O kadar kötüyüm ki nerden başlayacağımı bilmiyorum babamla tartıştık babamın cahil ve yobaz düşüncelerinden bıktım artık neymiş efendim çok açık giyinen kadınlar erkeği tahrik edermiş açık giyinırsen bakarlarmış kadında suçlu erkekte sucluymus bende tabi çok sinirlendim kapalı kadınlarda tacize tecavüze uğruyor dedim onlar pek fazla uğramazlarmıs açıklar daha fazla uğrarmış 2 yıl öncede yine biz bu konudan dolayı tartısmıstık o zaman ben ona demiştim ki çırılçıplak da gezsek kimsenin bize dokunmaya hakkı yok demiştim sonra babamda dediki elin erkeği dinlemez yapar dedi anadan doğma gezerse yaşlı adam bile yapar dedi çünkü teşvik ediyor dedi ben bile yaparım dedi sonra ben şok oldum zorla mı yapcaksın dedim yok yapmam dedi ben kimseye zorla bişi yapmam dedi şimdi yine bunu ortaya attı beni yanlış anladığını düşünüyorum çünkü ordaki mesajı anlamadı bazı kadınlar teşvik edermiş her ikiside suçlu olurmuş sonra işte ben bunları tasdik etmiyorum dedi yapmaları gerekmıyor dedi babam gerçekten de tasdik etmez ama bazen kadınları da suclamasına deli oluyorum bu yüzden babamın yüzünü göresim gelmiyor evi terk edip yurda yerleşeceğimi söyledim hangi parayla dedi bende bulurum dedim napcam bilmiyorum daha 18 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim üniye hazırlanıyorum ama bu evde durmak istemiyorum artık sizden başka kimseye anlatamam bunları lütfen bana yardımcı oldun saatlerdir ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı sizinle konuşmak iyi gelir umarım
NOT: BU KONUYU BABAMLA DURDUK YERE TARTIŞMADIM BİR OLAY KARŞISINDA BU DURUMU KONUŞTUM!!