- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Ailemle gorusmuyorum senelerdir canim. Benimde icim rahat suanda bilmiyorum neden aynen icimdeki bi ses geri gelcek diyor.Ozel hayatiniz beni ilgilendirmezde sevgilimi eş mi diye bahsediyor diye basa döndüm gene. Sevgilinizmis.
Aileniz ne diyor bu duruma.
Ortada cocuk varmis bir de.
Sevgiliniz sadece aptal aptal laflar ediyor. Eşşek gibi gelecek. Gelmezse de hayatibiza devam edeceksiniz...
Ailemle gorusmuyorum senelerdir canim. Benimde icim rahat suanda bilmiyorum neden aynen icimdeki bi ses geri gelcek diyor.
Canim ben 1 hafta icinde nasil tasinayim hamileyim diye calismiyorumda paramda yok. Nasil tasinacam hamile halimle evi nasil odicem. Bu evi odiyebiliyorum issizlik paramla birazda para artiyor alisverise harcicam o parayida. Normalinde bu evi ben oduyodum. elektrigi fln bide ev alisverisini o ustleniodu ve bisey istesem alirdi kirmazdi.Bence kendiniz taşının o eve
O da terk ettiğine yansın...
Çocugunuz öncelikli olsun lütfen
Canınızı sıkmayın.
Haklisin zor gelmis sorumluluk rahata aliskindi belkideEvlenmeden ayni ewde yasa bide cocuk yap. Sasirip kaliyorum valla. O seni opturmedigin icin terketmememis canim onu anla once. Ona zor geldi kacti gitti. Olan sana ve cocuga olur erkege bise olmaz
Evlenmeden ayni ewde yasa bide cocuk yap. Sasirip kaliyorum valla. O seni opturmedigin icin terketmememis canim onu anla once. Ona zor geldi kacti gitti. Olan sana ve cocuga olur erkege bise olmaz
Evet vericekler bebk icin ama once dogmasi gerekiyor. Ev sahibi amcayla konuscam bu evden atamaz ya beni anlayisla karsilicana eminim. Hamile halimle sokaga atmaz zaten kirasini hic geciktirmedim o konuda rahat.sanırım Türkiye de degılsınız oralarda nasıl bebegıne devlet maas verecek mı yardım eder mı evını de onaylattır bır an once sevgılın Türk mü
atmaz bence canm Allah yardımcın olsun bebegını en guzel şekılde yetıstırırsın ınsalalhEvet vericekler bebk icin ama once dogmasi gerekiyor. Ev sahibi amcayla konuscam bu evden atamaz ya beni anlayisla karsilicana eminim. Hamile halimle sokaga atmaz zaten kirasini hic geciktirmedim o konuda rahat.
Ben gercekten sevdim biz bayanlar nedense asik olunca su pembe gozlukleri atamiyoruz. Guven cok onemli bir iliskide inanin cok guvendim. Guven olmadan iliski olmaz birbirimize guvendik ama simdi oyle olmadigini gordum.Bayan ben önceki konunuza da yazdım bu adam da beş para etmez. Bir beş para etmezi bırakıp 2.ye yönelmişsiniz. Israrla çerçöp tiplere yöneliyorsunuz.
Adam aşırı gamsız. Siz boşandınız mı, boşanmadınız mı, çocuk kimin adıyla olacak, yarın öbür gün eski kocanız çocuğunun veya sizin başınıza bela olur mu......umru değil aşırı sorumsuz, gamsız bir tip.
Bu adamdan kocalık babalık beklemeyin. Parasız olduğunuzu bile bile basmış gitmiş bu hatun ne yer içer nerde kalır yine umru değilse şaşırmam.
Ayip degil midir. Siz oyle diyorsaniz sizin cevrenizde kulturunuzde dininizde ailenizde oyledir. Benim yasadigim kulturde oyle bi durum ayiptir.Bu nasıl kafa? Evlenmeden aynı evde yaşamak da çocuk yapmak da kişinin seçimidir. Ayıp değildir, kişiyi bağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?