Evi terk etmeli miyim?

Konuşmaya çok çalıştım kaçıyor. Anlamiyorsun yorgunum diyor 9 ay yorgun 3 ay iyi. Bana bu saçma geliyor artık
Bence siz hiç çalışmamış bir insansınız. İnsan ağır iş yaptıktan ve yorulduktan sonra cinsellik içi enerji bulamıyor. Yazin sık sık oluyormuş. Adamın gerçekten yorgun olma ihtimali var. Eşim ve ben de ağır bir işte çalışıyoruz yorgun olduğumuz günler sevişmiyoruz. Bu davranışlarınıza istinaden size karşı sevgisinin azalarak bitmiş olmasını da çok muhtemel buluyorum. Ne saygı bırakmışsınız ne sevgi

yapmaya çalıştığınız blöf gibi durumlar eşinizn size saygısını azaltır ki azaltmış da her şeyin farkında adam. İş dışında cinsel hayatınız düzene giriyorsa adam gercekten yorgun demektir. Defalarca tokat atmanız hiç hoş bir durum değil sizin de eşinize saygınız yok. Bu kadar saygısız bir evlilikte adam artık sizi istemiyor ama siz hala istiyorsunuz demek ki adam haklı. Bence biraz sessiz kalıp olayların durulmasını bekleyin. Daha sonra da sakince aranızı düzeltmek için eşinizle konuşun. Ya da boşanmayı göze alın. Cinsellik konusunda eşinize kendisini çok yetersiz hissettirmiş olabilirsiniz belki de adam bu yüzden istemiyor. Ya da siz annelikten bunalmış olduğunuz için böyle hissediyor olabilirsiniz. Etraflıca düşünün ve artık blöf yapmayı ve böyle davranmayı kesin eşinizi tamamen kaybetmek istemiyorsanız.

İş yükü hafifleyince cinsel hayat düzene giriyorsa adam gerçekten yoruluyor ve cinselliği ilk sıraya koyamıyor demektir. Bu konuda da biraz anlayışsız davranmışsınız bence.
+1
Aşırı yorgun olsam, elim kolum kalkmasa, eşim de bunu bildiği hâlde zorlasa ve triplere girse nefret ederim ya.

İlk defa olsa seni haklı bulurdum. Hoş ben karar mercii değilim sadece yazdıklarınızdan yola çıkıyorum. daha önce de olmuş bu olaylar. ilk değil hatta sizin normaliniz olmuş bu kaos ortamı. sağa sola bir şeyler fırlatmak normal değil. bağırıp çağırmak normal değil. bir insanın sürekli üstüne gitmek normal değil. erkeğin karısını annesine yollayıp, biraz küs kalalım demesi normal değil.

kendini çek et. ben nerde hata yaptım diye düşün. çok mu kavgacısın. isteklerini çok üst perdeden mi söylüyorsun.

adam zaten sana annene git demiş. onu sensizlikle korkutamazsın hatta bence maalesef ki senin evden gitmen onu rahatlatır ona iyi gelir. sanmıyorum ki sana yalvarsın da geri dön desin. gittiysen geri dönme der bu adam. adımlarını ona göre at bence. o evden çıkınca geri girememek de var..

Sevişmedi diye koca dövmek mi??

Arkadaşım arzulanmamak çok gurur kırıcı, sürekli seksi senin talep etmen, naz niyaz edip duran bi adamla hayat çok yorucu, tamam anlıyorum ama çözüm pataküte nasıl istemezsin diye dalmak mı ?
Kocaman kadınsınız yahu, az bi çekidüzen verin hareketlerinize, bi otokontrolünüz olsun en azından 2. tokattan sonra dur bi düşün ben şu an ne yapıyorum diye.
Gidip boşasan sevişmiyor ben arzulanmak istiyorum desen sana kimse ne yapıyorsun diyemez, helal olsun der herkes. Ama çocuk gibi istediği olmayınca saldırganlaşmak normal olabilir mi ya ???? Olmuyorsa döve döve olduramazsın. Kendini kimseye zorla sevdiremezsin. Kendini kimseye zorla arzulatamazsın. Beklersin, çözüm yolu ararsın en sonunda da kendi yoluna çeker gidersin. Bu kadar basit.

Aynı şeyi bir erkek yapsaydı?

Buraya bir başlık açılsaydı. Kocam onunla sevişmedim diye önce kavga etti sonra da beni tartakladı deseydi. Şimdiye kadar onu 50 kere itin g.tüne sokmuş, kadese bas, onu polise şikayet et, ne duruyorsun hemen anında boşan, bu bir suç derdik. Kadın yapınca suç olmuyor mu bilemedim ben yaa..

Ya ben de çalışan bir kadınım. İsim var benim. İnşaatta da çalışmıyor yani. Onunkisi bahane. Evet sevgisi bitti ve bunu açıkça soylesin kaçmasın istiyorum

Bana el kaldırdığı için vurdum. Üç kere falan yaptım çünkü bir kere vurdum beni tartakladi devam ettim. En son abarttı ve şoka girip sustum. Tamam bir tek ben yanlışım. İstemiyorsa yorgunum değil seni istemiyorum sevmiyorum desin bu şekilde bana kendimi suçlu hissettirmesi ne gerek yok

Kavgacı oldum evet. Ben çok sakinim meleğim de demiyor. Ama karşımda duvar gibi duran sadece kendini haklı bulan birisi var. Yoruldum bıkan sadece o değil benim de. Hak etmiyorum onun böyle davranışını ben. Uzdugunu kırdığını görüp rahatça devam ediyor hayatına. Ben yokum gözünde hep ben suçluyum sorunluyum.bu kadar normal mi?

Kavgacı oldum evet. Ben çok sakinim meleğim de demiyor. Ama karşımda duvar gibi duran sadece kendini haklı bulan birisi var. Yoruldum bıkan sadece o değil benim de. Hak etmiyorum onun böyle davranışını ben. Uzdugunu kırdığını görüp rahatça devam ediyor hayatına. Ben yokum gözünde hep ben suçluyum sorunluyum.

Zorla güzellik olmaz ki ama.

Gitme derdiniz yok sadece korkutmak peşinizden korkutmasın derdindesiniz blofunuzde tutmamış.En büyük hatanız ise esinize saldırmak.

Yani bana kalkıp eski sevgili muhabbeti yapmıyor ki bu dediğiniz sorun oldu desem. Ha güveni yikllmisti evet ama kendi diyor ben dert etmiyorum bunları diye. Hani konulari buna bağlasam sucluyum dicem

Bence asla evden gitme. Daha çok suçlu çıkarsın. Evinden ayrılma.

Tabiki de konuştum. Yani zaman da verdim inanın. Bana sadece yoruluyorum üşeniyorum diyor. Banyo mu yapcaz şimdi diyor kafam dolu diyor. Hep erken uyumak istiyor. Hem yatmak ve uyumak istiyor. E ben de artık bak beni istemiyorsan bahane yapma diyorum sen beni anlamıyorsun yok öyle bir şey ne alaka diyor. E ben ne yapayım sahiden artık. İyi davransam yok kötü davransam yok.

Gözünde sorunlu ve suçlu olduğunuz sizi aşağılayan bir adamla sevişince ne oluyor birden sizin hakkınızda düşündükleri değişiyor mu???

Gözünde sorunlu ve suçlu olduğunuz sizi aşağılayan bir adamla sevişince ne oluyor birden sizin hakkınızda düşündükleri değişiyor mu???
Durum ne biliyor musunuz? Bu kavgada gelişen bir şey. Mesela şimdi eve gelecek, göz göze geldiğimiz an gulumseyecek hiçbir şey olmamış gibi devam edecek. Yani ben bu dengesizlik ten de yoruldum. Çok büyük soeunlar var ama birbirimizi görünce gülmeye başlayıp sorun çözmeden uzatma bak diyor bana. Adım atıp yanaşıyor ama kavga anı aynı aşağılayan adam. Haliyle ben benim hakkında ne dusundygu konusunda şaşırmış durumdayım. Dünde diyor iyiyken çok iyiyiz ama kavga anında sen bir canavarsin saygisizsin diyor kendi çok saygılı gibi

Yani beni sevmemiş öyle mi? Ondan oluyor bunlar zaten doğru. Keşke bir de açıkça dese bunu bana.

`