Evi terk etmeli miyim?

Yani gerçekten mi ya? Beni bu derece cinsellik dedirten kendisi değil mi? Dokunmayan eş olur mu sahiden ya yine mi ben suçluyum ya

Dokunmuyorsa, zorla oluyorsa artik seni arzulamiyordur anlamak çok mu zor? Zaten duygulari bitmis ya da azalmis insanla car car kavga edip en sonunda da üstüne saldirinca sizi tekrar arzulayaacagini, sevecegini mi saniyorsunuz?
Adam yorgunum diyor. Bu kadar öldüyseniz bi vibratör alsaydiniz da adam da kurtulsaydi sizden, siz de dayak yemezdiniz hem.
Bosanin demiyorum zaten yapabilecek biri degilsin.

Gidecek yeriniz yokken evi, üstelik bir bebekle, nasıl terkedeceksiniz?
Önce siz vurmuşsunuz öyle olmasa evden atın o gitsin dicem ama bana vurana bende vururum
Çocuklarımıza bile kimseye vurma ama sana vuran olursa karşılık ver diyoruz
Adam karşılık vermiş, erkek gücüyle kadınınki aynı olmuyor tabii o ayrı
Nerden baksanız saçma bir evlilik…

tabikide vurmanız hata ama ben sizi anlıyorum dolmuşsunuz siz. Ama siz
Vurduğunuz için oda karşılık vermiş bence sorun bu değil. Eşiniz sizden bıkmış gibi davranıyor sizde bunu hissediyorsunuz. Bence son kez konuşun güzel bir dille anlatın, bi süre gözlemleyin ama başında cinsellk cinsellik demeden, olmuyorsa kendinizle bunu idare edip edemeyeceğinizin kararını vermeniz gerek sonrasında üzgünüm ama idare edemeyecekseniz ayrı bir yol çizmeniz lazım. Öfkelenmeden, haklıyken haksız konuma düşmeden, net durarak bir karar vermeniz gerek.

O zaman bana dedin. Diyorum bitti mi duyguların şu bu hayır diyor gecistiriyor. Bana desin o zaman istemiyorum seni duygum da yok diye.

Gerçekten sadece anlaşılmak duyulmak görülmek istiyorum. Sağ olun

İşin gücün var ama bahanende var boşuna şov yapma o zaman kocanında dediği gibi adam istrmiyor demek ki sana uymuyorsa boşan zorla kendini istedecek misin
Yani ben şunu anlamıyorum. Benim annem babam boşandı ve babasız büyüdüm. İnanın boşanmak ne demek tanıyor biliyorum. Ortada Cook büyük sorunlar olmadıkça bosanmam diyordum. Ama sanırım o sorunlara da geldik. Çocuğum babasız kalsın istemiyorum ama olmuyorsa gerçekten kurtarilmayacaksa da bosanicam evet

Konunun lehinize dönmesi adına hiçbir tavsiyem yok.

Şiddete varmış ilişkiniz.

Arzulamayan adamın zorla birlikte olması ne kadar tatmin edici?

Evden gitmeniz tamamen blöf ve bu sizin ona daha da mecbur olduğunuzu gösteren bir şey. Blöfü fark ederse daha da avucunun içine alır.

Boşanamıyorsunuz çocuk küçük, borçlar var ve işiniz yok.

Anneye gidemiyorsunuz hasta diye.

Her şey bu kadar çıkmazda iken çocuk yapmaya, kavgaları şiddete getirmeye ne gerek vardı?

Madem evin var çalışan birisin ne die seni asagılayan bi eşle yuvayı kurtarmak istiyorsun ? Ayrıca ev seninse nie evden sen gidiyorsun yahu blöf yapcam die insan çocukla kendını rezil eder mi ?

eşinin ahlak ve karakteri öyle senin düzelteceğin bi sorun değil otur iyice bi düşün gerçekten ömür geçer mi bu şekilde die . Ayrıca seni istemeyen biri gelip tepende iki şak şak yapsa ne zevk alcaksın ki

Sizde dişil enerji yok adam tokatlamak nedir?? Bu da yeni moda oldu zaharrrr kaçtır koca döven kadınların dertlerini okuyoruz. Şiddettin her türlüsü kötüdür arkadaşlar

Dişil enerjinizi yükseltin erkek olsam beni toktlayam kadından soğurum şeyim kalkmazdı
Evde iki taraflı şiddet mevcut beraber tedavi olun

Bu arada ben seni haksız bulmuyorum ama haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini ayrıca boşanınca çocuk neden babasız kaliyor ki şimdi çok mu huzurlu ortamda
Farkındayım bunun. Keşke yapmasadim da diyorum ama ben yine haklı olmazdım zaten. Ben diyorum nedenyani beni mi istemiyorsun of başladın yine diyor. Yani çözüm yok konuşmak yok. İstiyor beklim gelmesini istemesini. E öyle evlilik mi olur gerçekten anlamıyorum buradaki insanları da. Herhalde herkes eşim gibi bana anormal geliyor. Gururum kalmadı resmen.
Yani ayrılıktan etkilenecek kavgalarimizi onun yanında hiç yapmayız bilmiyorum

Eşinizin kan değerlerine en son ne zaman bakıldı? Yaşlarınız kaç? Eşiniz ne iş yapıyor?

Keşke vurmasaydınız adam da en sonunda karşılık vermiş size. Bi rahat bırakın şu adamları işinize gücünüze bakın da sizi arzulasınlar biraz. Bu kadar sıkıştırmayın sizin nasıl enerjiniz kalıyor bebeğinizle bu kadar kaosa ben anlam veremiyorum. Yoruldum okurken.

İyi de sen vurmuşsun adama; cidden onun eli armut mu topluyor.Erkek diye o mu dayak yesin.Ben vururum ,o vuramaz mı kafasındasın.

Kusura bakma bana sorun cidden sizde göründü.İşi yoğun diyorsun ,izindeyken cinsellikte sorun yok diyorsun ; hala adamı darlıyorsun.Çok yorucusunuz.

kimse hakaret görmeyi, aşağılanmayı hak etmez bu yüzden dışardan görünen değil içerde yaşananları önemsemen lazım.
Aslında şöyle geniş bi açıyla bakacak olursak asla onaylamıyorum yaptığınızı ama
sizin ki fiziki şiddete dönüşünce siz böyle bi ayaklanmışsınız .
Sonuç olarak geldıgınız nokta ortada ,napcan sen dışarıya görüneni içerde bu zamana kadar duygusal ve psikolojik şiddet varmış zaten . Sevgi tek taraflı emekle yürümez
Evlilikte sadece bir kişinin çabalaması yetmez. Seven de karısına azgın boğa diyip istekleriyle ortada bırakıp tedaviyi reddetmez şunu bi kadın yapsa erkek hemen kendinde aldatma hakkı bulur .
Seviyorsun diye kendini değersiz hissettiren bir ilişki yürütülmez Saygı, sevginin temelidir

O zaman bana dedin. Diyorum bitti mi duyguların şu bu hayır diyor gecistiriyor. Bana desin o zaman istemiyorum seni duygum da yok diye.

Sanki öyle dese rahat birakacaksin. Ne kadin ne erkek cinsellik yasanmiyor diye birbirine saldiramaz/saldrimamali.
Cinsellik evlilikte önemli ama cinsel iliskiyi canlandirma yöntemi devamli eşini sıkıştirmak, dövmek değil. Ya yapici bir cozum bulunur ya da olmuyorsa yollar ayrilir. Gercekten insan gibi ayrilmayi bilmediginiz icin oluyro tum bu şiddet vs olaylari.

Eski konulara baktım da sevgili olduğunuz günden itibaren ilişkiyi baltalamak için elinizden geleni yapmışsınız. Bu adam sizinle neden evlenmiş asıl soru bu olmalı bence.

O kadar şeye rağmen unutup, affedip evlendiyse gerçekten çok seviyor olmalı. Ve tüm bu yaptıklarına, görmezden geldiklerine, alttan aldıklarına rağmen karşısında hep ben çabaladım diyen bir kadın var. Çabalarım görünmüyor demişsiniz, asıl adamı görmeyen sizsiniz bence.

`