adam.
O en çok çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı oradaki mesajı anlamadı yanlış anladı terse çekti hemen
Kafayı yiyeceğim ya ben napcam bilmiyorum kendimi yalnız hissediyorum başıma bir şey gelse bana yardımcı olacak kimsem yok annem biraz daha iyi ama bir problemim olduğunda ona anlatıyorum sadece dinlemekle yetiniyor ve dediği tek şey boşver takma kafanı bu oluyor biraz bana yardımcı olsalar sorunlarım olduğunda biraz çözüm yolu bulsalar bana yardımcı olsalar teselli olsalar üstümden o kadar yük kalkacak ki ama yok işte hiçkimsem yok tüm yük benim omuzlarımda sanki keşke bilinçli bir annem ve babam olsaydı her koşulda destek veren yardımcı olan anlayışlı olanbu konulara girmemelisin babanla. degistiremezsin. bosuna sular bulanir icinden cikamazsin
İkinci duruma benzer bir şey diyelim haklısın ama dayanamıyorum susamıyorum böyle konulardaBabanla neden bu konulara giriyorsunuz ? Giyiminize falan mi karışıyor yoksa mesela bir haber hakkında falan böyle yorumlar mı yapıyor ? Eğer ikinci durumsa bundan sonra yorumsuz kalın. Çünkü yeterince belirtip anlatmaya calismissiniz, artık herkesin düşüncesi kendine kısmı.
Benim de annem bazen gereksiz tutucudur . Sadece öyle inandığı için savunduğu olur bazı seyleri, o seyler gerçek anlamda doğru ya da faydalı olduğu için değil. Ben artık tartışmamaya çalışıyorum, ya susuyorum ya da ortamı değiştiriyorum. Tavsiye ederim.
Bu durumu da derslerine çalışmak açısından lehine çevirebilirsin , seni daha da azimlendirsin , şehir dışında güzel bir üniversitede istediğin bölüme yetecek puanı almak için.
Hayır tabikide bir olaydan dolayı sinirlendim ve bu konu açıldıBabanla kime hangi durumlarda şey yapacağını mı konuşuyorsun, derde gel
Kesinlikle öyle yapacağım ama babamın böyle pis görüşü midemi bulandırıyorNe babanızın ne de başka insanların düşüncelerini bu kadar önemsemeyin onlarla tartışmaya girmeyin. Onları değiştiremezsiniz bırakın pis zihniyetlerinde boğulsunlar. İleride anne olduğunuzda oğlunuzu adam gibi yetiştirin yeterli
Sadece baban değil pislik zihniyetli daha çok erkek, kadınla karşilacaksın. Sana tavsiyem soğuk kanlı ol polemiğe girme. Böyle biriyle de evlenme.Kesinlikle öyle yapacağım ama babamın böyle pis görüşü midemi bulandırıyor
Ben babam böyle diye yüzüne bile bakasım gelmiyor tabikide böyle zihniyete sahip biriyle evlenmem Allah korusun.Sadece baban değil pislik zihniyetli daha çok erkek, kadınla karşilacaksın. Sana tavsiyem soğuk kanlı ol polemiğe girme. Böyle biriyle de evlenme.
Bu arada teşekkür ederim bu güzel görüşleriniz için iyi geldi birazda olsa :)Ben babam böyle diye yüzüne bile bakasım gelmiyor tabikide böyle zihniyete sahip biriyle evlenmem Allah korusun.
Çok açık giyinen biri değilim büyük ihtimalle çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı demek istediğimi yanlış anladı erkek milleti yaparmış dınlemezlermıs tamam yaparlar çünkü ortam çok bozuk ama benim orda demek istediğim beden bizim bedenimiz biz istemiyorsak kimsenin dokunmaya hakkı yokEvet haklısın baya sacmalamis ama bazı insanlar böyle kiskaniyorlar onuda seni korkutmak için soylemis olabilir daha yasin küçük sonuçta sana tesetture gir demiyorsa okulun bitene kadar çok açık giyinme is hayatına atilirsin biraz daha buyursun ozman keyfine göre takilirsin senin yasin için suan dışarısı çok tehlikeli gerçi yurt demişsin suan aklıma geldi parayi nerden bulacaksinki ailenden başka biraz sık dışıni bari
Evet yok ama bu devirde öyle değil yazık sizi korumak istemiş yanlış anladiysa otur konuş baba yanlış anladın sen beni de bu devirde bebeğe bile göz dikiyorlar kıyafetle alakası yok zaten ben çok açık giyinmiyorum sen baba olarak kıyafet önlemi alma boşuna beni korursun sen de azda simart geçer gider en büyük derdin bu olsun canımÇok açık giyinen biri değilim büyük ihtimalle çırılçıplak da gezsek kimse bişey yapamaz dememe kızdı demek istediğimi yanlış anladı erkek milleti yaparmış dınlemezlermıs tamam yaparlar çünkü ortam çok bozuk ama benim orda demek istediğim beden bizim bedenimiz biz istemiyorsak kimsenin dokunmaya hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?