Bence siz hiç çalışmamış bir insansınız. İnsan ağır iş yaptıktan ve yorulduktan sonra cinsellik içi enerji bulamıyor. Yazin sık sık oluyormuş. Adamın gerçekten yorgun olma ihtimali var. Eşim ve ben de ağır bir işte çalışıyoruz yorgun olduğumuz günler sevişmiyoruz. Bu davranışlarınıza istinaden size karşı sevgisinin azalarak bitmiş olmasını da çok muhtemel buluyorum. Ne saygı bırakmışsınız ne sevgiKonuşmaya çok çalıştım kaçıyor. Anlamiyorsun yorgunum diyor 9 ay yorgun 3 ay iyi. Bana bu saçma geliyor artık
+1İş yükü hafifleyince cinsel hayat düzene giriyorsa adam gerçekten yoruluyor ve cinselliği ilk sıraya koyamıyor demektir. Bu konuda da biraz anlayışsız davranmışsınız bence.
Ya ben de çalışan bir kadınım. İsim var benim. İnşaatta da çalışmıyor yani. Onunkisi bahane. Evet sevgisi bitti ve bunu açıkça soylesin kaçmasın istiyorumBence siz hiç çalışmamış bir insansınız. İnsan ağır iş yaptıktan ve yorulduktan sonra cinsellik içi enerji bulamıyor. Yazin sık sık oluyormuş. Adamın gerçekten yorgun olma ihtimali var. Eşim ve ben de ağır bir işte çalışıyoruz yorgun olduğumuz günler sevişmiyoruz. Bu davranışlarınıza istinaden size karşı sevgisinin azalarak bitmiş olmasını da çok muhtemel buluyorum. Ne saygı bırakmışsınız ne sevgi
Bana el kaldırdığı için vurdum. Üç kere falan yaptım çünkü bir kere vurdum beni tartakladi devam ettim. En son abarttı ve şoka girip sustum. Tamam bir tek ben yanlışım. İstemiyorsa yorgunum değil seni istemiyorum sevmiyorum desin bu şekilde bana kendimi suçlu hissettirmesi ne gerek yokSevişmedi diye koca dövmek mi??
Arkadaşım arzulanmamak çok gurur kırıcı, sürekli seksi senin talep etmen, naz niyaz edip duran bi adamla hayat çok yorucu, tamam anlıyorum ama çözüm pataküte nasıl istemezsin diye dalmak mı ?
Kocaman kadınsınız yahu, az bi çekidüzen verin hareketlerinize, bi otokontrolünüz olsun en azından 2. tokattan sonra dur bi düşün ben şu an ne yapıyorum diye.
Gidip boşasan sevişmiyor ben arzulanmak istiyorum desen sana kimse ne yapıyorsun diyemez, helal olsun der herkes. Ama çocuk gibi istediği olmayınca saldırganlaşmak normal olabilir mi ya ???? Olmuyorsa döve döve olduramazsın. Kendini kimseye zorla sevdiremezsin. Kendini kimseye zorla arzulatamazsın. Beklersin, çözüm yolu ararsın en sonunda da kendi yoluna çeker gidersin. Bu kadar basit.
Kavgacı oldum evet. Ben çok sakinim meleğim de demiyor. Ama karşımda duvar gibi duran sadece kendini haklı bulan birisi var. Yoruldum bıkan sadece o değil benim de. Hak etmiyorum onun böyle davranışını ben. Uzdugunu kırdığını görüp rahatça devam ediyor hayatına. Ben yokum gözünde hep ben suçluyum sorunluyum.bu kadar normal mi?İlk defa olsa seni haklı bulurdum. Hoş ben karar mercii değilim sadece yazdıklarınızdan yola çıkıyorum. daha önce de olmuş bu olaylar. ilk değil hatta sizin normaliniz olmuş bu kaos ortamı. sağa sola bir şeyler fırlatmak normal değil. bağırıp çağırmak normal değil. bir insanın sürekli üstüne gitmek normal değil. erkeğin karısını annesine yollayıp, biraz küs kalalım demesi normal değil.
kendini çek et. ben nerde hata yaptım diye düşün. çok mu kavgacısın. isteklerini çok üst perdeden mi söylüyorsun.
adam zaten sana annene git demiş. onu sensizlikle korkutamazsın hatta bence maalesef ki senin evden gitmen onu rahatlatır ona iyi gelir. sanmıyorum ki sana yalvarsın da geri dön desin. gittiysen geri dönme der bu adam. adımlarını ona göre at bence. o evden çıkınca geri girememek de var..
Kavgacı oldum evet. Ben çok sakinim meleğim de demiyor. Ama karşımda duvar gibi duran sadece kendini haklı bulan birisi var. Yoruldum bıkan sadece o değil benim de. Hak etmiyorum onun böyle davranışını ben. Uzdugunu kırdığını görüp rahatça devam ediyor hayatına. Ben yokum gözünde hep ben suçluyum sorunluyum.İlk defa olsa seni haklı bulurdum. Hoş ben karar mercii değilim sadece yazdıklarınızdan yola çıkıyorum. daha önce de olmuş bu olaylar. ilk değil hatta sizin normaliniz olmuş bu kaos ortamı. sağa sola bir şeyler fırlatmak normal değil. bağırıp çağırmak normal değil. bir insanın sürekli üstüne gitmek normal değil. erkeğin karısını annesine yollayıp, biraz küs kalalım demesi normal değil.
kendini çek et. ben nerde hata yaptım diye düşün. çok mu kavgacısın. isteklerini çok üst perdeden mi söylüyorsun.
adam zaten sana annene git demiş. onu sensizlikle korkutamazsın hatta bence maalesef ki senin evden gitmen onu rahatlatır ona iyi gelir. sanmıyorum ki sana yalvarsın da geri dön desin. gittiysen geri dönme der bu adam. adımlarını ona göre at bence. o evden çıkınca geri girememek de var..
Zorla güzellik olmaz ki ama.Kavgacı oldum evet. Ben çok sakinim meleğim de demiyor. Ama karşımda duvar gibi duran sadece kendini haklı bulan birisi var. Yoruldum bıkan sadece o değil benim de. Hak etmiyorum onun böyle davranışını ben. Uzdugunu kırdığını görüp rahatça devam ediyor hayatına. Ben yokum gözünde hep ben suçluyum sorunluyum.bu kadar normal mi?
Yani bana kalkıp eski sevgili muhabbeti yapmıyor ki bu dediğiniz sorun oldu desem. Ha güveni yikllmisti evet ama kendi diyor ben dert etmiyorum bunları diye. Hani konulari buna bağlasam sucluyum dicemSadece eski sevgili meselesi değil ki? Ailesiyle yaşadıklarınız, ailenizin yaptıkları, dengesizlikler...
Yani bir insana kalbimin yarısında sen varsan diğer yarısında eski sevgilim var deyip bunu hayatınız boyunca önünüze çıkarmamasını bekleyemezsiniz. Adamın hatası tüm bunlara rağmen evlenmek.
Tabiki de konuştum. Yani zaman da verdim inanın. Bana sadece yoruluyorum üşeniyorum diyor. Banyo mu yapcaz şimdi diyor kafam dolu diyor. Hep erken uyumak istiyor. Hem yatmak ve uyumak istiyor. E ben de artık bak beni istemiyorsan bahane yapma diyorum sen beni anlamıyorsun yok öyle bir şey ne alaka diyor. E ben ne yapayım sahiden artık. İyi davransam yok kötü davransam yok.Sürekli yanaşıp yanaşıp reddedilmek yerine eşinizle bu durumun nedenini konuşmayı denediniz mi? Erkekler yaptığında bunu ne kadar iğrenç aklı fikri sekste, duygu durumunu anlamaya çalışmıyor deriz.
Adamın bir psikolojik derdi mi var, çocuktan sonraki hayat zor geldi dengeleri mi kuramıyor, size karşı ilgisi mi azaldı, gerçekten sorun sadece yorgunluk mu, sağlıksal sıkıntısı mı var? Bunları konuşmak yerine sürekli yanaşıyorsanız nasıl çözülecekti? Adam çözmeye yanaşmıyorsa, sizin de kendi düzeninizi kuracak durumunuz yoksa olan düzeni bozmadaki çabanız niye? Söylediği sözler hoş değil ama bardak taşmış anlaşılan, şiddeti ilk kullanan siz olduğunuz için de haksızsınız. İllaki bir güç orantısızlığı var adam refleks olarak bile sizi ittirse savrulabilirsiniz siz adamı tokatlıyorunuz.
Gözünde sorunlu ve suçlu olduğunuz sizi aşağılayan bir adamla sevişince ne oluyor birden sizin hakkınızda düşündükleri değişiyor mu???Kavgacı oldum evet. Ben çok sakinim meleğim de demiyor. Ama karşımda duvar gibi duran sadece kendini haklı bulan birisi var. Yoruldum bıkan sadece o değil benim de. Hak etmiyorum onun böyle davranışını ben. Uzdugunu kırdığını görüp rahatça devam ediyor hayatına. Ben yokum gözünde hep ben suçluyum sorunluyum.
Durum ne biliyor musunuz? Bu kavgada gelişen bir şey. Mesela şimdi eve gelecek, göz göze geldiğimiz an gulumseyecek hiçbir şey olmamış gibi devam edecek. Yani ben bu dengesizlik ten de yoruldum. Çok büyük soeunlar var ama birbirimizi görünce gülmeye başlayıp sorun çözmeden uzatma bak diyor bana. Adım atıp yanaşıyor ama kavga anı aynı aşağılayan adam. Haliyle ben benim hakkında ne dusundygu konusunda şaşırmış durumdayım. Dünde diyor iyiyken çok iyiyiz ama kavga anında sen bir canavarsin saygisizsin diyor kendi çok saygılı gibiGözünde sorunlu ve suçlu olduğunuz sizi aşağılayan bir adamla sevişince ne oluyor birden sizin hakkınızda düşündükleri değişiyor mu???
Yani beni sevmemiş öyle mi? Ondan oluyor bunlar zaten doğru. Keşke bir de açıkça dese bunu bana.Siz kendi mental sağlığınızı bi düzeltin önce. İlişkiniz baştan açık ilişki gibi başlamış. Ne demek sevgilim eski sevgilisine bakacak ya da ben bakıcam ve bunlardan çekinilmeyecek? Yapıp yapıp sonra lafını etmişsiniz. Normalleştirmişsiniz ama bunlar normal değil, bitmesi gereken bir rebound ilişkiymiş sizinki. Dozunda bırakamayıp evlenmişsiniz. Rebound ilişki görevini yapmış siz yanlışlıkla aşık olmuşsunuz eşiniz olmamış bunu da size açık açık söylemiş. Makul bulduğu için muhtemelen duygusal yorgunluktan her şeye evet diyen sizinle evlenmiş. Hayatında 'yapılması gereken' diye gördüğü evlilik çocuk gibi şeyleri halletmiş. Sözle evet demeyip sorun çıkarmanız bunu değiştirmez sonuca bakın sizin ilişkiniz eşinizin istekleri doğrultusunda şekillenmiş. Bazen bazı şeyler olmaz, bazı insanlar bazı insanları sevmez. Değiştiremeyeceklerimizi kabullenmek gerekir. Deneyin huzur bulacaksınız. Evliliğinizi bitirecek gücü bulabilmeniz için önce bi özgüven ve özdeğer edinmeniz gerek. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Terapi alın demiyorum maddi açıdan zor olabilir ama bu iki konuyu youtubedan bile araştırıp çalışabilirsiniz.