Evi terk etti beyefendi

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
33
34
Kizlar öncelikle soylemek isterimki lutfen sadece bu konum hakkinda yorum yapmanizi rica ediyorum. Daha once baska konularimla ilgili sorular yeni konularimda soruldu bunu istemedigimi belirtmek isterim simdiden tesekkurler.

Yeni ev bulmustuk sevgilimle 1 Eylüle kadar tasinmamiz lazimdi fakat beyefendi evi onaylatmamis bile. Ve suanki oturdugumuz eve ev sahibi yeni bir kiraci bulmus biz cikar cikmaz girecek kiraci teyze.

Eylüle surda ne kaldi ama adam fosur fosur uyuyo. Uyanip ise gidio isten gelio gene fosur fosur uyuyo taaaki is saati yaklasana kadar. Yani umursamazligina sorumsuzluguna devam ediyordu. Daha önce defalarca konusmama ragmen he diyip megerse beni dinliyor gibi yapiyormus.

Bende 3 gündür surat yaptim belki bu sayede hemen evi onaylatirda tasiniriz diye. Cunku tek odali evde oturuoruz suan esyalar cok az tasinmasi kolay olur.

Ben surat yaptikca yalakalik yapmaya calisti gonlumu almaya falan ama ev icin hic bir icraata gecmiyor sadece lafta kaliyor. Gene yanima geldi öpmeye calisti dedim benden uzak dur sinirlendi cikti gitti.

Evet kizlar öptürmedigim icin evi terk etti.

Az önce mesaj cekmis o eve birdaha gelmicem ben senin boyle oldugunu bilmiodum. Birdaha benden bisey duymayacaksin cocugumuzu iyi yetistir yazmis. Beni öptürmedigim icin terk etti
Bide beni whatsapten hemen engellemis geri mesaj yazmiyim diye. Ya ben yeni evi cocugumuz dogacak kendi keyfim icin istemiyorumki. Bu ev dar oyle boyle degil ufacik. Ev sahibi yeni ev sizin dedi imza atmaya gelin dedi amca gonullu evi bize veriyor. Ama bizimkisi bisey yapmadi cabalamiyo 50 kere konussamda nafile o sadece uyuyim diyo. Bi imza ya bi imza aticak. Ona cok ama cok sinirliyim bu hamile halimle bu kadar gurur yapmasi ve hic bir seye elini atmamasi pes dogrusu. Siz ne diyorsunuz bu ise???

Ozel hayatiniz beni ilgilendirmezde sevgilimi eş mi diye bahsediyor diye basa döndüm gene. Sevgilinizmis.
Aileniz ne diyor bu duruma.
Ortada cocuk varmis bir de.
Sevgiliniz sadece aptal aptal laflar ediyor. Eşşek gibi gelecek. Gelmezse de hayatibiza devam edeceksiniz...

Ayrica sorumsuzluk cogu erkekte var sanirim. Cogu konu icerigi erkek sorumsuzluğu ile dolu. Ya cekeceksin ya da evlenmeden yoluna bakacaksin

sırf bu yüzden terketti, birde hamilesiniz pesssss, nasıl bir karakteri varmış ve o insandan çocuk yapıyorsunuz daha önce böyle biri olduğunu belli etti mi, valla adam değilmiş kusura bakmayın

Ailemle gorusmuyorum senelerdir canim. Benimde icim rahat suanda bilmiyorum neden aynen icimdeki bi ses geri gelcek diyor.

Tek odalı ev nasıl oluyor ya? Talebinizde çok haklısınız. Bu adam kaç yaşında? Nasıl çocukça bir tavır.
Gidip kimin yanında kalıyor ki? Var mı onun rahat rahat sığınacak bir kapısı?
Ya eşyaları, onlar lazım değil mi?

Ona muhtaç değilsen, kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan muhakkak gelecektir. Ama senin yerinde olsam ben kabul eder miyim bilmiyorum. Şimdi öptürmedi diye evi terkeden yarın en ufak şeyde yine terkeder. Allah bu erkeklere akıl fikir versin. Kafalarının içinde beyin yerine bulgur var galiba..

Bence kendiniz taşının o eve
O da terk ettiğine yansın...
Çocugunuz öncelikli olsun lütfen
Canınızı sıkmayın.
Canim ben 1 hafta icinde nasil tasinayim hamileyim diye calismiyorumda paramda yok. Nasil tasinacam hamile halimle evi nasil odicem. Bu evi odiyebiliyorum issizlik paramla birazda para artiyor alisverise harcicam o parayida. Normalinde bu evi ben oduyodum. elektrigi fln bide ev alisverisini o ustleniodu ve bisey istesem alirdi kirmazdi.

sanırım Türkiye de degılsınız oralarda nasıl bebegıne devlet maas verecek mı yardım eder mı evını de onaylattır bır an once sevgılın Türk mü

Evlenmeden ayni ewde yasa bide cocuk yap. Sasirip kaliyorum valla. O seni opturmedigin icin terketmememis canim onu anla once. Ona zor geldi kacti gitti. Olan sana ve cocuga olur erkege bise olmaz

Bu nasıl kafa? Evlenmeden aynı evde yaşamak da çocuk yapmak da kişinin seçimidir. Ayıp değildir, kişiyi bağlar.

Bayan ben önceki konunuza da yazdım bu adam da beş para etmez. Bir beş para etmezi bırakıp 2.ye yönelmişsiniz. Israrla çerçöp tiplere yöneliyorsunuz.

Adam aşırı gamsız. Siz boşandınız mı, boşanmadınız mı, çocuk kimin adıyla olacak, yarın öbür gün eski kocanız çocuğunun veya sizin başınıza bela olur mu......umru değil aşırı sorumsuz, gamsız bir tip.

Bu adamdan kocalık babalık beklemeyin. Parasız olduğunuzu bile bile basmış gitmiş bu hatun ne yer içer nerde kalır yine umru değilse şaşırmam. Taşınmak zor geldiği için gittiyse de şaşırmam.

sanırım Türkiye de degılsınız oralarda nasıl bebegıne devlet maas verecek mı yardım eder mı evını de onaylattır bır an once sevgılın Türk mü
Evet vericekler bebk icin ama once dogmasi gerekiyor. Ev sahibi amcayla konuscam bu evden atamaz ya beni anlayisla karsilicana eminim. Hamile halimle sokaga atmaz zaten kirasini hic geciktirmedim o konuda rahat.

Evet vericekler bebk icin ama once dogmasi gerekiyor. Ev sahibi amcayla konuscam bu evden atamaz ya beni anlayisla karsilicana eminim. Hamile halimle sokaga atmaz zaten kirasini hic geciktirmedim o konuda rahat.
atmaz bence canm Allah yardımcın olsun bebegını en guzel şekılde yetıstırırsın ınsalalh

Ben gercekten sevdim biz bayanlar nedense asik olunca su pembe gozlukleri atamiyoruz. Guven cok onemli bir iliskide inanin cok guvendim. Guven olmadan iliski olmaz birbirimize guvendik ama simdi oyle olmadigini gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…